בקשר לתמונות

shelycat

New member
אז ככה.....

כולם טוענים שאנחנו מאוד דומים (מה שמאוד מביך כשמתחילים איתי וחושבים שהוא אחי) אבל אנחנו לא רואים את הדימיון. לגבי השיער שלי: התמונה צולמה בחושך וללא תאורה מתאימה וזה גם מה שגרם לשיער להראות כהה יותר לכיוון הג`ינג`י (אני חושבת גם שהיתה עלינו תאורה אדמדמה). התמונה צולמה בחתונה של חברה טובה ונדמה לי שלצלמת קראו בלה (מאוד מוכשרת לפי יתר תמונות החתונה שלהם).

רחלי1

New member
וואו, שלי!!!../images/Emo99.gif

את יותר יפה ממה שזכרתי!!! אני מתה על הג´ינג´יות החלומית הזאת שלך! ובן זוגך, שיחיה, גם הוא נורא חמוד! אתם ממש סט!

lital_f

New member
"מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני"

אנחנו לא אוהבים להצטלם ואני לא מתלהבת להיחשף באינטרנט, אז התמונה המצ"ב נראית לי אידיאלית. צולמה במפלי הניאגרה, בטיול טרום ירח דבש ע"י חברים שלנו שמאוד אוהבים לצלם ולהצטלם וניצלו רגע של חוסר ערנות. המפלים נמצאים ממש מאחורי העצים...

שמופית

New member
מצאתי !!!

הקץ לתיסכול... מצאתי תמונה שלנו מלפני שנה בפראג... קצת מטושטש אבל זו התמונה היחידה שלנו ביחד !

shelycat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לנו יצא להיות בלונדון בדצמבר, איך עמית אומר? קפאו לו האוזניים והאף ונפלו ועכשיו הוא גידל חדשים. ו
ליאת פה שרב היום איך אצלכם?

kisses

New member
אצלינו גם חם מהרגיל../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

רחלי1

New member
נורא אהבתי את הכובעים שלכם../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

(וגם אתכם, כמובן...!)

שמופית

New member
../images/Emo6.gif קנינו אותם בפראג...

אי אפשר כל כך לראות מהתמונה, אבל אלה כובעי צמר ארוכים ארוכים, עם פונפון בקצה. זה היה יעיל ביותר כי הכובע שימש גם ככובע וגם כצעיף, וחוץ מזה הלכנו מלחמות פונפונים, אז בכלל נהנינו מהם...

kisses

New member
ידעתי שלבחורה יפה יש תמונה

אתם צריכים להצטלם יותר אתם נראים נהדר

nikit1

New member
איזה זוג שמופים../images/Emo8.gif גם לי יש תמונה

מאותו המקום בדיוק! כ"כ אהבתי את פראג ואני נורא רוצה לנסוע לשם עם אסף אבל הוא נרתע משהו בגלל שהיתי שם בטיול רומנטי עם האקס...

dorlim

New member
איזה זוגות מקסימים ../images/Emo22.gif../images/Emo68.gif

התמונות פה אחת אחת!!!

למעלה