שתהיה לי מכונית.......
H HackMachine New member 7/12/02 #6 המממ יום שני? יש סיכוי גדול מאוד שאני בא אבל לא מבטיח (לקנות) כלום
¥ ¥EleVatioN¥ New member 7/12/02 #7 תגידו...../images/Emo129.gif עדיין אין מצב לדוכן באשדוד?! כי אפילו לרשל"צ אין לי איך להגיע אררר ובאימייל אתם לא עונים לי
תגידו...../images/Emo129.gif עדיין אין מצב לדוכן באשדוד?! כי אפילו לרשל"צ אין לי איך להגיע אררר ובאימייל אתם לא עונים לי
T The Puppet Master New member 8/12/02 #34 ../images/Emo92.gifבשבעת הכוכבים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זהו 7 כוכבים....
../images/Emo92.gifבשבעת הכוכבים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זהו 7 כוכבים....
H HackMachine New member 8/12/02 #20 עצה לי אליך תודיעו לפחות שבוע מראש על הדוכנים... אני לא בטוח אם אני יצליח להגיע לשם יום שני.. באמת חבל.
עצה לי אליך תודיעו לפחות שבוע מראש על הדוכנים... אני לא בטוח אם אני יצליח להגיע לשם יום שני.. באמת חבל.
C CNV New member 9/12/02 #35 בגדול אנחנו מפרסמים שבוע מראש.. באתר מאחר ובפורום זה נעלם אחרי כמה זמן. הדוכן בראשון היה באמת די פתאומי ולכן לא פירסמנו עליו לפני.
בגדול אנחנו מפרסמים שבוע מראש.. באתר מאחר ובפורום זה נעלם אחרי כמה זמן. הדוכן בראשון היה באמת די פתאומי ולכן לא פירסמנו עליו לפני.
C comicsgirl New member 9/12/02 #38 אני עצובה! עצובה מאוד! אני גם חולה וגם אסור לי לצאת מהבית, אז אם מישהו רואה את ההודעה הזאת ומתכוון ללכת לדוכן אני אשמח אם תוכלו לקנות לי את אחת החוברות (באמת לא משנה לי איזו) של Danger Girl, זה דחוף ואין לי ממי לבקש! אז תודה ותהנו! רעות.
אני עצובה! עצובה מאוד! אני גם חולה וגם אסור לי לצאת מהבית, אז אם מישהו רואה את ההודעה הזאת ומתכוון ללכת לדוכן אני אשמח אם תוכלו לקנות לי את אחת החוברות (באמת לא משנה לי איזו) של Danger Girl, זה דחוף ואין לי ממי לבקש! אז תודה ותהנו! רעות.
C comicsgirl New member 9/12/02 #39 אה! וכמובן ש... אני אחזיר כסף למי שיקנה לי! (אני חושבת שזה קצת ברור, לא?)