הודעה לחברי הפורום

• פותח הנושא B T1
  • פורסם בתאריך

דרדרית

New member
איזה כיף לראות איחוד משפחתי../images/Emo24.gif

זהו? פותחים שולחן? מכינים ארוחה? מה בתפריט? אפשר להגיע להרמת
? ברוך בואך ברון יקר

ju100

New member
ברון...חרגת אתי...../images/Emo41.gif

מצחוק....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...ואי ואי איזו מישפחה...טוב אז לא מרגישה שום צורך להתנצל על קבלת הפנים..כי עשית פרצוף של טרול..נכון שמה יש לטרול לחפש ביננו ההונגרים השלווים והרגועים..מילא תרבות פולניה..להם מגיע טרול על פי החוק! אמת כמיטב המסורת ההונגרית והתרבות שלנו..קיבלתי את פניך כשאר אני עומדת על 2 רגליים אחוריות..(יש לי דבר כזה?) ושלחתי אליך מבט מאיים.. כאילו לך מפה קישטה..ועם הרבה התנשפות ורוח קרב עניתי לך..כי טרול ממוצע לא מבין שהתרבות ההונגרית השקטה מופעלת גם על פי הקודים של הפלפל החריף..ופועל יוצא של פלפל חריף הוא פתיל קצר... אז זהו ברון..עכשיו אולי גם תבין לאיזו רמת מיגננה נלך אם מישהו ינסה לומר אפילו מוק או רמז של מוק לאחד מקבוצתינו.. לסיום ברוך בואך ברון...

גלי®

New member
חביב מצד משפחתי הקטנה לחגוג

בזמן שאני עובדת... :))))) הייתי אמורה לנחש שגם הנצר הנוסף של המשפחה יבחר לעצמו כינוי מלכותי ...
ביטי, אחינו הרציני עשה לנו ביצפר... :)))))
ברוכבא, אחי....

ju100

New member
את תשארי כמו ....../images/Emo41.gif

שאת..גלי!..משום מה ואפילו שההכרות היא וירטואלית בלבד נראה לי שהשם הולם אותך!....לא תסכימי הרי שנשנה את שמך לפרינסס אורורה?

ju100

New member
גלי קולטת? ../images/Emo41.gif

2 אירועים ביום אחד..יום הולדת לטומי וגילוי מרעיש של אח למישפחת "ביטיס"...כלומר ניתן להסתפק במעטפה אחת לאירוע הכפול!

למעלה