החוליה החלשה- ONCE

Amir Noy

New member
תגידו

אני היחיד שראה את התמונה של נימו האימו? שעם הסנפיר שלו הוא מסתיר את הפנים... [זה אמיתי...P:] מישהו ראה את זה? P:

Amir Noy

New member
../images/Emo19.gif

למפגש הקרוב אני אנסה לבוא עם חולצה עם הציור הזה
Nemo
טוב..מהיום אני משנה את השם שלי לנימו וצובע לכתום XD

Super Alonit

New member
אל תשכח להעלות תמונה../images/Emo3.gif

ואולי במקרה אתה יודע אם יש איפושהו (בטח בת"א, יש שם הכל) חנות שאפשר להביא להם הדפס והם שמים לך אותו על חולצה?

ת"א בסנטר בשורה של UFO ויער הפיות

ואוטאקו וכל זה, וגם בירושלים יש איפשהו דבר כזה ואת יכולה גם לקנות דפים כאלו שמדפיסים/כותבים/עושיםמשהו עליהם ואז מגהצים :]

Super Alonit

New member
כל השמות האלה...

הם כמו פינית בשבילי
בא לך ללוות אותי בהזדמנות? תיהי כמו מדריכה של תיירים אומללים כאלה שצריך להדריך אותם לשירותים. בעצם אני אפילו יותר גרועה... :X

XDDD

אני בעצמי לא כזה מתמצאת בדיזינגוף, הוא מסובך XD אבל הכי קרוב לשם זה כניסה 6, אז אם זה עוזר לך במשהו...

חחח זו לא ממש בעיה

אם אני מצליחה לא ללכת לאיבוד בסנטר אז הכל טוב
(פעם הלכתי לאיבוד בדרך הביתה, ובכלל הייתי רחוב מקביל לבית שלי XDD בטח הייתי מסטולה או משהו)

Super Alonit

New member
אז תלווי אותי

כי אני כן הולכת לאיבוד בסנטר
למרות שאת לא נשמעת לי הבנאדם הכי אממ שפוי ללוות אותי במקומות נידחים ולא מוכרים ברחבי ת"א

XDDDD

אני לא יודעת להעיד על עצמי, תגידו לה אתם! והאמת שזה היה ביום שהייתי קצת שיכורה, שתיתי משהו כמו 2-3 בקבוקי יין ועוד כמה סמירנופים
(זה היה ביום שהשתכרתי מול ההורים שלי והם לא שמו לב אפילו שהתחלתי לצחקק כמו מפגרת ולשבת על אנשים
רק אחרי שעה ומשהו אחותי קלטה וכל הערב היא השגיחה עליי שאני לא אצא מהבית ואדרס או משהו XDD) אבל היי, אני לא מסוכנת, אני ידידותית למשתמש! (חה!
)והחוש כיוון שלי חביב

Super Alonit

New member
וואי, ולי יש תמונה להמחשה../images/Emo3.gif

(אני מתה לעשות את זה על חולצה, זה כזה חמוד
)

Super Alonit

New member
לא חפרנו../images/Emo10.gif

(אולי רק קצת) אבל זה הם בכלל, תאשים אותם, אני רק סיפקתי תמונה לבידור קל.

Brombit

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo115.gif

לא איכפת לי נמו, נימו, אמו, אימו... הוא חמודי!

למעלה