החוליה החלשה-Century Child-התוצאות

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

למרות שלא הבנתי מה הקשר לפורום פאוור מטאל.. אולי בגלל שאני לא קוראת שם P:

Super Alonit

New member
הקשר הוא (מכוון גם לעלומה),

שאיתי נכנס לאטרף של פינות שקשורות לנייט ושהפורום הזה פורום אוף כי ככה צוחקים עלינו בפורום פאוור. אז חלאס, מה צריך לקחת ללב מה שהם אומרים? שיקראו לנו פורום אוף טופיק, מי שם זין? העיקר שאנחנו נהנים וטוב לנו פה וכל פאוור יכולים ללכת למצוץ:]

The Cat Woman

New member
פאוור= חבורה של אדיוטים קנאים

טוב, לא אדיוטים. אבל קנאים! אני לא מבינה למה הם חשים צורך עז לדרוך על הפורום שלנו... בעצם אני כן יודעת למה- כי זה הדבר היחיד שיכול להעיר את הפורום שלהם לדעתם. הם בטוחים שאנחנו רצחנו להם את הפורום, שזה ממש טיפשי!!! פאק- נייטוויש זו להקת הפאוור היחידה שקיימת?! לא! ואולי כדאי להם להסתכל קצת על עצמם, אמא שלי תמיד אומרת "כשאתה מפנה אצבע מאשימה- 3 אצבעות פונות אליך" וזה ממש נכון. כשהם מפנים כלפינו אצבע מאשימה על היובש האינסופי בפורום שלהם- הם צריכים להסתכל בצלחת שלהם ולראות מה הם עשו שגרם למצב הזה ומה הם לא עשו ועדיין לא עושים כדי לשפר את זה.

Amir Noy

New member
נייטוויש הם לא פאוור

הם סימפוני
בקשר לפאוור אין לי הכי צד.. כי שהייתי פעם בפורום,ראיתי אנשים מאוד נחמדים והכל..
לא יודע מה הולך שם היום

אם היית קוראת שם היית מבינה

הייתה שם מריבה דיי ארוכה, הם טוענים שאנחנו "רצחנו" להם את הפורום, ואומרים שהמפגשים שלנו חרא ושאנחנו סתם פורום אופטופיק. אבל באמת שמה אכפת לנו מה הם חושבים? העיקר שטוב לנו פה :]

אני לא מבין למה קראתי הכל, אבל כל מה שיש לי

להגיד על זה, זה איתי, באמת תפסיק לשים זין.....:p

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה!

אני לא רואה שום בעיה עם איך שהפורום מתנהל עכשיו. זה לא נטרא אם יש הרבה שירשורי אוף כי גם ככה אין הרבה מה לדבר על הלהקה בתקופה הזו, וכשיש מה לדבר אז אנחנו מדברים... חוץ מזה אם יהיו גם בפורום הזה כל מני חוקים מיותרים זה סתם ידכא את האווירה הכיפית שיש פה. חבל מאוד להרוס את זה,זה לא פורום של מופעים או משהו...

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifאלונה ../images/Emo7.gif

קיצר,אנחנו אחלה פורום.... עכשיו...מה קורה אנשים? D:

Super Alonit

New member
העובדה שכולנו חברים ותומכים אחד בשני,

זה מה שמחזיק את הפורום, לא כמות שירשורי הנייטוויש השבועיים.

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif

ועדיין אני חייבת להגיד שיש בפורום הרבה דיונים שמאוד קשורים לנושא.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif קארין צודקת!

אבל יש לה שגיאות כתיב, בטח בעיות במקלדת, היא התכוונה לכתוב אנד אוף אול הופ. הנה קארין, תיקנתי אותך, הכל בסדר עכשיו. :]

חחחח

מתוקה,מאז שלמדתי לכתוב(כיתה א') אין לי שגיאות כתיב
התכוונתי למה שאמרתי-לאוור דרים
אנד אוף אול הופ היה צריך להיות מקום שני.

למעלה