נשלח מסר
M Mkelele New member 5/1/06 #34 דיוויד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מזלטוב!! מזלטוב חבר אני שמח שנפתח מהר,יא יצא לי חרוז בא לי תפוז
דיוויד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מזלטוב!! מזלטוב חבר אני שמח שנפתח מהר,יא יצא לי חרוז בא לי תפוז
פ פוצפוצית האחת New member 5/1/06 #45 יואואו דייב../images/Emo39.gif מקורה כפרע שלי!? זו דניאללללוש אתה חסר לי אני לא אהיה בפורום כי זה לא כל כך מעניין אותי... אבל בהחלט אקפוץ כדי לדבר איתך מזל טוב על הפורום דייי תשמור על קשרררררררר אוהב'תך , דניאל^_^
יואואו דייב../images/Emo39.gif מקורה כפרע שלי!? זו דניאללללוש אתה חסר לי אני לא אהיה בפורום כי זה לא כל כך מעניין אותי... אבל בהחלט אקפוץ כדי לדבר איתך מזל טוב על הפורום דייי תשמור על קשרררררררר אוהב'תך , דניאל^_^
A a e q u i t a s New member 6/1/06 #57 מה מה../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif לוקח לי זמן להגיב על כל הודעות, את בטח שרצויה פה... כל מי שרוצה מוזמן, וכמובן גם את.
מה מה../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif לוקח לי זמן להגיב על כל הודעות, את בטח שרצויה פה... כל מי שרוצה מוזמן, וכמובן גם את.
T trigotrigo New member 5/1/06 #46 מוטב מאוחר מאשר לעולם לא אני שמח שפורום כזה נפתח! המקום בשבילי.. תמיד התעניינתי ביחס"ב.
T trigotrigo New member 6/1/06 #58 רק בקשה אחת אם נקרא ליחסים בינלאומיים יחס"ב ולא יחב"ל, השם השני הוא בעל קונוטציה משטרתית-משהו...
A a e q u i t a s New member 6/1/06 #60 סבבה, מקבל את הצעתך ../images/Emo132.gif אתה צודק...יש בזה היגיון... היחב"ל היא גם היחידה הארצית לחקירות בינלאומיות.... אתה צודק, מבחינתי אני אקרא לזה יחס"ב
סבבה, מקבל את הצעתך ../images/Emo132.gif אתה צודק...יש בזה היגיון... היחב"ל היא גם היחידה הארצית לחקירות בינלאומיות.... אתה צודק, מבחינתי אני אקרא לזה יחס"ב
M MsUnderstood New member 5/1/06 #49 יאאאאאאאא איזה יופי../images/Emo70.gif כפרעליך אם אתה צריך עזרה אתה יודע למי לפנות
M Mor811 New member 5/1/06 #51 דייבבבבבבבבב ../images/Emo13.gif וואי מזל טוב על פתיחת השרת!! כל הכבוד! אני אהיה פה גם [אם זה לא מפריע לך כמובן ] ושוב מזל טוב! המון הצלחה. ממני , מור
דייבבבבבבבבב ../images/Emo13.gif וואי מזל טוב על פתיחת השרת!! כל הכבוד! אני אהיה פה גם [אם זה לא מפריע לך כמובן ] ושוב מזל טוב! המון הצלחה. ממני , מור
א אדון בלון New member 6/1/06 #59 נו אז אני לא חובב-מדעי-המדינה-מגניב כמו כל השאר פה, אבל אני סתם מתעניין בפוליטיקה עולמית. אסור לי? רק חבל שרוב הפורום מתעסק באיך ישראל נראית בעולם, במקום להתעסק בעולם עצמו.
נו אז אני לא חובב-מדעי-המדינה-מגניב כמו כל השאר פה, אבל אני סתם מתעניין בפוליטיקה עולמית. אסור לי? רק חבל שרוב הפורום מתעסק באיך ישראל נראית בעולם, במקום להתעסק בעולם עצמו.