החוליה החלשה-Century Child-התוצאות

Itay Simons

New member
../images/Emo124.gifהחוליה החלשה-Century Child-התוצאות../images/Emo70.gif

אז השיר שהודח בסיבוב האחרון הוא....Ever Dream.
וזה אומר ש- Beauty of the Beast הוא הזוכה שלנו!
|זיקוקים||וודקה|
סדר השירים באלבום, מהפחות אהוב לאהוב: Forever yours
Ocean Soul Feel For You Slaying The Dreamer Phantom of the Opera Bless the Child Dead to the World End of all Hope Ever Dream Beauty of the Beast
עכשיו, לגבי השבוע הבא אני בדילמה: Oceanborn או Highest Hopes? עזרו לי.

אתם פשוט גרועים

אני בעד להפסיק את הפינה הזאת... אני אוהבת כל כך הרבה שירים של נייטוויש, זה גם קשה להדיח, וגם קשה לראות את ההדחות שלכם>< אבל אתם חמודים עדיין

הפינה הספציפית הזאת:X

הפורום כבר ממש לא רק אוף... וממ תעשו את הפינה! אני פשוט אפסיק להשתתף, היא מעצבנת אותי

TheImpactBoy

New member
אל תגזים...

יש תקופות שהפורום יבש כי אין ממש עדכונים וכי אנחנו ממצים הכל... אבל הפורום במצב מעולה..

Super Alonit

New member
אני מתנגדת!../images/Emo88.gif

זאת אחלה פינה ומה שנקבע לא באמת חשוב... זה סתם בשביל הכיף וכדי שפאוור לא ישמיצו אותנו עוד קצת שאנחנו פורום Off.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo3.gif

אין ספק שזאת פינת הטופיק הכי מוצפת בפורום. אבל רק כי היא כ"כ מוטל בספק
צהובים שכמונו.

dralan

New member
אני דווקא אוהב את הפינה

ואממ בנוגע לשאלה שלך איתי, אושנבורן :)

blacknwhite

New member
כמו שצריך../images/Emo9.gif

beauty of the beast
והפורום לא OFF לגמרי, איתי. שלשום היתה את פינת "השיר השבועי" של עלומה, אתמול היתה פינת "הניתוח השבועי" שלי... זה כבר משהו. (ויכול להיות מאוד שיש עוד פינות שקשורות לנושא ואני לא זוכרת אותן כי לא ראיתי אותן היום
) וחוצמזה- יש גם את כל הדיונים בנושא של הפורום- על כל החדשות שאנחנו מקבלים מהאתר הרשמי, או ראיון שמישהו מצא וכו'.

Itay Simons

New member
בכל זאת, פינות קבועות מחזיקות את הפורום.

את אוו הדבר הייתי אומר אם נניח היו רוצים להפסיק את "השיר השבועי".

lacrimosa girl

New member
זה רמז דק? ../images/Emo3.gif

הבעיה בפורום הזה שהפינות טופיק לא ממש מושכות כמו הדיוני אוף, ולמרות שזה פורום מקסים עם אחלה בני אדם, מה שאומר שיש דיוני אוף טובים, צריך לעשות הגבלות על האוף כמו שכבר אמרתי לך בפרטי. צריך למשל להבהיר שמנצלש"ים רק תפוזאנשים אחד כל שלושה ימים או אתה או אביעד תפתחו אוף מסודר וכו'...רק לא להגזים כי אז הפורום ממש ממש יתייבש. :) וחייבים פינות קבועות!!לכן לעידן אסור [
] להפסיק עם הפינת עטיפות, וגל צריכה להחזיר את ראש בראש וכו'...זה הכרחי. :) טוב חפרתי והלכו לי הידים כי אני כותבת מעל גיטרה Oם
~שלח~

lacrimosa girl

New member
אני כל כך חולת שליטה ../images/Emo5.gif

קונטרול פריק....אתה מוזמן כמובן להתעלם ממני, אחרי הכל אתה הרודן

Super Alonit

New member
בולשיט.

