בוקר טוב

smo

New member
גם לך../images/Emo178.gif עכשיו תתחילי לספור חזרה ללימודים.

../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gifושבוע טוב ומבורך לכולם../images/Emo140.gif

ושיהיו בשורות טובות אמן ואמן!!! שיהיה אחלה כייף למי שהתחיל את החופש. אצלנו התחיל

אחה"צ טובים../images/Emo175.gif

ברכות לכל הילדים שמתחילים היום את החופש הגדול, את הקייטנות, את הבטלה - ושולחת כוחות למי מההורים שמתחילים את הספירה לאחור עד ל 1/9/2007..... גל היה אתמול באחת ממסיבות הסיום שיש להם השבוע..... זו הייתה מסיבה רק של הכיתה ביחד עם המורה, כל אחד הביא איזשהו כיבוד והם התאספו בביתה של אחת הבנות מהכיתה, נפרדו מהמורה ומהחברים, קיבלו ברכה אישית מתנה ואת ספר המחזור, כשהוא חזר הביתה שמח ומזכיר לי שנשארו לו עוד 3 ימים עד לסיום "הרשמי" (יש עוד בגרות אחת...), זה פתאום "נחת" עלי... הבן שלי מסיים תיכון.... איך חלפו להם 12 שנים? אני זוכרת כל כך מקרוב את השאלה ששאלתי אותו לאחר כמה ימים בכיתה א' - אולי לאחר טכס "קבלת הפנים" שערכו לנו כיתות ב'.....שאלתי אותו אז אם הוא מתרגש שהוא בכיתה א' וכו'... וגל הרים את ראשו אלי פתח זוג עיני תכלת ענקיות ואמר: "מה יש להתרגש זו רק כיתה א' כשאסיים י"ב אתרגש......"..
והיום הוא כמעט מסיים י"ב והפעם אני מרימה אליו את הראש ..... ואני כל כך מתרגשת שבטח אדמע במסיבת הסיום עם ההורים ביום שלישי.......

smo

New member
מיכלי, איזה בחור לתפארת גידלת. כל הכבוד!

מותר לך להזיל דמעה, חלק ניכר בזכותך ובהשראתך! אני בטוחה שאת הבגרויות הוא יחליק בקלות, הגאון הזה!
שתדעי ממנו עוד הרבה גאווה ונחת!

וואוו מיכל, איך אני מזדהה איתך.

גם שיר הבכורה שלי סיימה עכשיו יב', וזה כל כך מרגש. זה פרידה מכל המסגרות שליוו אותה הרבה שנים. היתה מסיבת סיום במרכז המחול שהיא רקדה בו , עם מופע מדהים, ובסוף המון בכי והתרגשות. ביום ג' תהיה גם מסיבת סיום למגמת המחול בבית הספר. והיה טקס מאוד מרגש של סיום כל השכבה. והיה להם נשף סיום. והמסיבות לא נגמרות. כזאת קטנה וסיימה כבר בית ספר, ופתאום נוהגת. אני לא מאמינה. אני עוד ילדה קטנה, אז איך פתאום הילדה שלי בת 18 ?

sho969

New member
הרבה הרבה הצלחה לגל המקסים

איזה כיף ואיזה התרגשות
, ואיזה פחד? הזמן בורח ואנחנו עוד לא הספקנו להבין שהם גודלים ושהם כבר הופכים לעצמאים יותר ויותר ואנחנו....., תהני ממנו ותמשיכי לרבות נחת. המון מון אושר ובריאות. אוהבת שושי

מיכלי אהובה,הבטחתי והנה אני מקיימת...

הרבה נשים ואמהות כמוך לא הכרתי. את הערצתי והערכתי לך את מכירה . אני מבינה מה את חשה ברגע מיוחד זה. הילד היפה הזה שלך סיים פרק חשוב בחייו. "איך עברו השנים ,אויש ממש הזדקנו אומרות הפולניות"... אצלך זה בא ממקום אחר, עמוק, שונה. התא המשפחתי שלכם כה מיוחד, כה ייחודי שזה פשוט מפעים אותי מחדש. אני "מתברווזת" ממך בכל פעם ופעם. ההתמודדויות שלך, התגובות שלך , ההתנהלות שלך, הזרימה שלך, את- בכלל. את אישה קסומה עם מציאות אחרת, ילדים מדהימים, והנה גל פורס לו כנפיים. אני חושבת שעם כל ההתרגשות והחששות המובנות {"חרדת נטישה" זה נקרא בעגה המקצועית?...} אזי יש לך הוכחה ניצחת כחול {עיניים }על גבי יפה{נו, באמת...} עד כמה כל ההשקעה הצליחה לך בבורסה של החיים האלה. אני מצדיעה לך אחותי. בדום מתוח. בהצלחה אהובתי בשינוי הפאזה.

למעלה