בטח גם חברי "הלהקה" יהיו בתור חברים תומכים..ובקיצור,חברים טובים.
ג ג ב ש ו ש New member 12/1/07 #22 בטח גם חברי "הלהקה" יהיו../images/Emo88.gif בתור חברים תומכים..ובקיצור,חברים טובים.
A aMiRi GiRl New member 12/1/07 #24 גמני זכיתי !!! ../images/Emo2.gif ואני הכי מאושרת בעולם ! תודה רבה לכולם ! סיגלית
R RonliG New member 15/1/07 #32 גם אני זכיתי.. אבל אין לי עם מי ללכת.. ): מה אלך לבדי?< מי עוד מגיע מהפורום שאני יכולה לפגוש אותו שם?
גם אני זכיתי.. אבל אין לי עם מי ללכת.. ): מה אלך לבדי?< מי עוד מגיע מהפורום שאני יכולה לפגוש אותו שם?
ר רעות שטיינברג New member 15/1/07 #33 ../images/Emo49.gifחמודה../images/Emo140.gif אני מגיעה מחר להשקה וכדי שתדעי איך אני נראית תרדי קצת יותר למטה ותראי את התמונות שהעלתי עם אמיר וכך תוכלי לזהות אותי שם מחר . מה שבטוח את חייבת לבוא ואסור לך לפספס את זה בשום פנים ואופן
../images/Emo49.gifחמודה../images/Emo140.gif אני מגיעה מחר להשקה וכדי שתדעי איך אני נראית תרדי קצת יותר למטה ותראי את התמונות שהעלתי עם אמיר וכך תוכלי לזהות אותי שם מחר . מה שבטוח את חייבת לבוא ואסור לך לפספס את זה בשום פנים ואופן
ג ג ב ש ו ש New member 15/1/07 #34 ../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif גם אני אהיה,אני בא עם ידידה.. אז נתראה