בואו נכיר אחת את השניה

מיכלוב

New member
אני =]

שם: מיכל גיל: 12 (28.11) אני חוגגת בנובמבר 13 אז אני לא עד כדי כך קטנה XD מאיפה בארץ: מבשרת ציון (חור ליד ירושלים) מסנג'ר/איסיקיו: [email protected] פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר: michal nisenbaum תמונה שלך: http://photos-h.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v298/34/28/1347790277/n1347790277_41263_8122.jpg תעתיקו תקישור

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif את צריכה לשרשר נכון ../images/Emo13.gif

נכון יש את ההודעה הראשית? (שאני פתחתי) את צריכה ללחוץ עליה ולמטה כתוב "פרסם תגובה" אז את צריכה ללחוץ על זה... ואם את רוצה להגיב למישהי שכתבה תגובה להודעה הראשית, תפתחי את ההודעה שלה, ולמטה תלחצי על "פרסם תגובה" הנה אומנות השירשור אם לא הבנת את ההסבר העילג שלי

מיכלוב

New member
וואי אני ממש מצטערת

סורי פשוט התוכנה הזאת של הפורומים עדיין לא כל כך מוכרת לי אני באמת מצטערת >< ודווקא הסברת די טוב חח רציני אני ממש מובכת XD תודה =]

loligoth

New member
../images/Emo214.gifMOI

שם: הדסי :] גיל: אוטוטו 18. מאיפה בארץ: ת"א. מסנג'ר/איסיקיו: [email protected] פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר:
תמונה שלך: אני אחסוך מכם את הסבל :]

oFka7

New member
^__^../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שם:אופיר גיל:15 וחצי מאיפה בארץ:ק.ה מסנג'ר/איסיקיו:eek:[email protected] פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר: תמונה שלך:

עונה

למרות שאני לא באה למפגש
שם:דרור גיל: עוד מעט 15 מאיפה בארץ: מסנג'ר/איסיקיו: [email protected] פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר:חח פייסבוק אבל אני מנסה לא להיות שם יותר מידי תמונה שלך:אין

KeReN 0R

New member
באיחור אופנתי../images/Emo6.gif

שם: קרן גיל: 17 וחצי מאיפה בארץ: מהמרכז מסנג'ר/איסיקיו: במסרים (לדעת מי מוסיף אותי) פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר: keren shapsa תמונה שלך: מחר

PRINCESS GINA

New member
אני הכי גדולה כאן לדעתי....

שם: שני רובין שגב גיל: 23 מאיפה בארץ: מרכז מסנג'ר/איסיקיו:
פייסבוק/מייספייס/מקושרים/כל דבר אחר:
תמונה שלך:

למעלה