החשדות 1.7.05

"בילוי נעים" ב-9 בבוקר בגל"צ

בתכנית תכלל כתבה על האיחוד ועל ישראלים שנוסעים ל-live 8, כולל איזכור של פורומנו, (בתקווה שיצאתי מכובדת בראיון).

../images/Emo124.gif החשדות 1.7.05 ../images/Emo124.gif

עוד ראיון של מייסון על האיחוד ראיון נוסף עם מייסון על האיחוד הופיע אתמול ב"טלגרף". להלן תרגום חלק מהדברים: "איחודם של פינק פלויד מוכיח כי חזירים אכן יכולים לעוף" רוג'ר ווטרס, ששיחת הטלפון הראשונה שלו מזה 20 שנה לדייב גילמור סגרה את העסקה, לא אמר דבר. גילמור מלמל, שלא לציטוט, שזה לא ממש איחוד ושהוא יותר מעוניין באלבום הסולו הקרב שלו. ריק רייט, החבר השקט בלהקה, שמר על שתיקה. מה שמותיר את ניק מייסון, המתופף האירוני חסר-הלאות של הלהקה והפלוידי היחיד שמדבר פומבית על ההתפייסות ההסטורית ביניהם. שוחחתי עמו בסוף השבוע שעבר. מייסון הודה, ברוח טובה, שהלהקה עדיין לא ישבה עדיין ביחד והחליטה אלו שלושה שירים לנגן, או איך לנגן אותם, "אנחנו בערך הנחנו שכולנו נזכור איך לנגן אותם". אך הוא היה אופטימי שתהיה איזושהי חזרה. או זה, או שהם ייאלצו להוציא הודעה לעיתונות: "עקב התחייבויות קודמות, הפלויד יעשו חזרות לאחר ההופעה." מייסון אישר שהפסקת האש תווכה ע"י גלדוף, בחלקה על מנת להעלות את העניין ב-live 8 בארה"ב, שם פינק פלויד יותר פופולריים ממדינות אפריקניות עניות. "וחוץ מזה, אני חושב שהוא רצה משהו נוסף על מה שהוא עשה בפעם הקודמת [בשנת 1985] הוא רצה בעצם גימיק. הוא הטיל מטבע, בינינו לבין הספייס גירלז. אני לא בטוח אם הפסדנו או נצחנו." כשהוא עוטה לרגע פנים רציניות, מייסון הוסיף ש"בנקודה זו, זה נחמד שזוכרים אותנו לא רק בשביל כמה שירים נחמדים, אלא בשביל משהו שעשוי להביא לשינוי אמיתי בעולם." הוא גם העיר שגלדוף היה "משכנע ביותר" ושיחסיו עם רוג'ר ווטרס - אותו פגש גלדוף לראשונה כאשר שיחק בתפקיד "פינק" בסרטו של אלאן פארקר ל"החומה" בשנת 1982 - היו קריטיים. "לרוג'ר ולבוב הערכה רבה זה לזה. השניים האלו ביחד הם קצת כמו היטלר וסטאלין, עם חוש הומור - ובמקרה של בוב, עם תסרוקת גרועה יותר." יותר ברצינות, מייסון אמר שהוא חושב שהמניע האמיתי להחייאה הזמנית של הפלויד היתה שאיפתם שלא לחזור על הטעויות שעשו ב-Live Aid לפני עשרים שנה. [הפלויד היו מסובכים אז בהליכים משפטיים עקב הגרושין, ולכן רק גילמור הופיע ב-Live Aid, כשהוא מלווה את בריאן פרי בגיטרה]. מייסון: "אני הרגשתי, ואני חושב שכולנו הרגשנו, שזה חבל שלא ניגנו ב-Live Aid". בראיון למגזין אחר, אמר מייסון שהוא אינו מתרגשל לקראת המופע. "נראה לי שאנחנו נזכור את כל המילים!". עוד פרטים על המופע והבמה בלונדון עפ"י המארגנים, כ-140 מדינות יכסו בדרך זו או אחרת את הארוע, בנוסף על הכיסוי באינטרנט. כך, לכ-5.5 מיליארד אנשים תהיה הזדמנות לקחת חלק בארוע. הבמה בלונדון היא בגודל של 280 רגל על 50. חלקה המרכזי הוא מסתובב, כך שבעוד להקה אחת מנגנת, הבאה בתור יכולה לארגן את הציוד שלה, מאחור. כך היה גם ב-Live Aid לפני 20 שנה. צוות הקמת הבמה כלל 300 איש, והם עבדו במשך 32 שעות על הקמתה. עוד 100 אנשים דרושים לשם הפעלתה של הבמה, ששוויה נאמד בחצי מיליון פאונד. מלבד הבמה, יש באזור מסכי וידאו ענקיים, כך שגם מי שנמצאים רחוק, יכולים לראות מה הולך על הבמה. הבמה תפעל, כאמור, בין 1 אחה"צ ל-9:30 בערב, שעון לונדון (3-11:30 לפי שעוננו), והמתחם שלה יהיה נטול-אלכוהול (רק משקאות קלים). סה"כ קהל מחזיקי הכרטיסים מגיע לכ-200,000. החזאים הבטיחו שלאחר גשמי-בוקר קלים, יתפזרו העננים לקראת אחה"צ. הטמפרטורה בפארק תהיה כ-21 מעלות.
תודה שוב ל-Brain Damage. וכעת, לפינתנו רכילות זולה התגלתה הסיבה האמיתית בגללה לא היה גילמור מעוניין בסיבוב הופעות נוסף של הפלויד - הוא פשוט היה שמן מדי! גורמים יודעי דבר מספרים שגילמור ורעייתו החלו לקחת שיעורי יוגה לפני מספר שנים, לאחר שגילמור הגיע למסקנה שהוא שמן מדי, וזה מונע ממנו להכנס למשטר הופעות!. יש רמזים שהשיעורים עזרו... וגלן פריי מהאיגלז הודה לגילמור על שדיבר עם בנו בן-העשרה (של פריי) ויעץ לו להמשיך להתאמן בגיטרה, ולא להתייאש. "הילד לא מקשיב לי", בכה פריי, "בגיל הזה שונאים את ההורים, ואני בשבילו השטן בהתגלמותו. למילה שלי אין יותר ממשקל נוצה. אבל כשהוא שומע את אותו הדבר מדייב גילמור....".

