Nemo קיבינימאט עם השיר הזה איך הוא עוד לא עף?????
ש ש נ י1 New member 20/3/07 #20 Nemo../images/Emo128.gif קיבינימאט עם השיר הזה איך הוא עוד לא עף?????
א אלאנקה New member 22/3/07 #44 ואני אמשיך את דרכך!! ~לאחר שתעלמי בפתאומיות ע"י רודן כלשהו~ הא!! קרבD: על מה אנחנו רבים? אני בפנים
פ פונצית גירל האמיתית New member 22/3/07 #45 יאללה! מהפכה צבאית! פוטש! ~יותר מידי מושפעת מהיסטוריה...הולכת להתחבא מתחת לשולחן~
א אלאנקה New member 23/3/07 #65 *הולכת להרים את השולחן ולנפץ אותו על הקיר* יותר מדי מושפעת מאנשים פה..
T The Cat Woman New member 22/3/07 #47 לא הוא לא! ואני מזל עקרב- פי מליון יותר עקשנית, אני יכולה להכנס למוסד בכל עת שארצה וחוצמזה- אני ענבר. אל תתעסק איתי
לא הוא לא! ואני מזל עקרב- פי מליון יותר עקשנית, אני יכולה להכנס למוסד בכל עת שארצה וחוצמזה- אני ענבר. אל תתעסק איתי
S Super Alonit New member 22/3/07 #53 הוא כן! בתור המציפה של הפורום ( ) אני מודיעה לכם מראש שאין לכם סיכוי מולי, כמה הודעות שלא תכתבו ביחד, אני מסוגלת ליותר.
הוא כן! בתור המציפה של הפורום ( ) אני מודיעה לכם מראש שאין לכם סיכוי מולי, כמה הודעות שלא תכתבו ביחד, אני מסוגלת ליותר.
S Super Alonit New member 22/3/07 #61 את עוד תתחנני לרחמים../images/Emo123.gif סתם נו, אני שוחרת שלום