'אשת השבוע' שלנו - אורלי14

אתי אתי

New member
../images/Emo124.gif 'אשת השבוע' שלנו - אורלי14

אורלי14 תספר לנו קצת על עצמה, ואתן מוזמנות לשאול שאלות, תודה אורלי

אורלי14

New member
אמממ... קצת מוזר להיות במוקד.

ובכן, אני אורלי. כבר חגגתי את יום הולדתי ה-37. יש לי בעל מקסים ונהדר שאני אומרת את זה עליו גם לאחר למעלה מ-17 שנות נישואין. ברוך ה'. יש לנו שבעה גמדים בלונדיניים חמודים ונהדרים, שעושים הכל כדי שיהיה נעים וטוב בביתנו. גם אם לא תמיד הם מצליחים. עבודתי קשורה בתחומי ההוראה וההדרכה, ואני אף פעם לא יודעת כמה משכורת יש לי בסוף החודש. אבל ברוך ה' אותי אישית זה לא כל כך מעניין כי יש מי שדואג לעניינים האלו, למרות שחשבון הבנק הוא שלי. זהו. תשאלו שאלות, ואם אחשוב שאני יכולה לענות - אעשה זאת בשמחה רבה מאד! שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך, מקסים ומלא בשורות טובות בכל העניינים.

napopo

New member
שאלה ראשונה:

וואוו, אמא לשבעה ילדים ...... כל הכבוד! איך עושים את זה ? מה הגילאים של הגמדים?

אורלי14

New member
מה איך עושים את זה? כמו שעושים אחד.

הגדול בן 15.5, השנייה בת 14, השלישית בת 12, הרביעי בן 10 כמעט. לחמישית יש היום יומולדת של 8, הששי בן 6 והשביעי החביב בן 3.5. תאמיני לי, שלפעמים יותר קל לגדל הרבה ילדים מאשר ילד אחד בודד...

קלריסה

New member
מזל טוב ליומולדת

אני רואה שאת גם נשואה המון המון שנים. באיזה גיל נישאת? חשבת הרבה לפני כן? ידעת שתלדי כל כך הרבה ילדים? (האם זה נראה לך הרבה?) איזה יופי שאת נהנית מזה

אורלי14

New member
תודה לברכות. בשמחות אצלכם.

המון - המון שנים - הכל יחסי... אין כאן כאלו שנשואות פרק זמן ארוך? מעל 10 או 15 שנים? נישאתי בגיל 20, ואצלנו נפגשים באמצעות שידוך. בעלי היה הבחור הששי שאתו נפגשתי ואז ידעתי שזהו. כמובן שהיו כל מיני מעכבים ושטויות בראש של אולי לא... אולי לא מתאים... המשקפיים מפריעים לי וכל מיני כאלו, אבל בסה"כ - לא חשבתי מדי הרבה... במשפחת המוצא שלי אנחנו 6 ילדים וזה היה נראה לי סביר. איך יצאו שבעה בסוף? - כשנפגשנו בעלי אמר שהוא ירצה שמיניה, הוא דבר בהומור ציני אופייני מאד, אבל כנראה שיש מישהו נוסף שמנהל כמה עניינים פה בעולם... על השמיני - נראה עוד... כרגע אני בדיאטה :)) אני מאד נהנית מהילדים שלי ומהבית הברוך. הייתי נהנית יותר לו הייתה לי דירה גדולה יותר ומרווחת, ולו השכנים לא היו כל כך רעים עד כדי התנגדות לבנייה על הגג שמעלינו.. ה' עוזר.

קלריסה

New member
הו, זה עוד יותר מעניין:

איך ידעת שהוא זה הוא? מה מצא חן בעינייך? כמה פעמים נפגשת איתו עד שהחלטת שהוא זה הוא? וגם... מתי התאהבת בו? התאהבת בו? (דיסקליימר: את כמובן לא חייבת לענות על שאלות אישיות מדי)

אורלי14

New member
את חמודה!

איך ידעתי שהוא זה הוא? אולי רוח הקודש. לא יודעת. מין אינסטינקט שכזה, שעד היום מוכיח את עצמו... נפגשנו שש פעמים בסך הכל, כל פגישה בערך שעתיים-שלוש. ומה, אלו שנפגשים שנים עד שמתחתנים תמיד נשארים בסוף יותר מכמה שנים או חודשים בודדים?! התאהבתי בו ברגע שראיתי שהוא ממשיך להצדיק את הקשר אתו. כשראיתי שהוא זה הוא ולא איזו מסכה. האמת שמיד כשנפגשנו חשבתי שיש ביננו משהו טוב, אבל התאהבתי -לא יודעת לשים את האצבע על הרגע... ו- - - עד היום אני מאוהבת בו. מה השאלה?