נכנסתי לא מזמן לפורום הארי פוטר לראות מה קורה עם הספר האחרון (אחרי השירשור פה על מה קורה בו וכו') וראיתי מה זה רודנים אמיתיים.
יש שירשור אוף אחד בשבוע ומי שפותח שירשור אוף משלו מוחקים לו אותו... ויש להם כל מיני חוקים מטופשים כמו לחסום אנשים שמנצלשים לשירשורים שלא אוף ושיט כזה. לדעתי זה ממש לא בסדר. אנשים אמורים להנות בפורום, לדבר על מה שעושה להם טוב ותכלס, פאוור יכולים למצוץ, טוב לנו פה ואנחנו אחלה חבר'ה ואנחנו גם הרבה יותר מגובשים מהם (או ממה שנשאר מהם). אז באסה שהפורום שלהם מתמוטט אבל זו לא סיבה לחפש אותנו וכי יש לנו גם שירשורי אוף בין השאר לגרום לנו לחשוב שאנחנו פורום אוף כדי שנרגיש רע עם עצמנו ושלמנהל שלנו יהיו נקיפות מצפון. אז זין, אנחנו כותבים פה המון אז מן הסתם יש גם המון אוף. להם יש שירשור חדש פעם בשבוע שכן, קשור לנושא הפורום, אבל דאמ, אם כ"כ הרבה אנשים כותבים פה אי אפשר לצפות שכולם יתעלקו על שירשור אחד שקשור לנייט. אנחנו יותר אז יש לנו יותר שירשורים. חלק אוף אבל שלא יקבעו שהפורום שלנו אוף. ושזה לא יתחיל להשפיע עליכם!!! מה זה פתאום חוקים של 'אוף פעם ב-3 ימים'?! למה מה?! למה אנחנו צריכים להתאים את עצמנו למה שלדעת האנשים בפאוור זה טוב?! הפורום הזה מתנהל מצויין וככה צריך להמשיך! וזין על כל מי שבפאוור ומותח עלינו ביקורת! הם סתם מתוסכלים שהרבה מאצלם עברו אלינו, אז זאת סיבה שנגרום גם לפורום שלנו לגסוס ונגביל שירשורים?! נקבע חוקים טיפשיים?! רע לנו במצבנו הנוכחי ולא שמתי לב?! משהו פה לא בסדר?, ולא, אני לא מתכוונת למה שפאוור חושבים שלא בסדר. נסחפתם! ואיתי, מה קורה לך תגיד לי?! תיקח את עצמך בידיים ומהר ותפסיק לשים זין על מה שאומרים שם בפאוור! אתה מצפה שנמציא חדשות על נייט כדי שיהיה שירשור חדש שלא אוף לפתוח כל יום? או שאנשים פשוט יפסיקו לכתוב פה ויחכו עד שיצא האלבום ויהיה על מה לדבר?! דאמיט! לפני שפאוור התחילו להעיר על זה לא היה לך אכפת... פתאום! אז אל תרגיש רע עם זה שבפורום שלך יש הרבה שירשורי אוף כי הם צריכים להרגיש רע עם עצמם שמרוב שהם מתוסכלים שהפורום שלהם גוסס הם גורמים לך להרגיש רע עם הפורום שלך! זהו. אז עכשיו תפסיקו להתנהג כמו מטומטמים ולשים זין על כל מה שאומרים לכם. הפורום שלנו אחלה. המטרה של הפורום הזה, למקרה שלא ידעתם, זה *להנות*, ולא לעשות רושם על מי שנכנס.

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif מסכים לגמרי

ואממ אלונה, קחי נשימה ארוכה ותרגעי קצת (;

lacrimosa girl

New member
מאיפה הבאת את פאוור עכשיו??

זה כ"כ לא קשור!! אני אסביר במילים פשוטות למה האופים שלנו, כמה שהם טובים, הורסים את הפורום. אז נכון שבין היתר אנשים באים לפורום נייטוויש כדי לדבר עם עוד אנשים ששומעים נייטוויש, אבל כשיש מצב שכל שרשור של תפוזאנשים מנוצלש למרות שיש עוד פעילים באותו עמוד וזה דוחק שרשורי טופיק שלא מקבלים מספיק במה [תפוזאנשים לא מנוצלש נמחק אוטומאטית אחרי יום] אנחנו הופכים להיות לא לפורום נייטוויש, אלא פורום נייטוויש חברתי. אנשים נכנסים לפורום נייטוויש בתפוז בין היתר כי זאת הבמה היחידה באינטרנט הישראלי שאפשר לקרוא בה מידע על ניט, להתעדכן וסתם לחפור עליהם. וכשהאיש המודבר נכנס לפורום ורואה במקום שרשור עמוס תגובות על ניתוח שיר כלשהו שרשורפלצת על מצב הכרישים בים הארקטי- מצבנו ביש. ולצערי הרב כמה שהפורום הזה מקסים ואני אוהבת כאן כל אחד ואחד זה פשוט לא מתאים שמצב כזה, מצב שמאוד-מאוד קרוב למצבנו היום, יקרה. כמובן שהכל ברוח טובה ואני מקווה שלא פגעתי באף אחד.

למעלה