דיון!!!

../images/Emo124.gifדיון!!!../images/Emo124.gif

סימון סוסים........(נראה לי שככה קוראים לזה!) המספר שמטביעים עליהם כמו קעקוע.. או על התחת או על הצוואר!! מה אתם חושבים על זה!? אכזרי?!?! נחוץ??! טוב?!?!! רע!?!?!? לאלדין יש קעקוע של 475 על הצוואר.....ועל התחת את הסמל של כזע ההאנובריין! אבל זה כבר עוד מעט נימחק! מה אתם אומרים!? אולי לעשות במקום שפחות רואים את זה (הרי זה לא שיא היופי!)

אז מה שאני חושבת זה......

שזה אכזרי ונחוץ! הרי זה כואב ואפילו מכוער ברוב המיקרים! אני עדיין לא מבינה למה לאא משתילים לסוסים מתחת ךלעור את השבב האלקטרוני וככה אם סוס נגנב אפשר לדעת איפה הוא! אני חושבת שאם כבר עושים אז לעשות מתחת לשפה (כמו שיש לדרבי מי שמכיר אותו) ואז אומנם זה כואב אבל לפחות לא רואים!

dearanita

New member
דעתי...

אני אוהב את זה וזה יפה... זה מפריד בין כל גזע וגזע וכך אפשר לזהות סוסים גזעים לאניטה יש מספר 674 על הצוואר ואת ה-H על האגן בצד שמאל.

krin88

New member
גם אני בעד הקעקוע מתחת לשפה...

אבל ממש לא נראה לי שזה כואב... הרי עשו את זה בהרדמה...לא יודעת... לפעמים גם האות או הסימון של הגזע זה יכול להיות יפה... אבל סימון של חוות, ראשי תיבות של הבעלים וכ'ו זה לא יפה בעיניי כי הדברים האלה יכולים להשתנות והסוס יישאר עם הסימן....

אני חושבת

שעכמה שפחות קעקועים כאלו זה יותר טוב! לאלדין יש גם על הצוואר וגם על התחת! כי הוא האנובר גיזעי אבל הבעיה היא שזה לאט לאט נמחק ונהי ממש מגעיל ולא מובן! ואז חושבים שזאתי איזה צלקת לא מובנת! אני חושבת שמתחת לשפה זה הכי נורמלי אפשר לזהות ככה את הסוס אבל זה לא הורס את היופי החיצוני שלו! אבל יש סוסים שזה יפה להם כמו למשל אפולו של דרור! זה נראה כמו קישוט לפי דעתי אבל לא ראיתי יותר מידי סוסים שזה יפה להם!

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifקעקועים מתחת לשפה זה

רק לסוסי מרוץ יש!!! סוסים שהתחרו פעם במרוצים יש להם מספר של 5-6 ספרות אם אני לא טועה וכך מזהים סוסי מרוץ...

טוי בוי

New member
זה מאוד נחוץ!!!!!!!../images/Emo60.gif

אם הסוס שלך נגנב אז יש לו מספר שלפיו אתם יכולים לזהותו יש שני דרכים לקעקע סוס בקור ובחום הקור מומלצת יותר על ידי הוטרינרים אולי זה כואב לסוס אבל זה ממש חשוב תראו את כל האנשים ששיש להם סוסים גנובים איך המשטרה תזהה אום אם הם לא מכירים את הסוס?! וגם לפי מה שידוע לי לסוס אי אפשר להכניס שבב אלקטרוני אז מקעקעים אותו במספר או בשמו לדוגמא: נגרו יש לו א 12 אני חושבת סילסר יש לו 8 וגם יש קעקוע של גזעו של הסוס ולכן מסמנים במספרים ואותיות בדרך כלל עם אחורי הסוס או צוורו...

אממ......

אני מןודעץת לזה שזה מאוד מאוד נחוץ אבל אני יותר תומכת בשיטה של מיתחת לשפה או במקום בלתי נראה לעין! לנגרו יש א א ו-12 נדמה לי! וזה ממש הפריע לי כשהוא היה אצלינו למרות שהוא סוס מהמם לגמרי מכל בחיה זה הציק שבאמצע סוס שחור תקוע קעקוע לבן ל מובן!!!

