ג גינגימניה New member 9/7/06 #22 היום התעוררתי ב04:55 לבט''צ משמע אני לא ישנה הרבה זמן.. כלומר האזנתי לאסף, ועכשיו אני אלך עם האזנה לאסף.. אלא אם כן אסת צ'רנילס יבוא..אני אשאר!
היום התעוררתי ב04:55 לבט''צ משמע אני לא ישנה הרבה זמן.. כלומר האזנתי לאסף, ועכשיו אני אלך עם האזנה לאסף.. אלא אם כן אסת צ'רנילס יבוא..אני אשאר!
א אות ומספר בלבד New member 9/7/06 #26 פשוט העיר אותך?! חוצפן..../images/Emo19.gif את יודעת, שעונים לא מחליטים לבד. הם מצלצלים מתי שמכוונים אותך! כשתעלה השמש!
פשוט העיר אותך?! חוצפן..../images/Emo19.gif את יודעת, שעונים לא מחליטים לבד. הם מצלצלים מתי שמכוונים אותך! כשתעלה השמש!
ג גינגימניה New member 9/7/06 #27 חחח כן חוצפן כזה.. הייתי מורידה את השעון המעורר, פשוט שכחתי.. אז אמרתי אם כבר התעוררתי נאזין.
א אות ומספר בלבד New member 9/7/06 #28 שוטי הנבואה!../images/Emo19.gif איזה תוכנית שווה יש היום! אני כ"כ אוהב ת'שיר הזה! למרות שהוא חרוש כמו החיים...
שוטי הנבואה!../images/Emo19.gif איזה תוכנית שווה יש היום! אני כ"כ אוהב ת'שיר הזה! למרות שהוא חרוש כמו החיים...
ג גינגימניה New member 9/7/06 #34 זה היה כל כך חזק שהשמיעו אותו לפני שבועיים. {לא יודעת..צימרר אותי כי קישרתי את השיר/חלק מהשיר לאירועים האחרונים} *עד כאן השטויות של אורית*
זה היה כל כך חזק שהשמיעו אותו לפני שבועיים. {לא יודעת..צימרר אותי כי קישרתי את השיר/חלק מהשיר לאירועים האחרונים} *עד כאן השטויות של אורית*
ג גינגימניה New member 9/7/06 #35 מה אני צריכה צריכה לעשות שתעוררו? סתם שיהיה לכם בכייף.. מקווה שבערב תהיה יותר פעילות.
ג גינגימניה New member 9/7/06 #37 ../images/Emo53.gif מציאת שירים.. אתם יכולים לכתוב לי שמות של שירים {יפים! לא חייב מוכרים..} שיהיה בהם מילים וכוונה של התחלה,התחלה חדשה {בדקתי בכמה אצתרים, אבל לא הכי אהבתי}
../images/Emo53.gif מציאת שירים.. אתם יכולים לכתוב לי שמות של שירים {יפים! לא חייב מוכרים..} שיהיה בהם מילים וכוונה של התחלה,התחלה חדשה {בדקתי בכמה אצתרים, אבל לא הכי אהבתי}