החוליה החלשה

Brombit

New member
האמת, פשוט לא ממש בא לי לפגוש אתכם...

לא כל כך נעים לי להיות עם חלק מהאנשים בפורום, ונראה לי שעוד יותר לא יהיה לי נעים להיפגש איתם... אבל בכל מקרה לא מתחשק לי ללכת למפגש שיבואו אליו אנשים שלא מוצאים חן בעיני במיוחד, גם אם אין לי בעיה איתם. אם הייתי מחבבת חלק מכם אולי הייתי הולכת, למרות שכבר נמאס לי ללכת למפגשים של פורום אחר ששם די חיבבתי את האנשים, אחרי שהלכתי לשני מפגשים

../images/Emo12.gif

מה?.. אבל זה פורום ממש קסום! אני גם לא הכרתי אישית את הרוב וכולם היו ממש נחמדים וממש נהנתי.. אני לא יודעת למה את לא מחבבת את חלק מהאנשים בפורום (אם זה בגלל הפורום או בגלל סיבות אישיות) אבל במציאות אנשים הם שונים ממה שהם פה....

Super Alonit

New member
וואי, את מזה תפסידי עם הגישה הזאת.

שמעי, זה פורום קסומי לאללה וכל האנשים פה אחלה, אחד-אחד! לי לאביעד למשל יש סיכסוכים על גבי הפורום אבל בלייב אנחנו מסתדרים אחלה. חבל שלא תנסי, זו דרך מעולה לרכוש חברים חדשים ואני יכולה לומר לך אישית שאני פשוט אוהבת כל אחד מהאנשים האלה וכשאני איתם אני פשוט מאושרת. תבואי למפגש ותנסי, חבל לשלול בלי לנסות. אנשים שונים במציאות מאשר בתוך מסך מחשב. את לא יכולה לקבוע אם את מחבבת בנאדם או לא לפני שפגשת אותו מפני שאת בכלל לא יודעת מי הוא. מקסימום תגיעי ותיהי אם האנשים שאת כן מחבבת, אף אחד לא כופה את עצמו עלייך ואף אחד לא יציק לך. זה הפורום הכי חם ואוהב שאני מכירה, באמת שאני לא מוצאת סיבה שתרגישי לא בנוח איתנו.

Liquid Dreams

New member
פורום נייטוויש../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

מה אתם מעיפים את סוואנהארט>< זה שיר מדהים!

למעלה