כלבים וחתולים וכל השאר../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif
ערב טוב לכולם
חזרנו ממסע הקניות... איזה אושר
קנינו זקט ג'ינס מגניב במבצע, ועוד כמה פריטי לבוש. אבל גולת הכותרת הן הפיג'מות עם ציורי הכדורגל שהנכד "מת עליהן..." כדבריו, ובאותו שוונג ניקנו גם תחתוני כדורגל, וגרבי כדורגל וכדורסל, שנילוו לשני זוגות נעליים ב-180 ש"ח גם במבצע ב"גלי", איזו התלהבות
זוג אחד יפה ליום יום וזוג אחד בהיר חגיגי עם נוריות מנצנצות בזמן ההליכה, הילד לא ידע את נפשו מרוב אושר
ובאשר לחתולים וכלבים. אני יכולה להעיד על עצמי שמאז נולדתי הייתי מוקפת בעלי חיים ובעיקר כלבים שהתחלפו אצלנו כל כמה שנים... לאחר נשואי המשכנו במסורת הכלביאדה והיינו אוספים מהרחוב כלבלבים נטושים, מטפלים בהם והופכים אותם לכלבים אצילים לתפארת... כשהיה לנו בית צמוד קרקע, גידלנו להקה של 7-8 חתולים. זה התחיל מחתולה אחת לבנה שקיבלנו משכן וזו המשיכה את השושלת ללא לאות פעמיים בשנה. אלה שלא חולקו, נשארו כמובן אצלנו... אותה חתולה גידלה גם את כלב הפודל שלנו "סולו" שילדי הביאו איתם מאחת הנסיעות לים, שנפטר בגיל 13 עקב מחלה ונאלצנו להרדימו. עוד בחייו התווספה אלינו "בייבי", טרייר מעורבת שננטשה אצלנו ליד הכניסה בגיל 4 חודשים. היום בייבי בת 15.5 ראייתה חלשה, חרשת לגמריא, אבל מתפקדת למופת. אל בייבי הצטרפה לפני 7 שנים "ג'יפסי" הפאגית הגזעית ילידת הונגריה, שהבאתי אתי מרומניה באחד מביקורי אצל בני כשעבד שם... לכל ילדי יש בעלי חיים. לאחד פאג בשם "בונזו" בגילה של ג'יפסי, לשני כלבונת מעורבת בשם "ספרייט" ולבת הקטנה שלי כלבת קוקר ספניאל עורבת בשם "וויסקי" שתיהן מ"תנו לחיות לחיות" כמובן... ולבן היותר צעיר בחו"ל יש שני חתולים. אחת ג'ינג'ית בשם "רוזי" ואחד אפור בשם "זלי". כך שאנחנו משפחה עתירת בעלי חיים. ועלילותיהם יכולים למלא ספר שלם