הודעה לכל חברי הפורום

Pink Pig

New member
קיי

אבל לסקר שהעלתי הצביעו כבר 18 אנשים בעעע הכל פה מתבלגן!

לא נורא. כולם יצביעו שוב...

אם תרצו להעלות סקר, להבא פשוט תכתבו לי מסר עם תוכן הסקר והתשובות שלו ואני אעלה אותו לפורום...

Marble Arch

New member
אם כבר דיוני פורום..

אני מבקשת שהדברים פה יהיו פחות משורשרים. נכון, זה מעצבן שיש 4 הודעות חדשות על אותו נושא וזה לא לעניין בכלל. אבל למה כשמישהו פותח שרשור שואו אוף משל עצמו הוא חייב להיות משורשר לאחרים? זה מכביד על הפורום (קשה לגלוש ככה מהסלולרי כי הוא לא מרשה לפתוח שרשורים גדולים מדי) וזה קצת הורס מההרגשה שזה שרשור שלך. זה לא כזה נורא שיהיו מדי פעם גם שרשורים קצרים! זה יהיה הרבה יותר נעים לעין לדעתי. לשיקולך.

לקחתי לתשומת לבי...

וזה לא שאני לא מנסה להתחשב בגולשים הסלולריים שלנו...
פשוט אם פותחים מספר הודעות באותו נושא, חבל שהן יהיו "מפוזרות" ברחבי הפורום וזה יקשה על אנשים לאתר אותן, ולכן אני מעדיפה לשרשר אותן לשרשור אחד מסודר. בפורומים אחרים זה דווקא לא מהווה בעיה, אלא להיפך- עוזר בפתרון בעיות..

וואי הפסדתי הרבה אני רואה...

איזה דיונים לא נאותים היו פה?
בקיצור חן יש לי רק שאלה אליך... אני לא מתווכחת או משהו אין לי בעיה עם החוק של פרסום מילים לשירים אבל... אם רושמים מילים ואז את הכותב למה זה אסור? סתם לידע אישי

Blade Of Fire

New member
אני אענה

זה שנתת זכויות יוצרים לא אומר שמותר לך לתת אותם
כלומר-כל עוד לא קיבלת אישור מכותב המילים\מאמר\וואטאבר שמותר לפרסם את זה אז זה אסור. למה? שאלי את תפוז...

כי זו הפצה בציבור של תוכן מוגן...

וזו הפרת זכויות יוצרים. גם בפורום זיהוי שירים לא מפרסמים מילים, אלא לינקים למילים.

מסכימה איתך עידן...

אם לא שמת
, ההודעות המתסיסות של UNDER TOWN נמחקו והוא הוזהר. להבא- הודעות כאלו יגרמו לחסימה מהפורום לאלתר. ואתה צודק- גולש שיראה זילזול בגולשים אחרים או יעכיר את האווירה ימצא את עצמו מחוץ לפורום.

Blade Of Fire

New member
למעשה אני מדבר על

בנות אחרות בפורום הזה שלא יודעות לנהל דיון תרבותי בלי להתנשא....

להתנשא?

ילד, מי אתה חושב שאתה בכלל שתגיד שאני, כאילו, חן המלכה, מתנשאת? סנוב לא קשוח ואפל שכמותך!

אתה מתכוון לויכוח המטופש ההוא

של godess kitty ושל פונצית גירל בנושא גותיקה... ראיתי ונדהמתי.

Blade Of Fire

New member
אם כבר ציינת שמות

אז כן.. ולא רק על גותיקה.. אלא גם על HIM וגות' מטאל... נו.. נסחף קצת.. לדעתי נועה שמרה על רמת דיון בצורה נאותה.. היא לא זילזלה באף אחד, היא פשוט אמרה עובדות... גודסקיטי, מה ששמה לא יהיה, פשוט התנשאה מעליה ואמרה לה שהיא לא יודעת על מה היא מדברת וכדאי שתכבד את המבוגרים ממנה כשנועה בכלל לא זילזלה באף אחד. אולי תגידו שאני תומך בנועה כי היא ידידה מאוד טובה שלי אבל לדעתי היא צודקת בלי שום קשר... אני קראתי את התגובות של גודסקיטי וזה ממש הרתיח אותי. וזה בעיקר.. יש עוד תגובות פה ושם שפזורות אבל הבאתי את התגובה שהכי עיצבנה אותי ועוד כמה אנשות מהפורום הזה...

גם אני נדהמתי ממנה. :/

אני מנהלת ויכוחים מהסוג הזה בשנה-שנתיים האחרונות בכמויות ומעולם לא זילזלו בי. תמיד הם היו מאוד תרבותיים ונעימים לקריאה.

akane

New member
כן. ויכוחים מטופשים.. אבל תלמדו

לקבל דיעות של אחרים. גם אם הן לא תואמות לשלכם.

למעלה