בוקר טוב לכולם

ע ו מ ר 4

New member
בימבו........

חיבוק של בוקר זה נהדר........ כבר שלחתי שכזה הבוקר אל הבן...שברחבי העולם... ועוד מעט אלך לי אל הגן...ושם לא חסרים שכאלה....חיבוקים. בעלי חיים?....יש לי כלבת זאב לבנה מעורבת עם אסקי סיבירי...יפה אמיתית ואוהבת.

דרדרית

New member
עומר היקרה גמ'ני לא סבתא ולא

גימלאית אלא "סתם" נמצאת בחברה הכי טובה שמכירה עם אנשים נפלאים לגבי בעלי חיים- יש לי כלבת אמסטף שממש לא יודעת שהיא כזו... היא עברה את גיל 12 חברותית מידי וישנה את מרבית היום על הספות בבית או יושבת כמו בתמונה

bimbo.

New member
ולי יש סטאפורדשייר מהסוג הקטן

מעורב עם "משהו מהרחוב", כדברי הווטרינר. הוא בן 15.5, וכבר עם שערות שיבה. ומכיוון שהוא שחור, רואים כל שערה ושערה. כל שערה לבנה שלו, עושה לי שלוש....

אנימו

New member
בוקר טוב לכול-כולם!!../images/Emo140.gifאני, כרגיל

מתעוררת בשלבים...עין אחת עצומה ושניה כבר פקוחה. דרדרית- הידיעה על האמסטף שלך נתנה לי אדרנלין
.ככה, בעדינות אני אשאל: זה לא מסוכן????? לנו היתה לוסי שכונתה "כלבת אשפתות שעלתה לגדולה". קטנטנה מעורבת . לצערנו כי רב נפטרה לפני למעלה משנה , בת 12 היתה. לא התאוששנו עד היום ורוחה מלוה אותנו. בינתיים לא מאמצת כלב חדש כי הטיפול המלכותי לא מסתדר לי בעונה זו של חיי. אבל לבי לכלבים. אשר לחתולים - למדתי לחבבם אבל ...בחצר. חתולה שחור-לבן קנתה לה כסא בחצר אבל הגדילה לעשות כשחדרה בערב סוכות בשעת הארוחה הביתה ....כי דלת רשת אחת נשכחה פתוחה. עברה מעדנות לרוחב המטבח...נעתקה נשמתי בראותי זנב מהלך...ונדבקתי לכסא....במבצע שנערך כוונה החוצה ע"י הצאצאים....כי האמא יצאה מכלל פעולה

אנימו

New member
עומר היי- לא זוכרת מי כתב אבל יופי

של קטע הבאת לנו כאן. לדעתי אני ממש מתאימה לתיאור
למרות למרות שצאצאי עדיין לא הפכו אותי לחמות או לסבתא (היום הסדר גמיש...). אבל אני בהחלט בשלה לשינוי....שיגיע מן הסתם בעזרתם ובעזרת השם.

אנימו

New member
ואם זה מעניין אתכם אז ה-../images/Emo73.gifשלי

משתעל
עומדת לעזוב את העמדה כאן ולגשת איתו למוסך להזרמת אנטיביוטיקה מסיבית! רק זה חסר לי שיתחיל לעשות בעיות!

דרדרית

New member
אנימו יקירתי ראיתפעם זבוב נושך???

כזו היא כלבתי... היא ממש לא יודעת שהיא אמסטפית <בדוק>... אך כמקדם בטיחות- היא כל היום בבית <ישנה כמובן> או יוצאת לחצר המגודרת עם כבל דיי ארוך.. חוצמזה- הסכנה היחידה היא ל....קיפודים ולחתולים... ולגבי האוטו- תני לו סירופ נגד שיעול

HAVA159

New member
בוקר נפלא לכל החברים, מחר שוב../images/Emo140.gif

ערב חג, לאחר מכן נוכל להתפנות לעיסוקים היום יומי. יום מקסים לכולם, ושבוע של כיף, וכמובן שנה נפלאה שתיהיה לכולנו. באהבה
חוה.

emmy5

New member
אומר יקרה ,ראיתי את עצמי בשיר

על שיר האמיתי כל כך .. אהבתי
בוקר טוב לכולם

vera2

New member
כסבתא של היום עם ג'ינס קוקו וסרפן

בוקר טוב לכל המשכימים ובספונטניות גמורה הזמנו אתמול בערב כרטיסי טיסה לאילת להיות עם ילדינו הם מאוד מבקשים וזכות כזאת לא מפספסים.ובכן להתראות ביום רביעי בערב ימים נעימים וחג שמח.

shkedud

New member
בוקר נפלא לפורום הנפלא../images/Emo140.gif אצלנו

רוח שרבית עזה, מייבשת, לא נעימה. אתמול בערב היתה לאמא שקדוד הרבה נחת... יואב, בני, הופיע בשירה כאן בקיבוץ. הוא שר יפה, והקהל הריע (אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל לאם יכולה מותר להעיד על בנה, אפילו שהיא לא ממש אובייקטיבית) מאחלת יום נהדר, ומצרפת תמונה מן ההופעה

maxima

New member
בוקר טוב כולם ויום ניפלא.....שקדוד

שיהיה לבן בהצלחה...
אני הבאתי מספר תמונות מצעדת הבוקר לא יכולה ללכת בלי לצלם...מה לעשות??...
הברווזים באמבטית שמש על'בוקר

maxima

New member
שקדוד..... בטח בארץ...../images/Emo13.gif

בפרק הלאומי ברמת גן

למעלה