טוי בוי

New member
מתחת השפה יותא כואב לסוס...../images/Emo60.gif

לדעתי.... אני אוהבת סוסים מקועקים זה לא הורס את הסוס אחרי הכול זה לא משנה כי יותר חשוב איך הסוס מתנהג ואופיו מאשר אם יש לו קעקוע או כלום...

אני הבנתי מה את אומרת

וברור שהכי חשוב לי האופי של הסוס אבל אני מפרידה את שניהם לרגע ומסתכלת רק על היופי! וזה הורס לי בעין! ומה גם שאם לא מחדשים את זה זה נהיה ממש מכוער! ומה גם שעושים את זה בהרדמה......

krin88

New member
יכול להיות שהוא היה פעם סוס מרוץ...

פחחח..... הוא טורוברד גזעי אז זה הגיוני מאוד... למרות שיש כאלה (במיוחד שראו אותי בתחרות ביגור אהם..*דורון*...אהם) שיעידו שהוא לא ממש נראה כמו סוס מרוצים... (לא ממש זז)....

TauraMan

New member
חחח כן..../images/Emo20.gif

הוא מה זה לא נראה כמו טורוברייד... אצלנו פעם סימנו בסמל של האורווה. מי שהולך פעם לכנות שיסתכל לשיא על הצוואר, יש לו עץ דקל(תומר)=הסמל של הקיבוץ שלנו.. וכמובן יש גם את קלייר עם הסימן של ההאנוברים.

GrEeNwOmAn

New member
לדעתי...../images/Emo95.gif

סימון סוסים נחוץ אבל נראה כואב. לפי מיטב ידיעתי (כאילו אמרו לי) שעושים את זה באש קרה, אז ההרדמה לא מי יודע מה חשובה, אבל לדעתי אם עושים את זה אז חשוב להרדים ולעשות את זה באש קרה. באתר של תמיר קלוורי בעמוד סירטונים, יש סרטון על איש שבא לסמן לסוס על הטוסיק והסוס מעיף לא בעיטה שחבל לכם על הזמן. לדעתי זה נחוץ אך קצת כואב!!! לסנטה יש סימון של צורה מאד מוזרה מן h גדולה בצורה מעוגלת על הטוסיק הצדדי. למרקו ולדנדי היה (כאילו הם כבר לא אצלינו) להם סימון של פרסה ובתוכה כתוב צח! (שזה מסמל שהם באו מחוות צח). אני כמו סתיו מאד חשוב לי האופי, אבל בואו רגע נפריד זה לא ממש יפה לעין. אבל כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה עם הסוס שלו. אה, תודה סתיו ועדי, ששמתן את המאמר שלי על הטיפול בסוס בטאג ליין!

ה H הזאתי מסמנת

שהוא האנובר גיזעי! גם לאלדין יש את זה! זאת H עם שני ראשים של סוסים משני הצדדים! אומנם זה לא כל כך מובן אבל זה אמור להיות הסימן!

טוי בוי

New member
גם לגלורי יש H והוא ההפך מסנטה

לבן...חח הסוס של סופי צדקה כן בטח...חחח הוא סוס בצפר בן 100 שהיא אומרת שהוא שלה בסך הכול היא יוצאת איתו לטיול עם שירית המדריכה פעם בחודש וקוראת לו בלונדי...משש שלה...חחח

טוי בוי

New member
כן../images/Emo60.gif

גם דן טורג'מן מידי פעם, סופי רוכבת על גלורי לא רציני בכלל. מידי פעם טיולים כאלו פעם היא רכבה יותר רציני אבל גם לא משהו. שאני היתי שם איכפתי לסופי ולדן טורג'מן את גלורי וקלייד ולשירית המדריכה של סופי את מוגלי אהובה....

חחחחחחחחחח....!!!!!

הם רוכבים בחווה ברשפון??? חחחחחחחחחחח אז הם כנראה לא יודעים לרכב!

למעלה