מיכל של סיון הנסיכה
New member
../images/Emo24.gifריגשת אותי בתגובה שלך....
ואכן אתמול היה השיא.... אתמול גל סיים ללמוד באופן רשמי אז בצהרייים יצאתי איתו למסעדה בנמל תל-אביב שנקראת "מול-ים" זו מסעדה מאוד יוקרתית שמתמחה בפירות ים - מפאת שמירה על כבודם של אלה מאיתנו, שסוג המאכלים האלה לא נמנים על המאכלים שהם אוהבים, או שאינם אוכלים אותם מפאת כשרות, לא אתאר או אשים תמונות של מה שאכלנו שם רק אומר שכל ביס היה גן עדן החל מהמנה הראשונה ועד הקינוח..... אחה"צ שבנו הביתה ובערב יצאנו לטכס הסיום שהיה מאוד מרגש ובלתי נתפס.....איך לעזאזל עברו להם 12 שנים.... סיון, אגב, אם הייתה ילדה רגילה, היית אמורה להתחיל בשנת הלימודים הבאה את התיכון הזה כלומר גל מסיים והיא נכנסת.....,
שאלתי את גל אתמול אחרי הטכס איך הוא מרגיש והוא אמר שקצת עצוב להפרד אבל הוא מסתכל קדימה לעבר העתיד.... רק אני הסתכלתי אחורה - עם "גוש חונק בגרון" והיום כשחלפתי על פני ביה"ס ראיתי מהגדר את שרידי הטכס אתמול... השטיח האדום עליו צעדו הבוגרים עוד היה מונח שם ומעליו קשתות עטופות בסרטים, על העצים היו תלויים כמה בלונים שהופרחו אתמול ונתקעו שם בדרכם לשמיים, אותו "גוש חונק בגרון" שוב הופיע לו.... (אני לא זוכרת שהרגשתי כך כשאני סיימתי את התיכון - להיפך הלכתי ולא הסתכלתי אחורה לרגע, שמחה להפטר מכל הלימודים והבגרויות...
) אני מניחה שזו הOVER רגישות שלי לגבי פרידות באופן כללי.......בטח יקח עוד כמה ימים ואז אוכל גם לשמוח כמו גל.... בכל מקרה תודה ויאלה תתחילי להרגיש כבר טוב
ואכן אתמול היה השיא.... אתמול גל סיים ללמוד באופן רשמי אז בצהרייים יצאתי איתו למסעדה בנמל תל-אביב שנקראת "מול-ים" זו מסעדה מאוד יוקרתית שמתמחה בפירות ים - מפאת שמירה על כבודם של אלה מאיתנו, שסוג המאכלים האלה לא נמנים על המאכלים שהם אוהבים, או שאינם אוכלים אותם מפאת כשרות, לא אתאר או אשים תמונות של מה שאכלנו שם רק אומר שכל ביס היה גן עדן החל מהמנה הראשונה ועד הקינוח..... אחה"צ שבנו הביתה ובערב יצאנו לטכס הסיום שהיה מאוד מרגש ובלתי נתפס.....איך לעזאזל עברו להם 12 שנים.... סיון, אגב, אם הייתה ילדה רגילה, היית אמורה להתחיל בשנת הלימודים הבאה את התיכון הזה כלומר גל מסיים והיא נכנסת.....,