קלריסה

New member
את יודעת מה? מסכימה עם רוב

הדברים שאמרת. ניסיתי לחשוב על עצמי מתי הבנתי שהוא זה הוא והגעתי למסקנה בעקבות דברייך שלא, לא אחרי 3 שנים שגרנו ביחד אלא די אחרי 2-3 פגישות אולי אפילו אחרי הפעם הראשונה שפגשתי אותו? שיוווו זה היה, כמו שאומרים לידנו, מין זמאן טאוויל. בנות, מתי הבנתן שהוא זה הוא? או שמא נפתח שרשור נפרד?

קלריסה

New member
ברכות לנישואייך ../images/Emo13.gif

וואלה, לפני כל כך הרבה זמן? הלווו מה קורה כאן? בנות, יצא לכן להיות פעם רווקות או אנא עארף איך קוראים לזה היום? פנויות? אולי זה המקום לסקר כמה שנים אנו נשואות, ולאחר כמה זמן התחלנו לצאצא לנו צאצאים?

GAL L1

New member
המון המון מזל טוב

ליום הולדת תגידי מה הכי קשה לך בלגדל אותם? בלהיות אמא ל-7

אורלי14

New member
תודה לאיחולים.

הכי קשה זה כשהם קטנים. זה דבר ראשון. זה שנים בלי לישון לילה. שנים. הדבר השני זה הערימות של הכביסה. לא נגמר. 3 מכונות ביום, ואם לא היו ממציאים את המייבש - אני לא יודעת מה הייתי עושה. בכלל יש לי בעיה עם זה כי אני מאד מסודרת וחייבת שהדברים יהיו מקופלים ומסודרים בארון, ואין מצב שהכל בסל הכביסה וכל אחד שולף לו (ברררררררר!) דבר נוסף זה שאני יותר מדי מסודרת ונקיה ולא יכולה לראות בלגן ולכלוך או דברים שלא נמצאים במקומם בבית. אבל בית אינו מוזיאון. לפעמים זה גורר צעקות או כעסים - גם מצד הילדים שיש להם האופי שלי אל הילדים עם האופי השני, ובחזרה... פעם שאלתי את הבן הגדול, לפני כמה שנים, למה הוא לא מרים את הדף מהרצפה. עניין אותי לדעת אם הוא לא רואה את זה, או שהוא "לא רואה את זה". הם בדיוק למדו בגמרא על "השור עיניו באדמה" ובזה תרץ את עצמו... אני לא שור!!! אהבתי... קשה גם לצאת עם כולם יחד לבילוי או לארוח. למרות שעכשיו, כשהקטן כבר "גדול" - הרבה יותר קל... נראה לי שזהו. בסך הכל זו חויה מדהימה. כיפית נורא. כל הזמן שמח בבית, בלגן, חברים, צחוקים. ילדים, בקיצור.

GAL L1

New member
זו באמת מסימה לא פשוטה

למרות שפעם לאמאות שלנו או סבתות היה יותר קשה כי לא היו מכונות כביסה ולא מייבשים ולא מדיחי כלים וכו', אואנחנו בטח דור נורא נורא מפונק אבל תא גם עובדת אז האם יש לך זמן לעצמך, האם את צריכה את הזמן הזה? מה הפינוק שלך?

אורלי14

New member
בטח עוזר!!! (יש לו ברירה? ../images/Emo3.gif)

אין חלוקת תפקידים מוגדרת, למרות שיש דברים שרק אני עושה, כמו הטיפול בכביסה לשלביה. או כמו קניית בוקר במכולת, שהוא עושה. כל השאר - שנינו עושים לפי הצורך. לא צריך חלוקה אם כל אחד מטה שכם, לא?

קלריסה

New member
בשביל לקבל פרופורציה:

כמה כריכים אתם מכינים בבוקר? כמה אוכל את מכינה ביום? את מכינה מראש? אני יש לי שני ילדים ואני מרגישה שאני מתרוצצת עם הנושאים האלה בבוקר ותמיד ברגע האחרון כמעט מאחרת

למעלה