גילמור יוצא להופעות

../images/Emo124.gif גילמור יוצא להופעות ../images/Emo124.gif

לוח הזמנים לסיבוב ההופעות של דייב גילמור התפרסם זה עתה. והוא: 10 במרץ - קונצרטהאוס, דורטמונד, גרמניה 11 במרץ, קונגרס צנטרום, האמבורג, גרמניה 15 במרץ, Le Grand Rex בפריז 16 במרץ, אולם ה"אולימפיה" בפריז 17 במרץ - Alte Oper בפרנקפורט, גרמניה 19 במרץ - Heineken Music Hall, אמסטרדם, הולנד 20 במרץ - כנ"ל 24 במרץ - תאטרון ארכימבולדי, מילנו, איטליה 25 במרץ - כנ"ל 26 במרץ - אודיטוריום פארקו דלה מוסיקה, רומא, איטליה אפריל: ארה"ב וקנדה - טרם סוכמו האולמות. מאי: 29 במאי - רויאל אלברט הול, לונדון 30 במאי - כנ"ל כרטיסים להופעות בלונדון: החל ממחר ב-9 בבוקר (11 בבוקר לפי שעוננו) ועד יום חמישי בצהריים (2 לפי שעוננו), אפשר יהיה להזמין זוג כרטיסים במחיר 65 פאונד. את הנ"ל יהיה אפשר להזמין באתר http://www.davidgilmour.com האתר טרם פעיל, והוא כנראה יעלה בשעות הקרובות. החל מיום שישי בבוקר (11 לפי שעוננו) יהיה אפשר להשיג כרטיסים בקופה של הרויאל אלברט הול: www.royalalberthall.com או באתר של גילמור www.davidgilmour.com או באתר www.seetickets.com המחירים: הכרטיסים היקרים ביותר הם 65 פאונד. הזולים 30 פאונד, ויש גם מחירים באמצע. על זה יש להוסיף עמלה. באתר של גילמור יועלו גם הפרטים לגבי כרטיסים להופעות באירופה. גילמור בהודעה לעתונות: אני מאוד נרגש, מחכה בכליון עיניים לנגן שירים מהאלבום החדש, וכן שירים מוכרים. תאמינו לי, זו הלהקה היחידה שבכוונתי לצאת אתה לסיבוב הופעות! (מדבר על נגני הליווי שלו). התאורן של הפלויד, מארק בריקמן, יעשה את התאורה גם לתור הזה.

האתר החדש של גילמור עלה

באתר אפשר, כאמור, להזמין כרטיסים "מועדפים", אך לא ברור אם זה מוגבל רק לתושבי בריטניה, או פתוח לכולם. כן יש באתר ביוגרפיה, כמה תמונות ודיסקוגרפיה, הכוללת את הפרטים של שני אלבומי הסולו הקודמים של דייב. לחובבי ההיסטוריה ביניכם, האוהבים כמוני לקרוא בין השורות, יהיה מעניין לקרוא את הביוגרפיה שבאתר, המציגה את הסיפור מנקודת מבטו של גילמור. שימו לב אילו פרטים מודגשים, אילו פרטים טושטשו, ואילו פרטים זכו לניסוח מאוד מאוד זהיר.
www.davidgilmour.com

dave gilmour

New member
הגיע הזמן שיכינו אתר ליהוה..

גילמור, תעשה לי ילד!!! (ואכן, אני בן)

wommer

New member
לא דיברנו כבר על הכינוי שאתה נותן

לו? כאילו העירו לך פעם האחת... ואני לא אדם דתי. אבל לפגוע בדת ובאמונה, זה כבר זלזול...חוסר כבוד לאדם שביקש ממך להפסי, וביקש ממך יפה.

dave gilmour

New member
סורייי...

כתבתי את זה לפני שהעירו לי.. מצטער.. בתור אטאיסט, לי זה לא מזיז, אבל אין בעיה.. מעכשיו אני אפסיק יום טוב לכם!!

thezanani

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifמרינה! אוהב אותך!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מכרז,שממכרז!בואו נתחבק!!

dave gilmour

New member
אה!!!! פריקים! תסבירו את עצמכם!!

(אל תבינו אותי לא נכון - פרקים זה טוב)

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif מה יש להסביר?

זה צנעני, והוא תימני מטורף. נעים, נעים מאוד וכו'.

The Walrus

New member
איזה מהאלבום החדש?

והוא גם ישיר שירים ישנים, מן הסתם... מישהו יודע איזה הוא יבצע?

זה בד"כ סוד כמוס

לא נהוג לפרסם setlist קודם להופעה (אלא אם יש כוונה לערוך מופע מיוחד, כגון "DSOTM במלואו" וכיו"ב). בדרך כלל אמנים מבצעים בהופעות שילוב של שירים מאלבומם החדש - אותו הם מקדמים בהופעות, בעצם - ושירים ישנים ומוכרים, שבשבילם הקהל מגיע, בעצם.

The Walrus

New member
חחח נכנסתי לאתר שלו

והביוגרפיה שלו פשוט מצחיקה. לא הזכירו שם את Dark Side Of The Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, Meddle, ולמעשה כל תקופת הפלויד קוצרה ל-3 משפטים. אבל דווקא אלבומי הסולו של גילמור, פולס, דיוויז'ן בל וAMLOR כן הוזכרו! טמבלים...

למעלה