גילמור יוצא להופעות

flowerboy69

New member
עדכון מסע...

התכוונתי ללכת להופעה בצרפת אך כשראיתי הופעה באלברט הול המדהים מיד הבנתי שלשם אני ילך!!!!אני יזמין זוג כרטיסים בסוף השבוע!!!פרטים כמובן בהמשך!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לך!

ראית מה גילמור עשה? הוא לא רצה להעשות הופעות מה-22 למרץ עד ל-24 הרי הוא יודע שאני משתחרר אז, הוא פינה לי קצת זמן שאני אוכל להתראגן ולטוס לאירופה! אבל הוא לא יודע שיש דברים יותר מעניינים מהזקן, רוצח החלומות האיחוד של כל פורום פינק פלויד. אז תגידו לו שיש דברים הרבה יותר חשובים ממנו אחרי השיחרור, מונדיאל בקיץ!

flowerboy69

New member
לא חושב שיש יותר חשוב כי

יש דברים שכל הזמן חוזרים עליהם.אבל לגבי גילמור זה אולי הפעם האחרונה או הלפני אחרונה שהוא מופיע וזה משהו מיוחד של פעם בחיים

עדכון

הכרטיסים להופעה באמסטרדם ב-19 לחודש נמכרו כולם תוך 10 דקות מפתיחת הקופה. עתה פתחו את הקופה לכרטיסים להופעה השניה, ב-20 לחודש. נותרו לכם עוד כמה דקות, להערכתי...

flowerboy69

New member
זה לא יאמן ממש!

תוך כמה דקות של מכירה באינטרנט כל הכרטיסים להופעות של גילמור נמכרו!!! אבל אל חשש-עבדכם הנאמן השיג שני כרטיסים ואני יהיה שם!!!במופע שיסיים את סיבוב ההופעות שלו-30 למאי 06!!! אני ידווח כמובן מהאירוע...:)

flowerboy69

New member
עידכון

יש עדיין כרטיסים להופעות בגרמניה ויש כמה כרטיסים לשורה האחרונה באלברט הול.זוג כרטיסים במחיר 500 שח בערך לא נראה לי שאפשר להביא מצלמות וכאלה...

wommer

New member
אם תוכל, זה יהיה מגניב ביותר!

אבל בכל אופן אני מקנא בך, הייתי שמח לסוע להופע אחת כזאת...

flowerboy69

New member
אני יאמר לך...

זה לא רק ההופעה עצמה ומלבד שזו תהיה ההופעה האחרונה אז אני בונה על אורחים כמו דיויד קרוסבי וגראם נאש וכמובן ריק רייט...אלא שזה יהיה באלברט הול שזה מקום מדהים ואגדי וזה מה שבאמת יהיה מיוחד...

למעלה