עוד פרטים על ההופעה מחר!

הפלויד הוציאו מכספם האישי על זיקוקין-די-נור שיועפו בזמן הופעתם.
הדיווחים מהחזרות אומרים שהחזרות הלכו מצויין.
השמועות כרגע אומרות שהפלויד יעלו לבמה בשעה 9:56 לפי שעוננו. אם אכן ישדרו את "24" בזמן, זה יפול בדיוק באמצע הפרק. נקווה שפרנסי ערוץ 10 יתעשתו.

גלעד1987

New member
שאלה למי שיודע

אני בטוח ששאלו כבר את השאלה הזו, אבל לא ראיתי... בכל מקרה: באיזו שעה בערך אמורים החברים להופיע במוצ"ש? יש לי כמה גרסאות סותרות והייתי רוצה לדעת את האמת אחת ולתמיד! אה - וזה נכון שהם אחרונים??

MIniMage

New member
במקרה הכי גרוע

אני אראה את זה במחשב בשידור חי, ואחר כך בשידורים החוזרים של ערוץ 10. למרות שאני ממש מקווה שלא יהיה 24 בכלל, ושההופעה של הפלויד תתעקב כמה שיותר.

Pig On The Wing

New member
רגע.. שמתי לב למשהו מאד מעודד!

אני מחובר ל-YES... כאשר אני מדפדף בתכניות של ערוץ 10 התכנית "24" לא מופיעה אחרי החדשות!!!! לפי מה שכתוב: לייב 8 מ-16:00 עד 21:00 חדשות מ-21:00 עד 21:40 ואז שוב פעם לייב 8...

רשימת המופיעים הסופית וסטליסט רשמי

פורסמו ע"י ה-BBC לפני כמה דקות. עפ"י הרשימה, הפלויד יופיעו לפני-אחרונים, כשרק פול מקרטני (ואורחים) אחריהם. הם יבצעו את Money, Comfortably Numb ו-Wish You Were Here, כנראה בסדר הזה. http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/music/4641889.stm

סליחה, תיקון!!

מרוב שמיהרתי, לא קראתי עד הסוף את מה שכתוב בכתבה. אז על פי ה-BBC, זו איננה רשימה רשמית, אלא ספקולציות שפורסמו בכמה מקומות בתקשורת - כמו הרשימות שאנשים העלו כאן בשרשור למטה. איןסדר מופיעים רשמי או סטליסט. ז"א, גם על האמור לעיל אי אפשר לסמוך.

melancholy man

New member
מה הסודיות הזאת?

נורא מוזר כל העניין הזה, סה"כ סט ליסט. משהו עלה למארגנים לראש.

holo

New member
ועכשיו המתח נהרס לי

אוף למה פירסמתם בכלל את הרשימת שירים האפשרית, זה הורס את ההפתעה..

זה היה מתפרסם במילא...

אנשים העלו לפורום רשימות המסתובבות ברשת מאתמול בבוקר. לא היה טעם להתעלם מזה. אבל זכרו, שאלו רשימות ספקולטיביות בלבד; אנחנו לא יודעים מה הם ינגנו באמת. גלדוף הרי נתן שמות של שירים אחרים בכלל. ואולי הם יפתיעו...?

hi from london

Hey everyone sorry for writing in english, but there's no hebrew in this anti-semitic keyboard ... well, i arrived at london yesterday, still unsure i'll get my ticket (i was speaking to this guy which seemed a little MEFUKPAK), but today i went and got my fucking ticket! i still can't REALLY believe it. anyways, i'll be there from very early tomorrow (the park opens up 5am) so i'll try to right some kind of a review tomorrow night or sunday morning. happy once-in-a-lifetime weekend for all!

OH MY GOD !!!!!!!!!!!!!!../images/Emo67.gif

ok, i just went to hyde park to check how far it is from my hotel (pretty far, i guess no sleep for me tonight...) so i'm speaking there to a few crazy floyd fans, and then i hear the guitar of WYWH in the background. probably a roadie or a tune-up or somethin, i guess, but then i hear Roger's unmistakeble voice. i run to this place you can see the stage from (it was too far to see the people on it, but the video screens were operating) and there it was: fucking pink floyd rehearsing! roger with his usual horrible lovely voice, and a very heavy bass, and david's amazing guitar (the video showed mostly them) the setlist: breathe money wish you were here comfortably numb. well, can't speak to much. don't think it gets any bettar than this. and have to go any way. !enjoy tomorrow everybody

חרטושה

New member
אני הייתי מתה במקום!

איזה כיף לך! גמאני רוצה!!! תהנה מחר, אמ, בעצם זה היום. איזה כיף לך!! אוף!

למעלה