החלפת כינוי

אני מברכת על כך

שהפסקת את החרפה הזאת, שכינית עצמך בשמו של נאצי מתועב. בהצלחה.

לגמרי לא.

תפתח בבקשה כל אנציקלופדיה או ספר שקשור למוסיקה, ותראה מה כתוב אודות הצורר פון קאריאן ימ"ש. האיש הזה הפך לידיד אישי של היטלר, ואחראי בעקיפין להשראה לרצח של חפים מפשע. הוא ווגנר מהווים כתם על המוסיקה הקלאסית כולה. העובדה שאחד מחברי הפורום, כינה עצמו בשמו של הצורר הנאלח הזה, היא בושה וחרפה לפורום הזה ולמנהליו, כמו להנהלת תפוז. אולם, מה שהיה - היה, וכרגע אני שמחה לשמוע שהילד המתלהב וזב החוטם, שינה את הניק שלו.

Molchansky

New member
זה לא יגמר

אם נלך בדרך שלך אז נחרים גם את שופין שלא הרשה שיהיו יהודים כשמשמיעים את המוזיקה שלו. וכמובן את ברנבוים שמכריח בתזמורת המעורבת שלו לחתום על עצומה נגד ממשלת ישראל. ואז נחרים גם את מוצארט בגלל שהוא היה גס רוח, דיבר על נודים, ומישש בחורות. אחר כך נעבור אל באך, סתם כי הוא היה גרמני. וואגנר ממש לא כתם במוזיקה הקלאסית, הוא תרם המון למוזיקה למי אכפת מה הדיעות שלו, אנחנו מתעסקים במוזיקה לא בדיעות אישיות של המוזיקאים.

amitmis

New member
הנה עוד אחד שחושב שאני נאצי... ../images/Emo6.gif

סיפור ארוך...

lvb

New member
אני מבקש מכולם...

להבליג ולא להגיב. הרברט היה מוזמן להשתתף בפורום תמיד, גם בשמו של המנצח הגדול, וגם בשם החדש. בבקשה אל תגררו לויכוח מטופש.

הערצתי לקריאן

לא ירדה ואף לא במיליונית האחוז. להפך. שיניתי את הכינוי כי אני חושב שזה משוחצן מצידי לכנות את עצמי בשמו של האדם והמוזיקאי הדגול הזה.

לא נורא.

גם קריאן היה שחצן גדול (חוץ מזה שהיה נאצי). אין לך במה להתבייש. אם אתה רוצה להיות לגמרי כמוהו, אולי גם תרצח כמה יהודונים, ניאו נאצי מזוהם שכמוך.

יפה שאת קובעת עמדה על אדם

שאת לא מכירה בכלל על סמך כינוי בלבד! גם אני לא מתה על עמדותיו של פון קריאן, וגם אני לא הייתי בוחרת ניק כזה, אבל קצת איפוק...

אני מצטרף לבקשתו של המנהל.

בואו נסגור את הדיון הזה בבקשה. זאת הייתה רק הודעה על שינוי כינויי, לא נושא לדיון. תודה.

אוקי, את ירדת מהפסים!!

אני לא יכולה לתאר כמה המומה הייתי כשראיתי מה כתבת... זה פשוט בושה לאישה (או לאיש או אפילו לחיה..) לדבר ולכתוב מה שכתבת, קשה לי להגיב מרוב זעזוע.. התגובה שלך נובעת מבורות ותו לא. ולא רק בורות אלא גם חוסר יכולת להפריד לסנן, לעבד ולהבין מידע שאת מקבלת מהעולם, אני מקווה שיגיע היום ובו תתבגרי קצת ותלמדי קצת יותר על העולם ומה שקורה בו.. ולמנהל הפורום- אני לא מאמינה שאתה נותן מקום לכזאת התבטאות..

זה לא יועיל לפנות למנהלי הפורום הזה

את השיעור הזה כבר למדנו מזמן. אני כבר הפנתי תלונה להנהלה הראשית של מערכת תפוז, כי אם המנהל של הפורום הזה מבקש להבליג כשקוראים לגולש אחר "ניאו נאצי מזוהם", אז אין עם מי לדבר פה.

lvb

New member
אם תסתכל על תאריכי ההודעות..

תראה מתי בקשתי להבליג, ומתי אנה לינדה כתבה את ההודעה המבישה שלה. ואם חברי הפורום היו אכן נענים לבקשתי להבליג ולא לתת יד, השרשור לא היה יורד לפסים כאלה. ואתה תעשה לי טובה - תחזור אחורה קצת בפורום ותראה כמה אני מתאמץ להגן על שמך הטוב (בטח יותר ממה שאתה עושה למען זה) ותרגע לפני שאתה מתלונן על כך שאי אפשר לדבר איתי. ובפעם המיליון - אם יש לך ביקורת להשמיע עליי, תעשה זאת ישירות מולי. נתתי לך כמה וכמה הזדמנויות כאלה ובחרת להתעלם מהן באופן מופגן, ובצורה נאלחת לבקר ברגעים לא מתאימים. אז בבקשה ממך. אני מנסה לשתף איתך פעולה, ואתה לא מוכן לראות או לשמוע.

amitmis

New member
אני אישית מבקש...

ממך, מנהל (מנהלת?) הפורום, להרחיק לתקופת מה (אם לא לאלתר!) את "אנה לינדה". היא עוברת על תקנון הפורומים התפוז, ואראה זאת בעין לא טובה אם מנהל של פורום בתפוז לא יאכוף חוק זה. עמית (עוד נאצי מזוהם).

למעלה