בוקר טוב לכולם

דרדרית

New member
../images/Emo124.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo39.gif

מה? עדיין ישנים? לא שבת היום... קמתי לפני השעון המעורר מה........רוח שנשבה לצמרות העצים והשמיעה רעש שכזה כמו של סערה. מידי פעם נשבה הרוח בין פעמוני הרוח של שכניי ואלה השמיעו רעש כמו של חג במנר בודהיסטי. בין...לבין... נשמעו ברחוב השקט גם יללות חתולים שכנראה נבהלו כמוני מהרוח נו... אז אפדר להמשיך לישון? <כן, אילו לא התעצלתי לסגור ת'חלון.....>

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה ציפורה. המגזרות

יפהפיות. תחביב נאה ושליחות נפלאה מצאת לך להמשך. יישר כוח אהבתי כיצד הכנסת את המוטיבים היהודיים כגון החמסות במגזרות

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

דרדרית, אני חושבת שלהתעורר לקול פעמוני רוח זה נעים מאוד, אלא אם כן החתולים הקדימו את הפעמונים....

bimbo.

New member
ציפורה נאמן, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ראיתי את עבודותיך בפורומים אחרים, ואני מלאת התפעלות. תמשיכי להנות מהיצירתיות ומהקניית ההנאה הזו לאחרים

דרדרית

New member
בימבו בוקר נפלא גם לך../images/Emo96.gifבואי נשתה

בצוותא תיבת המסרים לא עובדת...לכן לא יכולתי לשלוח לך ת'עוגה וקחי ת'חתןל המיילל ממני טוב?

bimbo.

New member
דרדריתוש, גם אני ניסיתי לשלוח לך

מסר, ולא הולך. ובעניין חתולים, אקח ממך כמה שאת רוצה. מעניין מי עוד בפורום אוהב בעלי חיים?

shkedud

New member
יש לי כלבה וקוראים לה חומקה - על שם

צבעה. היא הילדה שלנו. בוקר טוב בימבו

bimbo.

New member
היי שקדוד../images/Emo39.gif

גם אני מרגישה כלפי הכלב כמו כלפי ילד שלי

liat1953

New member
כלבתי דולי המקסימה

רוצה להתגאות בה.. יום נפלא ושבוע טוב לכולם. ירים יד מי שאינו אוהב את היצורים המדהימים הללו שאוהבים ללא תנאי.

עמליה3

New member
גם אני מחובבי הכלבים

לי יש בבית פינצרית חמודה. אספר לכם אני נפגעתי בברך שמאל -קראתי את המניסקוס והתפתחה ברגל דלקת . הכלבה לא עזבה אותי מאז וכל פעם היתה מרחרחת את הרגל הפגועה. אחרי הניתוח שכבה ליד מיטתי ולא זזה ממני,מביטה בעיני ומלקקת אותי כאילו משתתפת איתי. כשבעלי קורא לה לרדת מסתכלת בעיני אם אני מאשרת לה ורק שאני אומרת לה ללכת היא הולכת. אין נאמן מבעל חיים =כלב.

bimbo.

New member
אז מדוע אנשים לא מבינים את זה?

אנשים רבים לא מכניסים בעל חיים הביתה, כי "הוא עושה שערות". הם לא מבינים מה הם מפסידים.

בת אל 7

New member
בימבו אני באמת מבינה אהבת חיה

וזה תורם הרבה העינים של הכלבים כל כך מדברות,תמיד מפליא אותי השכל שיש בחיות, הרי נאמר הנותן לשכוי בינה להבדיל בין יום ובין לילה אך את צריכה להבין שיש אנשים שהם אלרגים לפרוה של החיות. לכן דעתי חיה זה נפלא ..אבל בחצר.

