בדיקת טימטוום

idanias

New member
חחחחחחחחחחחחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

kabookit

New member
מי שרוצה.. בקטע עם הקשת -->

לוחצים על האות הכחולה שיש שם.. ואז על הירוקה ואז על הסגולה |סגוולה, סגוולה לא וורודה..| ואז על הצהובה.. הקטע של זה אמור להיות שכאילו הצבעים של הקשת.. נראלי

kabookit

New member
אממממממ..

הגעתי לשלב שמונה, אז מי שרוצה- עד שם אני יכולה לעזוור.. אבל שלחו לי באייסי\מסןן.. יותר קל משם ><" ואם אתם מגיעים לשמונה ולא עוזרים לי בחזרה, אז.. אמממממ.. אאאזז.. אז אתםם..
אתם ממש מגעיליים טוב ?!

mafakit

New member
הגעתי ל8 |אלפקה|../images/Emo218.gif

אני לא מצליחה את הקטע עם הכפתור הירוק למעלה ואז המקשים ואז כפתור כתום למטה ומקום לכתוב משו ><' מה עושים?!?! ;;;;

kabookit

New member
אהאה !

פה בדיוק נתקעתי, אני יודעת שהמקש הראשון שצריך ללחוץ עליו זה- i וזהו, לא הצלחתי יותר.. צריך לנסות אחד אחד נראליי :S

mafakit

New member
בקטע עם המלבנים |אלפקה|../images/Emo218.gif

צריך לבור את המלבן הבורדו

mafakit

New member
אחרי זה יש כזה כפתור.. |אלפקה|../images/Emo218.gif

כפתור צהוב ולידו כתוב 3 אז לוחצים עליו ואז מופיעה לרגע שורה וכתוב בה משהו.. אז כתוב "אני שונא את אבריל לאבין" ואז לוחצים שוב על הכפתור והמספר מתחלף והשורה מופיעה שוב אבל בקטן יותר ואז לוחצים שוב והשורה מופיעה שוב עוד יותר קטן אבל אז ליד הכפתור כתוב 0! אז מחכים כמה שניות לא לוחצים על הכפתור ואז יש שאלה 'את מי אני שונא?' ואז מעבירים את העכבר לאט על המסך ומופיעות תמונות.. אז בצד שמאל יש תמונה של אבריל לאבין אז לוחצים עליה

kabookit

New member
תוודה ../images/Emo23.gif הגעתי לקטע עם המספרים..

שזה יורד מ-10 ל-0 אבל באפס זה יוצא ליי.. וגם חכיתי כמה זמן.. וזה לא מעביר.. את יודעת מה עושים שם? *** יש לך מסןן \ אייסי ?

mafakit

New member
כן גמאני נתקעתי שם ><' |אלפקה|../images/Emo218.gif

אבל אצלי זה לא יוצא..
זה פשוט נשאר ככה.. ואם אני לוחצת על משהו אז זה מפסיל אותי

mafakit

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

נו זה לא יקפוץ

OverAndOver

New member
דייי! ../images/Emo183.gif

אני כבר שלושה ימים מנסה להיכנס לזה!! אבל לאאאאאא! האינטרנט שלי חייב לעשות לי דווקא! ><"

למעלה