סוף סוף מצאתי עוד מישהו שלא אוהב אותו...
B Brombit New member 13/3/07 #15 ../images/Emo99.gif ../images/Emo115.gif סוף סוף מצאתי עוד מישהו שלא אוהב אותו...
T The Cat Woman New member 13/3/07 #11 ../images/Emo128.gifDark Chest of Wonders לא יודעת מה אתם אוהבים בשיר הזה...
X Xylophone New member 13/3/07 #20 את לא אמורה רק להוציא שירים שאת לא אוהבת. אלא מבין שירים שאת אוהבת את אמורה להוציא. זאת המטרה. מה שאנשים מוציאים עכשיו זה שירים שהם אוהבים.
את לא אמורה רק להוציא שירים שאת לא אוהבת. אלא מבין שירים שאת אוהבת את אמורה להוציא. זאת המטרה. מה שאנשים מוציאים עכשיו זה שירים שהם אוהבים.
B Brombit New member 14/3/07 #26 אני עוד לא הגעתי לזה... ../images/Emo115.gif יש פה עדיין גם שירים שאני לא אוהבת, אבל כבר הבנתי שהטעם שלי והטעם שלכם לא מסתדרים ביחד...
אני עוד לא הגעתי לזה... ../images/Emo115.gif יש פה עדיין גם שירים שאני לא אוהבת, אבל כבר הבנתי שהטעם שלי והטעם שלכם לא מסתדרים ביחד...
X Xylophone New member 14/3/07 #38 אז את ממש לא אוהבת את האלבום הזה. אני כבר מזמן מוציאה רק שירים שאני אוהבת, כי זה מה שנשאר.
S Super Alonit New member 14/3/07 #43 ../images/Emo45.gif כנ"ל... אם הגעת למצב שאת מעיפה שיר מתוך ארבעת האחרונים שנשארו בלב שקט אז אממ... כן, את כנראה לא מתה על האלבום הזה.
../images/Emo45.gif כנ"ל... אם הגעת למצב שאת מעיפה שיר מתוך ארבעת האחרונים שנשארו בלב שקט אז אממ... כן, את כנראה לא מתה על האלבום הזה.
B Brombit New member 14/3/07 #50 זה לא זה... ../images/Emo115.gif פשוט אתם כבר העפתם שלושה שירים שאני אוהבת
B Brombit New member 14/3/07 #54 אני אחשוף אותם אחר כך... ../images/Emo115.gif משום מה נתקפתי ביישנות בלתי מוסברת... ואני גם רוצה להגיד בסוף את כל מה שיש לי
אני אחשוף אותם אחר כך... ../images/Emo115.gif משום מה נתקפתי ביישנות בלתי מוסברת... ואני גם רוצה להגיד בסוף את כל מה שיש לי