אי אפשר את שנינו?
• •° R£anima†ioN •° New member 12/11/03 #22 ../images/Emo12.gif מממ... אוקי ../images/Emo19.gif כל אחד ישלח לך במסרים את הקול שלו או נעשה שרשור
ל לאה13 New member 12/11/03 #23 זה אמור להיות חשאי אבל לא נעשה את ההצבעה עכשיו כי אולי יש אנשים שרוצים ופשוט לא נכנסו היום!
B brunu New member 12/11/03 #24 נכון אבל אפשר לקבוע יום הצבעה בינתיים לערוך מסע בחירות ומי שירצה יוכל להצטרף...לא חייב חשאי ברור שמייק מנצח
נכון אבל אפשר לקבוע יום הצבעה בינתיים לערוך מסע בחירות ומי שירצה יוכל להצטרף...לא חייב חשאי ברור שמייק מנצח
ל לאה13 New member 12/11/03 #25 דבר ראשון למה ברור? ודבר שני רעיון טוב אבל ההצבעה תיהיה חשאית ויאללה תארגנו מצע!
B brunu New member 12/11/03 #26 ברור כי הוא טוב ממני...למרות שאני מ לא זמן במחשב הוא מביא חדשות מעניינות וכאלה...גם את מעוצבנת עליי לא יודע למה...אין לי סיכוי נארגן אם נקבל אישור מרינתי...ויש לי שאלה...אפשר להביא אנשים מפורומים אחרים להצביע?
ברור כי הוא טוב ממני...למרות שאני מ לא זמן במחשב הוא מביא חדשות מעניינות וכאלה...גם את מעוצבנת עליי לא יודע למה...אין לי סיכוי נארגן אם נקבל אישור מרינתי...ויש לי שאלה...אפשר להביא אנשים מפורומים אחרים להצביע?
B brunu New member 12/11/03 #28 תראי לרוב אני גולש מהסלולארי לכן תגובה שמשורשרת אליי קצת מבלבלת אותי אז הערתי וביקשתי סליחה כבר