בדיקת נוכחות

joe2b

New member
../images/Emo124.gif בדיקת נוכחות

הגיע הזמן לבדיקה הדו-שבועית של מצב הטיפול בתיקים בשגרירות. מישהו? עדכונים? חדשות? יש או אין סכר? נקרע חור ב-
? הזמנות לבדיקות התחילו ל-
? וספציפית - leprechaungreen ושאר "ילידי" אוגוסט 05 - שמעתם משהו? dana - יש תקוה למחזור אוקטובר 05 ? או, בקיצור, כמה למנייק, דצמבר 2005

yanivran

New member
קצת מדופרס ומבואס

טוב, אחרי שהגשנו ביולי 2005, קיבלנו הזמנה לבדיקות בינואר 2007, אנחנו מחכים עכשיו "רק" לאישור שאיננו קרימינלים מהFBI (זה לוקח לטענתם עכשיו בסביבות ה18!!! שבועות), אז אנחנו בהמתנה. P:

איל שחר

New member
אל תרדמו בשמירה! תדגמו אותם!

הם (ה- FBI) כל כך מסודרים שבגלל כל אי דיוק קטן טביעות האצבע תישלחנה בחזרה. שווה לדגום אותם טלפונית אחרי חודש, רק כדי לוודא שהכל נקלט כראוי.

yanivran

New member
ניסיתי

אבל אמרו לי (פעמיים) שרק אחרי 12 שבועות הם יוכלו להגיד אם הכל בסדר....

gesus

New member
מספר ברזל מתפקד

מחזור פברואר 06' ממתין לכם מגישי 2005 שתקבלו כבר זימונים

S M A

New member
UPDATE

ok guys SO as I mentioned before we applied on March 5 with arranged employment in Tel Aviv embassy and today we recieved a letter with medical forms, stamped on March 8,so all together it comes to 3 days (+ 2years of being here on study permit of my wife) Now the question is who is the best practisioner to go for Any sugestions? P.S. Thank You all for your support and a specially for Moshavnik whos knowlege enthusiasm and patience helps us all to get thru this not easy period.

ILCA

New member
שאלה: במשך השנתיים שלכם על אישור

למודים, יכולתם להגיש בקשת PR רגילה ולקבלה. למה לא עשיתם זאת? דרך אגב, מה היה הסטטוס שלך כבן זוג במהלך השנתיים? זה הפריע במשהו מבחינה פרצדורלית (חשבון בנק, ביטוחי בריאות, רשיון נהיגה), או שהכל אותו דבר כמו PR? אשמח ללמוד מנסיונכם. תודה!

S M A

New member
שאלהRE:

בזמנו לא היינו מגיעים לניקוד הרצוי.אז החלטנו לבוא כסטודנט. שנה ראשונה לימודי אנגלית=> הערכת ויזה שנה שניה post graduate program=>post graduate work permit כל זה כאשר אני עובד עם open work permit()no restrictions אשר הקנה לנו 5 נקודות ב adaptability בנוסף למכתב ממעסיק של אשתי= 15 points(arranged employment)

Astroo

New member
תוכל לפרט קצת לגבי לימודי האנגלית

איך מתקבלים? מקבלים ויזת סטודנט לשנה? בן הזוג יכול לעבוד בינתיים? תודה מראש

טל791

New member
אתה יכול לשלוח קישור לטופס שהגשת?

אני משערת שיש טופס שונה מזה הרגיל.... תודה

זה הטופס הרגיל ( 3 ימים וילד...).

רק שבסעיף "תעסוקה מאורגנת מראש" רושמים כן, מראים רישיון עבודה שתוקפו 12 חודש ומעלה או אישור HRSDC ומצרפים מכתב מעסיק שמאשר כי המעסיק מתכוון להעסיק את המועמד בחוזה שאינו זמני ובמשרה מלאה, ומבקשים "תהליך עיבוד מועדף". תוך 3 ימים מקבלים זימון לרופא.....כשיהיה לך רישיון עבודה שתוקפו 12 חודש ומעלה, ומכתב של המעסיק שבכוונתו להעסיק אות באופן לא זמני, גם את תקבלי זימון לרופא תוך 3 ימים. אישאללה במהרה בימינו אמן !!! אני שמח שהייעוץ שלי עזר להם אחרי שנתיים לסיים את הסאגה.....יש שכר לעמלי.

