דיון!!!

טוי בוי

New member
למה שלא ידעו?!?!../images/Emo60.gif

שירית מדריכה מעולה!!! דן רוכב רק טיולים ומידי פעם בא לרכב אצלינו הוא לא רוכב טוב כי הוא לא רוכב רציני ולא רוצה ללמוד לרכב רציני במנג'... וסופי כנל פעם רכבה רציני והיום כמו דן אז הם לא יודעים לרכב נורמלי מבחירה זה לא אומר כלום!!!!!

מה כאילו......

הם באים לבושים עם בגדי רכיבה? יענו מכנסי רכיבה ונעלי רכיבה וצ'פס או מגפיים?

טוי בוי

New member
אין אש קרה יש../images/Emo60.gif

בקור...איך אני לא יודעת אבל אין כזה דבר אש קרה!

niko girl

New member
אמממממ לפי דעתי זה לא כל כך מוסרי

אבל לפעמים זה נחוץ. למשל באורווה שלנו יש לניק על התחת צרבו לו את השם ניק. (השם האמיתי שלו זה נגב) (והשם של הבעלים שלו היה ניקי) כי הוא היה בשטחים וכל הזמן גנבו לה אותו אז היא צרבה לו את השם שמה על התחת (אבל בגלל שהוא קטן מידי אז רואים רק ניק) ואז כל פעם שהיו גונבים לה אותו אז היא בדקה אם יש שמה את הסימון והיא לוקחת אותו. אז לפעמים זה מועיל ולפעמים זה סתם. כי אם הסוס באזור שלא גונבים אותו כל יום שני וחמישי אז לא צריך לסמן אותו!

S H I L G I

New member
אני אוהבת רק...../images/Emo29.gif

סימון ה-H עם הכוכב של ההפלינגר, הוא לא לבן או משהו, הוא פשוט כאילו בולט כזה..לא יודעת.. חוץ מזה אני לא אוהבת.. אבל זה היה נחמד אם היה לגלח את הסוס מדי פעם בצורת הסימן שלו..אבל זה מסובך כל הזמן לגלח..

למה בעיה?

לגלח זה לא בעיה.. כמו שאת באה ופעם פעמיים בשבוע משקיעה שעה בלטפח ולשטוף ולהבריש את הסוס שלך את יכולה גם להשקיע את המעט זמן הזה בלקחת מכונת גילוח ולגלח אותו.. חוץ מזה השיער של הסוס לא גדל כל כך מהר....

אני לא אוהבת סוסים מגולחים!.......

לוידעת למה! זה פשוט עושה לי מין צמרמורת! גם לראות אותם וגם לגעת בהם!

krin88

New member
ניצול!!!

רציתי לנצל את ההזדמנות לשים כמה תמונות של אדי (הפנסיון שלי!!!) בכמה תחרויות!!!

קרן!.........

דבר ראשון מזל טוב! אבל אל תנצלי סתם! זה הורס תשירשור! שימי תתמונות בשרשור של תמונות של תחרויות או משו!

אל תשימי פה יותר תמונות!

שימי בשרשורים של התמונות כי הן פשוט יימחקו (כי ניסיתי ואי אפשר להעביר ואתן!)

krin88

New member
בתור אחת שאף פעם לא שמה פה תמונות

ולא מציפה את הפורום עם תמונות של כל הסוסים מהחווה... אולי תשאירי את ה 4 תמונות האלה... לא נראה לי שהן גרמו לנזק משמעותי...(מקווה שלא גרמו)

אז זהו!

שאי אפשר! אפשר לאחד שרשורים רק' אם זה כל השירשור! זה מבאס! פשוט תעשו לי ולכולם טובה ותנסו פחות לנצל!

Shai Felton

New member
טוב אז...../images/Emo170.gif

אולי תפתחי שרשור תמונות פעם בכמה ימים.. ובשביל שזה לא יהיה מוצף לכל אחד יהיה מותר לשים למשל 5 תמונות (זה סתם דוגמא זו החלטה שלך).... מי שישים יותר תמחקו... אבל לפחות יהיה מקום לשים תמונות בלי לנצל כל שניה.

דעתי בענין.

ובכן, לדעתי סימון הסוס הוא נחוץ, אומנם הוא אכזרי. כמובן שיש מספר שיטות לסמן סוס: הטבעה (ע"י ברזל חם)- אכזרי ביותר. הטבעה בפרסה- לא אכזרי, סימון עם הפרסה. קעקוע- לא בטוחה, אני לא אוהבת את הרעיון. שבב בשפה העליונה- דווקא נחמד אבל אני די מפחדת להביע דעה בקשר למשהו שאני לא מכירה. ועוד ועוד ועוד....
כמובן שזה נחוץ, הרי אחרת, אם יגנבו לך את הסוס אין לך כל כך סימנים מזהיים. וגם אם יש קשה להוכיח.

dearanita

New member
יש גם הטבעה קפואה שנחשבת

ללא כאבים. זה מה שיש לסוס של דרור ממה שראיתי בתמונה שלו - בהטבעה קפואה הסימון לבן

למעלה