p a l o m a

New member
ולי יש כלב שקוראים לו ../images/Emo6.gif

שוקו, והוא עונה כשקוראים לו, והוא בכלל מדבר איתי ומה שמצחיק שאני עונה לו בשפה שלו, ואז הנכדים שלי נשפכים מצחוק... הכלב שלי המתוק והחמוד כבר זקן לאללה בן 13, פינצ'ר גזעי,שחושב שהוא דוברמן כי יש לו רגליים ארוכות והוא גבוה.. ג'ינג'י מוקה מזה בא השם שוקו...קיבלתי אותו מצער בעלי חיים באילת , אצלי כבר 12.5 שנים. חכם להפליא. גם הוא יורד ועולה כל היום במדרגות (לגג) ועל כן הוא שומר על כושר והכי הכי חשוף גם על פיגורה. אבל אני פוחדת כבר שהוא נורא זקן וכל בוקר אני ניגשת לבדוק אם הוא נושם...מקבל רק אוכל יבש. בשבתות וחגים הוא קצת חוגג ואוכל מעדנים.. בדרך כלל הוא אצלי בדיאטה מאד מאד חריפה.

עמליה3

New member
חתול לא נאמן

החתולים חמודים ונעים ללטף אותם ,אבל אין להם נאמנות כמו לכלב. הפינצרית שלי אוכלת רק כשאני אוכלת,וכשאני נוסעת היא עושה שביתת רעב עד שמסכימה לאכול למרות שהיא נשארת אצל הנכדים שהיא מכירה ורוהבת. וכשאני חוזרת צריך לראות את קבלת הפנים.שום בן אדם לא יכול כך להביע רגשות.

בת אל 7

New member
נכון חתול לא נאמן אך יש אנשים

שמשתגעים על חתולים...יש אנשים שמחפשים את הרכות והחנחונים של החתול.

נֵנָה

New member
כלבים וחתולים וכל השאר../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

ערב טוב לכולם
חזרנו ממסע הקניות... איזה אושר
קנינו זקט ג'ינס מגניב במבצע, ועוד כמה פריטי לבוש. אבל גולת הכותרת הן הפיג'מות עם ציורי הכדורגל שהנכד "מת עליהן..." כדבריו, ובאותו שוונג ניקנו גם תחתוני כדורגל, וגרבי כדורגל וכדורסל, שנילוו לשני זוגות נעליים ב-180 ש"ח גם במבצע ב"גלי", איזו התלהבות
זוג אחד יפה ליום יום וזוג אחד בהיר חגיגי עם נוריות מנצנצות בזמן ההליכה, הילד לא ידע את נפשו מרוב אושר
ובאשר לחתולים וכלבים. אני יכולה להעיד על עצמי שמאז נולדתי הייתי מוקפת בעלי חיים ובעיקר כלבים שהתחלפו אצלנו כל כמה שנים... לאחר נשואי המשכנו במסורת הכלביאדה והיינו אוספים מהרחוב כלבלבים נטושים, מטפלים בהם והופכים אותם לכלבים אצילים לתפארת... כשהיה לנו בית צמוד קרקע, גידלנו להקה של 7-8 חתולים. זה התחיל מחתולה אחת לבנה שקיבלנו משכן וזו המשיכה את השושלת ללא לאות פעמיים בשנה. אלה שלא חולקו, נשארו כמובן אצלנו... אותה חתולה גידלה גם את כלב הפודל שלנו "סולו" שילדי הביאו איתם מאחת הנסיעות לים, שנפטר בגיל 13 עקב מחלה ונאלצנו להרדימו. עוד בחייו התווספה אלינו "בייבי", טרייר מעורבת שננטשה אצלנו ליד הכניסה בגיל 4 חודשים. היום בייבי בת 15.5 ראייתה חלשה, חרשת לגמריא, אבל מתפקדת למופת. אל בייבי הצטרפה לפני 7 שנים "ג'יפסי" הפאגית הגזעית ילידת הונגריה, שהבאתי אתי מרומניה באחד מביקורי אצל בני כשעבד שם... לכל ילדי יש בעלי חיים. לאחד פאג בשם "בונזו" בגילה של ג'יפסי, לשני כלבונת מעורבת בשם "ספרייט" ולבת הקטנה שלי כלבת קוקר ספניאל עורבת בשם "וויסקי" שתיהן מ"תנו לחיות לחיות" כמובן... ולבן היותר צעיר בחו"ל יש שני חתולים. אחת ג'ינג'ית בשם "רוזי" ואחד אפור בשם "זלי". כך שאנחנו משפחה עתירת בעלי חיים. ועלילותיהם יכולים למלא ספר שלם

