בואו נכיר אחת את השניה

McFlyRoni

New member
../images/Emo124.gifבואו נכיר אחת את השניה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אם אנחנו מתכננות מפגש (?) אז כדאי שנדע עם מי אנחנו נפגשות ונדבר במסן אחת עם השניה או מה שזה לא יהיה
אז שכל אחת תשרשר לפה:
שם:
מסנג'ר/איסיקיו:
פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר:
תמונה שלך:
ושתהיה לכן צפייה נעימה בגמר

SpongBobit

New member
אני .../images/Emo9.gif../images/Emo199.gif

שם: גל
מאיפה בארץ: ירושלים
מסנג'ר/איסיקיו: [email protected]
פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר: http://www.new.facebook.com/profile.php?id=1216781502 ,רק תגידו שאתן מפה .
תמונה שלך: טאדם !!11

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עונה :)

שם:
רוני
מאיפה בארץ:
חיפה
מסנג'ר/איסיקיו:
[email protected]
פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר:
פייסבוק- Roni Gott
תמונה שלך:
D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לידי :)

אני גרה בדניה חחח טוב חשפתי הרבה פרטים כל הפדופילים מוזמנים להוסיף אותי למסןXD

אני!

שם: יוליה. גיל: 15 (6.3.93) מאיפה בארץ: ראשל''צ מסנג'ר/איסיקיו: מסנ- [email protected] אייסי- 395622861 פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר: פייסבוק.. חפשו yulia mel תמונה שלך:

Miss Murder

New member
עונה^^

שם:ענבר גיל:16 מאיפה בארץ:ירושלים. מסנג'ר/איסיקיו:אין. פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר:גם אין. תמונה שלך:גם אין..

P i x i e s

New member
נראה לי שאני הכי זקנה פה P:

אחרי שירה בכמה חודשים
שם: יובל גיל: 17 וחצי מאיפה בארץ: יהוד מסנג'ר/איסיקיו: [email protected], 25391 פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר: Yuval Merynger, מוזמנות להוסיף!!
תמונה שלך: השמאלית

just gaya

New member
HELLO!

שם:גאיה גיל:13(ב12.9) מאיפה בארץ:גבעתיים מסנג'ר/איסיקיו:[email protected] פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר:פייסבוק-gaya koom מייספיס-www.myspace.com/gayakomm מקושרים-גאיה קום תמונה שלך:-----> לא היה לי תמונה טובה יותרXD

shiratel

New member
אני../images/Emo3.gif

שם: שירה טלר גיל: אוטוטו 18
(13.11) מאיפה בארץ: זכרון יעקב מסנג'ר/איסיקיו: במסרים פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר: פייסבוק! חפשו Shira Teller תמונה שלך: מהקוקה קולה וילג'

למעלה