(לא מבינה כ"כ באומנות השרשורולא תעזור לי גם התמנוה הזאת שכולם שמים חחח) אממ לא יודעת אם יש פה הרבה חיפאים אני יודעת שא=י=ן פה חיים!! אין הופעות אני חושבת שאפילו מסיבות של טראנסים וכאלה כבר אין פה... רק כל מינינ ואזות עם פרחים בכל חור ונכון, המועדון שייך לשלומי מנגר.. ואחרי מה שקראתי הבנתי שהואהיה הכי בסדר שהוא יכל תמיד אבטחה כמו שצריך עם רישיון ולא מזלזל בזה והוא הגיע לחוב שהוא ביקש שיעזרו לו להשלים אותו בשביל שהמועדון הכמעט יחיד להופעות בחיפה (אפשר להגיד הנורמלי?) ישאר קיים והעירייה לא הסכימה לעזור פה אז יש פה איפשהו מן אשמה קטנה של הערייה בלי קשרל לזה שהם מטפחים רק את "היופי" של העיר ולא את "האופי" זאת אומרת שאין פה חיים..איך פה הופעות אין יותר מדי מה לעשות לצעירים אולי אם הייתי קצת יותר מבוגרת הייתי מוצאת מה לעשות פה, אבל כרגע אני ועוד הרבה אנשים בסביבות העיר השלי כל שישי מחפשים מה לעשות ולא תמיד מוצאים משהו מעניין. סליחה על החפירה
עשה טעות שלא התקין את מערכת הכיבוי אש שהמשטרה דרשה ובצדק ולכן התנכלו אליו וסגרו לו תמועדון זה לא העירייה סגרה לו את המועדון בגלל חובות אלא זה המשטרה בגלל הדרישות מוגזמות אני מניח שאם הוא היה מתקין ומשקיע חד פעמי במערכת הזאת המשטרה לא היתה מתנכלת אליו מאיפה את בחיפה דרך אגב..? ובאמת אין פה חיים..