בואו נתפקד...

גם אני

בת 21,יש לי ילד בן 3 שנולד בשבוע 26. ועכשיו בהריון שני בשבוע המכובד 34. בשמירה משבוע 20. בשבוע 30 התאשפזתי עם צירים ועכשיו אני לוקחת פרסולאט.

חורף 2007

New member
מצטרפת רשמית

בת 31, הריון ראשון לאחר נסיונות רבים ומרובים. בשמירה משבוע 25 עקב צירים מוקדמים.עד אז הריון עם תופעות הריון במידה סבירה. בחלומות הכי סיוטיים שלי לא תיארתי לעצמי שאהיה במצב הזה. מרגישה את הצירים כל הזמן, מבאס. מאחלת לכולם הריון תקין וארוךךךךךךךךךךךךךךךךך! בהזדמנות זו רוצה לפרגן למנהלות הפורום וכמובן למשתתפות היקרות חג אורים שמח, עם הרבה ניסים ונפלאות.

loligos

New member
מתפקדת גם

בין אלו שעדיין לא זכו להריון עם הסוף הטוב...מאז האובדנים. בת 39 נושקת ל-40, אמא ל-3 ילדים בריאים ושלמים ול-3 שלא זכיתי להכיר. כשאהיה בהריון זה יהיה הריון שביעי. אין בעיות קרישות, אין בעיות ב"ה בעוברים רק בי. הריון רביעי - לידה מוקדמת ומהירה בבית (בשרותים) איבוד המון דם אשפוז בביה"ח והמלצה לנסות שוב הריון חמישי - הפלה בשבוע 8 לאחר שהבטא לא היתה תקינה אבל נצפה שק נמוך מאוד ברחם ואח"כ בצוואר הרחם הריון ששי - שוב לידה מוקדמת. הפעם היתה "הפלה בוששת" משבוע 17 עד 23 שבהם הייתי בביה"ח הר הצופים. ניסו לעשות תפר בשבוע 18 אבל באותו לילה הוציאו אותו מכיוון שהוא גרם לצירים חזקים. יש לציין שבכל ארבעת ההריונות האחרונים סבלתי מדימומים מהשבוע ה-5 להריון. חוששת מאוד מהריון נוסף אבל מאוד מאוד רוצה להשלים את המשפחה שלנו. התיעצתי עם פרופ' כרפ שקבע שבהריון הבא אני אצטרך פרגינול ותפר בשבוע 13 שיהיה תפר יותר למעלה...מקווה שזה באמת יעבוד. בינתיים לשם שינוי קצת קשה לנו להכנס להריון..כנראה שהגיל עושה את שלו. מטופלת גם בדיקור סיני. אה כן ועכשיו יש בעיה חדשה עם בלוטת התריס..אבל מאזנת את זה עם תרופה. מקווה שאוכל להודיע בחודשים הקרובים שגם אני הצטרפתי למעגל ההריוניות..

סאלי33

New member
אז מתפקדת ../images/Emo57.gif

בת 35 אוטוטו כבר שנתיים וחצי מנסים להביא ילד לעולם וזהו הריוני הרביעי. השניים הראשונים הסתיימו בהפלה טבעית בשבועות מוקדמים...ההרין השלישי הסתיים בשבוע 23 עם צירים, התקצרות ומחיקת צוואר מהירים ולידה שקטה. אני כעת שבוע 34 אחרי שמירה קפדנית של 15 שבועות, תפר צווארי, זריקות ושאר ירקות. מעיזה להתחיל לקוות ולתכנן..בעזרת השם אולי בקרוב אני סוף כל סוף אזכה להחזיק בקרוב תינוק? מחזיקה לכולכן אצבעות בנות גיבורות!!

סאלי33

New member
גם את כבר קרובה

בעיקר מפלרטטת עם רעיון הציוד עוד לא עשינו כלום פרקטי...

והנה אני ../images/Emo205.gif + ../images/Emo138.gif

(הסביבון מנסה להסביר למה אני כמעט לא כאן. חנוכה הנוכחי מתוזז במיוחד). אמא של פילפילון, אוטוטו בת 36. אמא לשלושה ילדים:
סופגניה בת 10 פלוס (הריון עם צירים + רעלת)
גומבוץ בן כמעט 8 (ההריון הכי שפוי שלי. רק ביקור אחד במיון ובסוף זירוז עקב ירידה בתנועות עובר ומוניטור לא הכי הכי) ומופלטה
בן שלוש וקצת, ילד נס שהגיע מן החלומות לאחר הריון קשה ועתיר ממצאים (נוזל פריקרדיאלי, מעי אקוגני ולולאת מעי מורחבת, העדר מוחלט של מי שפיר בשבוע 26, IUGR ועוד כמה הפתעות). בין הלידה של הגומבוץ ללידה המופלאה של המופלטה עברתי שתי הפסקות הריון, אחת עקב CMV ואחת עקב שקיפות עוברית מאוד לא תקינה + הידרופס (בצקת עוברית). לפני כשמונה חודשים עברתי הפלה טבעית (למעשה, הייתי אמורה ללדת ממש בימים אלו) ובבוא העת הטובה מקווה להיות אמא לארבעה ילדים שלמים ובריאים. מלבד זאת, מלמדת באקדמיה בתחום המתודולוגיה של המחקר והפסיכולוגיה, נשואה לעבד היי טק מקסים ומנסה לארגן את הבית לאחר השיפוץ הבלתי נגמר.

ניקיטה35

New member
מתפקדת (חדשה)

בת 37 מאזור חיפה, בהריון שבוע 27+2 לידה ראשונה טבעית, שבוע 38, ילדה מקסימה בת 16. לידה שניה תאומים בן משקל 980 ג' ובת משקל 825 ג'(נס רפואי) ניתוח קיסרי שבוע 26 כיום בני 12 נימצאת ביחידה לסיכון הריון עקב היתקצרות צוואר הרחם או אי ספיקה (הרופאים לא החליטו עדיין) בשבוע 28 אקבל זריקות צלסטון. מאחלת לכולן הריון קל וללא סיבוכים.

למעלה