בדיקת נוכחות

טל791

New member
עכשיו אני אמליץ לך...

להחליף את המשקפיים- אתה כתבת לי להסתכל בטופס הרגיל. ואני עשיתי זאת...... ואומנם אתמול בלילה אחרי ריבים קשים עם אתר מח' ההגירה של קנדה (משום מה לא רצה לעלות אצלי בלפטופ- אולי זה סימן....) מצאתי את הסעיף המיוחל.... עכשיו רק נשאר להחליט לעבור או לא לעבור.

להיות או לא להיות? זו השאלה !!

יש לך בהחלט התלבטות שיקספירית. קודם כל יש לך כמה חודשים להתלבט, דבר שני תני לאביב ולקייץ הקנדי, לעמעם את זכרו של החורף, ורק אז תחליטי אחרי שהיית כאן ב 2.5 משלוש עונות השנה. (הסתו נחמד כמו האביב).

טל791

New member
ההתלבטות דווקא לא...

תלויה בעונות הקנדיות. למרות ששמעתי שנדידת היתושים לפה היא בין הגדולות בעולם... ההתלבטות תלוייה בחיי החברה שיהיו לי...., רגשות האשם שסבתא ואמא יעשו לי על זה שאני עוזבת היכולת למצוא מסגרת לימודים שתתאים למה שאני לומדת והיכולת לשלב אותה עם עבודה..... וכו' וכו' וכו'. אנשים מגישים בקשה להגר עוד מישראל ויש כאלו שמעולם לא באו לקנדה אפילו לטיול...אלא קצת לפני הלנדינג הצפוי.... מוזר שאתה מציע לי לחכות...

dana631

New member
מחזור אוקטובר 2005

איבד תקווה מזמן.... לא, אין שום חדש.

Astroo

New member
זה עדיין פחות משנתיים

תתחיל להתייאש כשאנשים ימתינו מעל שנתיים.

joe2b

New member
מה שנתיים מה? ../images/Emo46.gif

קודם, אמרו שנה. אח"כ דחו לשנה וחצי בלי להודיע לנו. ועכשיו אנחנו צריכים להמתין שנתיים (עד לזימון לבדיקות! לא תגיד עד לנחיתה המיוחלת...) ?!?!?! "עכשיו לוקחת שנתיים שלך - ולא באה בלובה יותר בחיים שלך !!! ..." (ואני יודע, או נדמה לי שאני זוכר, שאתה לא ממש אוהב את "ארץ נהדרת", בטח לא בעונה הנוכחית, אבל זה בא לי ככה בקריז עכשיו...)

joe2b

New member
תודה על כל העדכונים

אבל עדיין נשאלת השאלה הענקית: מה קורה עם מגישי אוגוסט 2005 ??????

gesus

New member
הם הולכים לשגרירות

ומנסים לדלות מידע ואז חוזרים לספר לחברה. זה מה שקורה עם מחזור אוג' 05'.

joe2b

New member
אבל זו בדיוק הבעיה...

הם לא באו לספר לחברה...
אגב, חשבתי שאתה "יושן" בשעות כאלה...

gesus

New member
אז אתה לא מעודכן

בכלל הייתי אמור להיות עכשיו בהודו אבל ביטלתי את הכרטיס וחיפשתי עבודה חדשה והיום אני עובד במקום נורמלי (חברת בת של האינטראקטיב הגדולה בארץ).

joe2b

New member
חשבתי שאתה בהודו...

אני בהודו, הוא אמר. וגם אתה עכשיו בהודו... אתה לא מרגיש מוזר?

joe2b

New member
את זה אני עוד זוכר, למרות גילי

המופלג
, אבל כמו שציינתי בפוסט המקורי - זו בדיקה תקופתית. חשבתי - קיוויתי - אולי משהו התחדש.

למעלה