נֵנָה

New member
ובאשר לנאמנות של חתולים ../images/Emo108.gif

באופן כללי נהוג לאמר, שחתול נקשר יותר למקום מגוריו והכלב נקשר יותר לבעליו, אולם יש גם יוצאים מן הכלל. חתולתנו הראשונה, סיאמית לבנה ושעירה עם עיני תכלת, בשם "פיסי", היתה מלווה אותי יום יום בדרכי לעבודה, נעצרת אחרי כמאה מטר ומתחילה לילל בעצב שעה ארוכה עוד אחרי שנעלמתי מעיניה. כשחזרתי מהעבודה היא היתה ממתינה לי בדיוק באותו מקום ורצה לקראתי בחדווה... היא היתה חתולה מאד אינטיליגנטית וידעה לקפוץ גבוה ולהיתפס ברשת שהיתה בדלת הכניסה, ובעזרת רגלה האחורית ללחוץ על הידית ולפתוח את הדלת כדי להכנס הביתה... וכאמור, היא גם גידלה את "סולו" כשהגיע אלינו כגור בן 3 שבועות... היה לנו גם חתול ג'ינג'י בשם זלמן וחתול לבן בשם אלקסיס (ע"ש זו משושלת...) כי חשבנו בהתחלה שהוא נקבה ולבסוף התברר מינו הזיכרי והוא הפך לאלכס. סולו אהב אותו אהבת נפש והיה "מטפל" בו באופן קבוע, תופס את זנבו וגורר אותו לאורך החצר, כאשר אלכס שוכב שרוע כמו מת ונגרר לו בשלווה וללא התנגדות...

ע ו מ ר 4

New member
כבר קיבלתי את הסכמת...המנהלת

להיות כאן בחברתכם..... לא גימלאית ועדין לא סבתא.... ושולחת גם לכן....לכל הסבתות של הפורום משהוא נחמד שהקראנו לסבתות בקבלת שבת שערכנו לסבים ןסבתות בגן. הסבתא של היום כבר אינה בבושקה שמנה עם מטפחת הסבתא של היום היא אישה יפה ומטופחת מיתעמלת פעמיים בשבוע ומבקרת אצל הקוסמטיקאית באופן קבוע מורחת קרמים למניעת קמטים שומרת על הגוף ועל הפנים אוכלת טוב...ועושה דיאטה...כל יום מחדש וכשמחמיאים לה על מראה היא מיתמוגגת ממש הסבתא היום לא סורגת ולא רוקמת כרגיל והיא לא מיתביישת לקנות עוף בגריל היא מבקרת בקולנוע ובתאטרון והולכת לרוב מאוחר מדי לישון נפגשת עם חברות לרכילות בבית קפה ויודעת להתלבש צעיר וגם יפה הסבתא של היום קונה מזרן חדש ומשפצת את הדירה הולכת לחוגים ונוסעת לחול עם חברה מגיעה לכל מקום ונוהגת במכונית וללא היסוס תזמין לה מונית עדין לא שכחה איך עושים עיניים ומחייכת בפה מלא שיניים את הסבתות של היום מכנים גרלס...אזרחיות ותיקות קוראים להן... כי בימינו רוצה להיקרא זקן!? כי את הסבתות היום אין מבטלים בקלות רק שהאל יעניק להן בריאות!!! לא בטוחה אבל חושבת שנכתב על ידי יאיר לפיד. אז גם אם ארוך...... לכולכן.....יום נהדר.... גם לכם סבים...לא מקפחת אף אחד

למעלה