תלתל11

New member
אם ככה, מעניין מה קורה -

אם בזמן ההגשה במסלול הזה יש כבר בדיקות רפואיות בתוקף (עברה פחות משנה), שנעשו לצורך קבלת רשיון העבודה?

להערכתי, אם תשלחי להם מכתב

בצירוף התחייבות המעסיק להעסקה קבועה, ורישיון העבודה (ל 12 חודש קדימה), ותזכירי להם שרישיון העבודה מספר אסמכתא XXXXXXX התקבל על סמך בדיקה רפואית שהתקיימה בתאריך XX-XX-2007 ולכן תוצאותיה עדייו בתוקף, אני מניח שתקבלי מייד בקשה להפקיד תעודת יושר ואם גם זה כבר הוגש תקבלי מסלול ישיר להפקדת דרכונים....אנא דווחי כאן אם הספקולציה שלי נכונה.

תלתל11

New member
../images/Emo57.gif מהפה שלך לאוזן של CIC....

יש לי רשיון עבודה עד סוף 2010 ובדיקות מנובמבר 2006. עזבתי את הארץ מיד לאחר תעודת היושר האחרונה, ככה שנראה לי שהם רק יירצו בדיקה מול ה-RCMP ואת זה הם עושים בעצמם. אני מתכוונת להגיש את הבקשה במאי, כשאני אהיה בביקור בארץ, ואז אני כמובן אדווח.

ויש לך גם מכתב שהעסקתך היא במשרה

בעלת אופי קבוע בחוזה שאינו מוגבל בזמן? למה לחכות למאי? שילחי את המכתב והמסמכים הנילווים בדואר רשום, או באמצעות חברים בארץ, חבל על הזמן.....אני מניח שתיק PR כבר פתחת, ואת כל המסמכית התומכים כבר אספת או אפילו הגשת לא? ואם לא תעשי כמונו...פשוט תשלחי החבילה וגמרנו. יותר טוב PR ביד משניים על העץ......

תלתל11

New member
מכתב יהיה

הבוס שלי מזכיר לי פעם בשבוע שכדאי לי להגיש ל-PR כמה שיותר מהר. עוד לא ממש הכנתי את התיק, יש לי את רוב המסמכים מפוזרים פה ושם, חוץ מפלט עדכני מביטוח לאומי. הרבה מהם חופפים לבקשת רשיון העבודה ממילא. אם לא הייתי נוסעת בקרוב, הייתי מגישה בדואר, אבל אני תמיד מרגישה יותר שקטה כשאני מסדרת עניינים כאלה באופן אישי. ככה אם מתעוררת שאלות/אי הבנות או מה שלא יהיה, אפשר לטפל בהן מיד ולא לסחוב אותן בשלט רחוק (דוגמת המכתב שלכם שנעלם לו באיזו מגירה עד שניסיתם לברר מה קורה).

טל791

New member
טוב, אז כנראה...

שאני צריכה להחליף את המשקפיים.... הדפסתי היום את הטופס הרגיל ולא מצאתי שום סעיף שקשור ל"תעסוקה מאורגנת מראש"....

איזה טופס רגיל ???

כשיש לך עבודה מאורגנת מראש, הטופס הרגיל שלך אינו הטופס המפושט אלא סדרת הטפסים כולל כל הנספחים, כבר בתחילת התהליך את כבר מגישה תיק מלא שבו כל המסמכים של השלב האחרון כיון שאת זכאית לעיבוד מהיר. (3 ימים כבר שמעת?)

למעלה