הודעה מרעישה

muaythai

New member
שוב פעם שיהיה המון בהצלחה

בברכת שבוע טוב. ארז שוקרון.

לא רוצה ליהיות זה שהורס את השימחה אבל!

עם כל הכבוד לנקש שזה הישג רק ליהיות טוען לכתר אבל מרקו הוק? מרקו הוק צעיר יותר ומנוסה יותר רן אפילו לא פגש מישהו שקרוב ביכולות שלו למרקו הוק. אני חושב שפה זה מקום מצוין לשאול איזה יתרונות יש לרן נקש? זה הקרב הכי חשוב שיש לו אבל מה הסיכוי שלו. הלוורי שינצחח ואולי זה סוף סוף ימנף את האיגרוף בארץ

תשובה...

זאת הזדמנות מעולה לרן נקש, אומנם היריב שלו יותר מנוסה ויותר צעיר, אבל שנתונים לך כזאת הזדמנות אתה חייב לקחת, רן נקש בן 36 עוד מעט, הוא מתאגרף מאוד חזק, שכבר היה מדורג 9 בעולם, ודיברו עליו כספורטאי שמגיעה לו ההזדמנות לכך... נקש צריך לתת את כולו בשביל להפתיע ולנצח! ואנחנו מאמינים שהוא מסוגל.... נקש הוא WINNER בכל רמח אבריו... בחו"ל הוא עשה ספריניגים מול ספורטאים שמדורגים הרבה יותר גבוה ממנו, והצליח להתמודד איתם. אנו ,כמוך ,מקווים לטוב ומחזיקים לו אצבעות מה שבטוח יהיה קרב מעניין, ומותח מאוד וההתרגשות היא עצומה... יניב

עובדים על זה, כנראה 5+ אבל כלום עוד לא סגור..

אני מקווה מאוד שיהיה שידור, מגיע לנקש הכבוד הזה של שידור חיי לאומה... (אני נשמע כמו ג'קי מהאח הגדול) יניב

ETZ301

New member
למרקו הוק יש לא מעט חסרונות...

הוא רחוק מלהיות מתאגרף מושלם. זה נכון שנקש לא התמודד מול מישהו כמו מרקו הוק וזה נכון שהוק צעיר יותר ובעל ניסיון עדיף משמעותית על נקש. אבל.... דניס לבדב (היריב האחרון של מרקו) הראה לכולם שמרקו הוק רחוק מלהיות מתאגרף מושלם. לא סתם יש המון ביקורות על ה-SD הצולע שהשיג מרקו הוק נגדו. כמובן שנקש יצטרך ללכת כאן על KO או UD בפער מאד רציני, אחרת הגרמנים פשוט לא יתנו לו את הנצחון.

הוא מתאגרף מסוכן....

פתאום הוא יוצא אליך בקומנבציות מהירות וחזקות , שאם אתה לא זז (בורח), הלך עליך... יניב

ETZ301

New member
בוודאי שהוא לא סתם מדורג מס' 2.....

והוא בהחלט מתאגרף מסוכן... אבל מולו לנקש בהחלט יש סיכוי טוב לנצחון.

daskaliano

New member
הוא מתאגרף מסוכן מאוד בלי קלישאות

לא אחת גם גדולי המומחים טועים בהערכת היריב ומתייחסים בעיקר ליכולות הטכניות שלו. צריך לזכור שמרקו הוק מתאגרף מאוד חזק, לוחמני מאוד, נמצא במגרש הביתי שלו, צעיר יותר, מנוסה יותר בטח מול יריבים יותר טובים ממה שרן נקש פגש עד כה ויש לו כמו שיניב אמר "מתפרצות" לא פשוטות. מכה במשקל הזה שבאה ופוגעת הורסת את כל היכולות הטכניות המופלאות או כמו שאמר ג'ו לואיס הגדול: "לכל אחד יש תכנית קרב עד שהוא נפגע"... אני מאוד רוצה שנקש ינצח ומאוד רוצה שהאגרוף הישראלי יהיה חזק "על המפה" לנקש יש מצב של WIN WIN בקרב הזה ואת ההזדמנות הזו אסור לו לפספס גם אם הוא יודע שהוא ידפק על ידי השופטים.

muaythai

New member
אמן!

שיהיה המון בהצלחה. ושיביא עוד גאווה ענקית לישראל בע"ה. באמת קרב חזק מאד, ואף קשה מאד לנקש. אבל עדיין יש לו סיכוי, ואפילו לא רע כמו שאני מכיר אותו. המשך שבוע טוב לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

אני מהמר

ביום טוב - נקש מפרק אותו ביום בינוני - מנצח ביום גרוע ..... אלוהים יודע אני מהמר על ניצחון בהצלחה רבה !

אני מקווה שנקש יפרק אותו...

ואני מקווה שנוכל לראות את זה בטלויזיה בשידור חיי.. כלום לא זז כרגע, וחבל...

למעלה