החשדות 1.7.05

וואלה!!

קצת קשה להאמין שהם התאמנו על הבמה בפארק עצמו, אבל אם כן... וואו!

ecotest

New member
תמיד היית סקפטית

עוד בשמועות על האיחוד היית סקפטית

מצד שני :)

יש אישור ממקורות נוספים שאכן הפלויד עשו חזרה על הבמה, ואלו השירים שהם ניגנו בחזרה.

זאת ועוד...

עדי ראיה אומרים שווטרס נצפה בזמן החזרות כשהוא מחייך ודייב נראה רוקד על הבמה. הם נגנו במשך כ-20 דקות. כולל Speak to me ו-Breathe.

MIniMage

New member
חחחחחחחחח

ווטרס מחייך... ודייב רוקד עם המסה שלו... לא יכול להיות שהם כל כך שמחים מהאיחוד הזה...

One Echoe

New member
fuckin shit!!!

וואו!!! היית מנסה אולי להגיע למאחורי הקלעים ולדבר איתם
איזה כיף לך..תצלם תמונות! והרבה! ותהנה!

התרגום:

"אוייק, הלכתי בדיוק עכשיו להייד פארק לבדוק את המרחק מהמלון שלי (די רחוק, כנראה שלא אשן הלילה), אז אני מדבר שם עם כמה מעריצים משוגעים של הפלויד, ואני שמוע את הגיטרה מ-Wish you were here ברקע. חשבתי שזה טכנאי או מישהו מכוון את הגיטרה או משהו. אבל אז אני שומע את קולו של רוג'ר, שלא ניתן לטעות בו. אני רץ למקום כזה שממנו אפשר לראות את הבמה (זה היה רחוק מדי בכדי לראות את האנשים שעליה, אבל מסכי הוידאו פעלו!) ואז ראיתי את זה: פינק פלויד ה-**&& עושים חזרות. רוג'ר עם קולו האיום-הנחמד, ובס כבד מאוד, והגיטרה המדהימה של דייויד. בוידאו הראו בעיקר אותם. הסטליסט: breathe money wish you were here comfortably numb. טוב, אני לא יכול לדבר יותר. אני לא חושב שזה יכול להיות יותר טוב מזה, ואני חייב ללכת בינכה. תהנו מחר, כולכם!"

One Echoe

New member
בבקשה:

אלוהים אדירים!! אוקיי, רק עכשיו הגעתי להייד פארק לבדוק מה המרחק בין ההייד פארק למלון שלי(די רחוק, אני מניח שאני לא אשן הלילה). אז דיברתי שם עם כמה פריקים של פינק פלויד, ואז שמעתי את הגיטרה של WYWH ברקע. כנראה שזה היה באלנס או משהו, אני מניח, אבל אז שמעתי את הקול הבלתי-מטעה של רוג'ר ווטארס. רצתי למקום שאפשר לראות ממנו את הבמה(זה היה רחוק מדי לראות את האנשים שעל הבמה, אבל המסכי וידאו היו פעילים) ואז ראיתי: פאקינג פינק פלויד! רוג'ר עם הקול הנוראי והמתוק שלו, עם בס כבד, ודיוויד עם הגיטרה המדהימה שלו(הוידאו מראה בעיקר אותם.) רשימת השירים: breathe money wish you were here comfortably numb. ובכן, אני לא יכול לדבר יותר מדי. אני לא חושב שיש מה להגיד יותר מזה. ואני צריך ללכת בכל מקרה. תהנו מחר, כולם!

חחח... לא נורא. עשית עבודה טובה

בפעם הבאה, אני משאירה את התרגומים לכם... :)

אומי5

New member
תודה לכולכם

על התרגום, ולציף על כל מה שהולך פה בימים האחרונים.

חרטושה

New member
הבריטים האלה כאלה צנוניות!

(וסליחה מראש , נכתב באובדן חושים טוטאלי). 1. איך הם היו אימפריה פעם אני לא יודעת, יש להם מודיעין לקוי. פתחתי לי SKY NEWS בשביל להיכנס לאווירה (ב- BBC משדרים תוכנית על שוקולד! תגידו לי, לאן התדרדר העולם?) את כולם הזכירו, קולדפליי, רובי ווילאמס, מדונה, אנני לנוקס, ולמי לא נשאר? נכון. איזו להקה אלמונית. איחוד של שושנה דמארי ויפה ירקוני היה זוכה ליותר חשיפה ממה שהפינק פלויד קיבלו שם. 2. חוץ מזה אני כולי אכולת קינאה ובגדול! אנשים הקימו אוהלים יומיים לפני בהייד פארק, וכבר עכשיו (7 שעות לפני תחילת המופע) מתקבצים שם אנשים, ועוד בלי בושה דופקים נאומים לא על המוזיקה, (בטח מתפדחים) אלא על מצוקות העולם ומצב הרעב באפריקה. תגידו, זה מה שמענין אתכם עכשיו ברגעים כאלה?

../images/Emo40.gif רכילות זולה ../images/Emo40.gif

אמנם, מדובר בקונצרט למען רעבים ונזקקים, אך כדרכם של דברים, מאבקי אגו וסטטוס בלתי-שוויוניים בעליל, נכנסים לתמונה. כך, עם ההרכבים הרבים שרצו להופיע, ונדחו; אלפי כרטיסי "זהב" שמכרו המארגנים לאח"מים, בכסף רב (לשם כיסוי עלויות הארוע, יש לציין); והאינטריגות והמריבות בין האמנים המופיעים לבין עצמם. ה"דיילי מייל" מדווח, מאחורי הקלעים, כי קיימת היררכיה גם בקרב האמנים המופיעים בלונדון: וויכוח ניטש בין המעורבים לגבי השאלה מי יהיה המופיע הראשון והאחרון.. כפשרה בין מקרטני ל-U2, ישירו מקרטני ובונו את sgt. pepper כשיר פתיחה, ביחד. מקרטני גם יסיים את ההופעה, ב-11:30 (לפי שעוננו) עם the long and winding road, כשהוא מלווה בעשרות אמנים אחרים ובסרט וידאו של המסכנים באפריקה. לאמנים שונים גם ניתנו תנאים שונים מאחורי הקלעים: מדונה, הפלויד, קולדפליי, אלטון ג'ון, סטינג, רובי וויליאמס, אני לנוקס, U2, דידו ומיז דיינמייט, יקבלו כל אחד חדרי-הלבשה ענקיים, בגודל 60 רגל, עם שטיחים מקיר לקיר, ושולחנות עמוסים בקערות פירות ויין. כמה מהם יקבלו 'אקסטרות': עצי דקל וספות מעור. למקרטני, לעומת זאת, יהיה חדר הלבשה פרטי, ובית שימוש רק לו. כן ינתן לו אוהל גדול ליד חדר ההלבשה שלו, שם יוגשו כיבודים לאורחיו. מדונה תאלץ להתחלק בדר הלבשה עם להקת הליווי האפריקאית שלה, המונה 30 איש, אם כי יהיה לה קרונוע משלה. שאר הפלבאות - מריה קארי, ג'וס סטון, קין, טרוויס, רייזורלייט, סנו פטרול וכד', יאלצו להסתפק בקרונוע קטן, ללא שטיחים ובלי אוכל. וגם לא יותר להם להשאר בחדרי ההלבשה, שכן מופיעים אחרים ישתמשו בהם ג"כ. אבל הם יקבלו כיבודים מטעם ההנהלה.

One Echoe

New member
נראה לי שפספסתי... =\

אני שומע עכשיו וזה לא נשמע כמו פינק פלויד חח

למעלה