החוליה החלשה
- ראש בראש

*טום

הוא עדיין לא התגייר:] ואממ.. זה לא שהיכולות-הווקאליות-המדהימות-והעצומות שלו מתבטאות בCB. הקול המהפנט שלו כן מתבטא בשיר, לדעתי לפחות. אולי זה לא ה-SHNT של האלבום (טוב דיי קשה לשחזר שיר כזה מדהים
), אבל עדיין הוא שיר מדהים
נראה לי אני היחידה מכל השרשור הזה שבאמת אוהבת את המבורגר סונג XD בגלל זה בזמנו לא הייתי משתתפת במשחק הזה.. הוא אכזרי מדי בשבילי

maihlevi

New member
סורי...

ויחסית הקול של טום (ראית למדתי!:) ) בCB משמעותית גבוה יותר ועוצמתי יותר , בHS הוא ממש מתפשר כזה.. כאילו העירו אותו משינה והתחיל לשיר =/ SHNT? איזה שיר זה?!?!

את לא היחידה.

גם אני ממש ממש אוהבת את HS. אני לא מבינה מה כולם רוצים ממנו.

אכן איפה!

אבל גם אני זועזעתי בהתחלה מLSS ועכשיו אני ממש אוהבת.. אולי זה בעקבות ההופעה כי הוא נורא אנרגטי וכיפי! וגם קריסטל בול- שתדעו לכם שכשתהיו בהופעה תבינו כמה שקריסטל בול מקפיץ פתאום וכיף כל כך בהופעה, וכמה HS חלש

maihlevi

New member
את זורה מלח על הפצעים!../images/Emo46.gif

"שתדעו לכם שכשתהיו בהופעה תבינו כמה שקריסטל בול מקפיץ פתאום וכיף כל כך בהופעה"

maihlevi

New member
החלום שלי זה להגיע ללונדון ולשמוע את...

קין, קולדפלי(בהופעה שמצנזרת את הדיסק האחרון ..) ,רדיוהד, אואזיס,טראביס...ו... את אלטון ג'ון(אני חולה עליו!!!) אני אני חייבתתתתת לשמוע אותם!!!!! אבל אני ממש במגמת התייאשות זה נראה כאילו זה אפעם לא יקרהה :'(

maihlevi

New member
סיגר רוס בלונדון?! :'( למה אני לא בריטית אללי

בחייייי למה למה למה?? הייתי יכולה להנות מכל הבלי העולם הזה!

וואי אוהבת את אלטון? מכירה את החידוש לגודביי

יילו בריק רוד שקין עשו? מה את חושבת עליו?
ואת יכולה לעשות את כל אלה.. זה לא כזה קשה!

maihlevi

New member
לא שמעתי.. אמאלה הם עשו חידוש לזהה!?!?!??!

---רק שתביני כמה אהבתי לבריטים קשה-אומה גאונית ---- תני לי קישור או משהו!!!!! יאיאי זה השיר שאני הכי אוהבת של אלטון

למעלה