הופעות- שאלות ועידכונים

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifהופעה../images/Emo41.gif

16.9 23:00 תיאטרון תמונע, ת"א. הופעה שרבים ציפו לה, או לפחות אני, מאוד. תבלו

hodayoyo

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אוף, אני אוהבת את תמונע, ובטח שוב לא יהיה לי איך לחזור... ננסה לארגן משהו, נו... איפה שניצל?? נכון שנלך להופעה הזאת?!? (בהנחה שהיא לא יוצאת ביום שישי
)

BaRbiK

New member
אין../images/Emo5.gif

גם כן ראש עיר מפגר אין איפה להופיע

hodayoyo

New member
כמה הודעות מעלייך..../images/Emo60.gif

מה שידוע לנו לפחות: תאטרון תמונע, ת"א 16.9

bati77

New member
אוףףףףף ../images/Emo93.gif../images/Emo110.gif

למהההה??
יש לי סמינר של התנועה.. אוף

hodayoyo

New member
לא משהו שידוע לנו עליו../images/Emo60.gif

לפי מה שהבנתי מדניאל בבלוג טי.וי הוא לא כל כך מגיע לאיזור הדרום, אבל מצד שני שאלו אותו על אשדוד, לא על באר שבע ככה שאי אפשר לדעת

feel so low

New member
זה לא אשמתו של ראש העיר

זה אשמתם של המנאייקים הבני זונות שסגרו לי תסיטי הול שלי!

hodayoyo

New member
זה דווקא כן.. בערך../images/Emo60.gif

בסה"כ ראש עיר אחראי על מה שקורה בעיר שלו... ובמודיעין יותר גרוע: אין כאן אף מקום שאפשר להופיע בו חוץ מהאמפי ובו יש רק הופעות פתוחות וגם כשמביאים כבר מישהו זה מישהו דפוק (הדג נחש, שירי מיימון היתה לאיזה 4 שירים, אתניקס היו ביום העצמאות וכאלה). עד שפתחו פה מועדון שמביא הופעות(ומוגבל לגיל 18 ומעלה, תודה) ילדים מטומטמים דקרו מישהו אז סגרו גם אותו לאיזה חודש. העיר הזאת שוממת. ועכשיו פותחים איזה מרכז חדש אז לפתיחה שלו מביאים את אייל גולן
ומשפחת תאקט

BaRbiK

New member
אממממ זה גם אשמתו

היתה כתבה בידיעות חיפה (??) על זה והמנהל של הסיטי הול שדיבר והוא אמר שהוא ביקש עזרה מעריית חיפםה (שבמקרה ראש העיר אחראי עליה לא?) והערייה אמרה "בסדר" והם לא עשו כלום ואחרי חודש כמו שכולנו יודעים הסיטי הול סגר:( מה שאומר שחותץ ממרתף10 והאלפנט אין איפה להופיע בנמלה לפי מה שהבנתי יש להם תקופות כאלה של הופעות ותקופות בלי הופעות..אבל לא תתפסו אותי במילה לגבי זה (סטייק איפה את?את יודעת יותר טוב
)

feel so low

New member
תכלס העירייה לא אשמה

מה העירייה יכולה לעשות כשהמשטרה רוצה משהו..כלום.. תכלס שלומי מסכן אבל אם הוא היה מתקין את הדברים האלו לכיבוי אש המשטרה היתה מניחה לו לנפשו ולא נטפלת אליו וסוגרת תמקום...

BaRbiK

New member
את מדברת על הסיטי הול:|?

הוא אמר שהוא ביקש עזרה כספית, ושהוא המועדון היחיד שכל האבטחה וזה היה לפי החוק אם אני זוכרת נכון..

BaRbiK

New member
כי זה שייך לחיפה והופעות לפי מה

שהבנתי העייריה מזמינה או משהו קיצר הסתבכתי קצת.. אבל עקרונית המועדון בעיר הזאת והוא צריך לדאוג שהחיי חברה (??) ישארו כמו שיותר "חיים"....

למעלה