נראה לך שאעשה אחרת? גתסמאן ינצח |קשוח|
L lacrimosa girl New member 15/8/07 #28 נראה לך שאעשה אחרת?/tapuzforum/images/emo3.gif גתסמאן ינצח |קשוח|
T The Fantasy New member 16/8/07 #37 שונאת אתכם../images/Emo7.gifThe Pharaoh Sails To Orion../images/Emo128.gif למה העפתם את דביל? [ שוב הדביל הזה אין כבר פעם שלישית וזה עדיין מצחיק אותיXDDD]
שונאת אתכם../images/Emo7.gifThe Pharaoh Sails To Orion../images/Emo128.gif למה העפתם את דביל? [ שוב הדביל הזה אין כבר פעם שלישית וזה עדיין מצחיק אותיXDDD]
G galitb84 New member 16/8/07 #38 The Pharaoh Sails To Orion../images/Emo128.gif הוא שיר נחמד, אבל הוא לא שיר שאני אשים בריפיט בשמיעה
א אלאנקה New member 16/8/07 #46 איכ, השיר הזה גרוע-.- וThe Pharaoh Sails To Orion שיר ממש ממש מעולה . איזה גרועים כל מי שהעיף אותו
S Super Alonit New member 18/8/07 #66 ../images/Emo45.gif תעיפו כבר את גת'סמאן, מה קורה לכם?../images/Emo12.gif
L lacrimosa girl New member 18/8/07 #70 קאריני,את יודעת שאני כבר לא מדברת איתך, נכון?/tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo23.gif
L Liquid Dreams New member 17/8/07 #56 TPSTO אני לא מצביעה אף פעם כי זה קשה אבל בגלל שאני בהחלט רואה פה סכנה מסוימת לגת'סמיין אני אצביע לו [פאשן אנד דה אופרה לשלטון וגת'סמיין למקום שני! ]
TPSTO אני לא מצביעה אף פעם כי זה קשה אבל בגלל שאני בהחלט רואה פה סכנה מסוימת לגת'סמיין אני אצביע לו [פאשן אנד דה אופרה לשלטון וגת'סמיין למקום שני! ]