החשדות 13.10.06

nadavkrv

New member
נו..בטח שלא מלא

חסר שם את ישראל ברשימה! סתם....!!!כן בטח!!

../images/Emo124.gif עדכון חשדות ../images/Emo124.gif

הקאברים של גילמור לשיריו של סיד ייצאו בסינגל לקראת חג המולד הנוצרי, מוציא דייויד גילמור בהדפסה מוגבלת, סינגל הכולל שתי גרסאות חיות שלו ל"ארנולד ליין", מההופעות ברויאל אלברט הול, האחת עם דייויד בואי והשניה עם ריק רייט, וכן ביצועו של גילמור ל-Dark Globe, גם כן מהטור האחרון שלו. במהלך דצמבר, יהיה אפשר לשמוע את השירים באתר הבית של גילמור. החל מיום חג המולד (25 לדצמבר) יהיה אפשר להוריד את השירים מהאתר, ועותקים בתלת מימד יהיה אפשר לקנות בחנויות החל מ"יום האריזה", ה-26 בדצמבר (Boxing Day באנגליה). יהיה ניתן להזמין את הסינגל גם בחנויות מקוונות ברשת, גם בהזמנה מוקדמת. באירופה, יהיה אפילו ניתן לקנות את הסינגל בויניל. אגב, ה-DVD של ההופעות של גילמור ברויאל אלברט הול אמור לצאת בתחילת השנה הבאה. שתי הגרסאות של "ארנולד ליין" שייצאו בסינגל, יהיו גם ב-DVD - אך לא Dark Globe. כמו כן, בסוף החודש הזה תצא הגרסה ה"מורחבת" ל-On An Island, שתכלול גם DVD, כפי שדווח בחשדות קודמים. ועוד בענייני סיד: התמונה משמאל היא של הציור האחרון הידוע שסיד צייר, מינואר 2006. סיד נהג להשמיד את ציוריו לאחר סיומם. כנראה שהציור הזה מצא חן בעיניו במיוחד, והוא החליט להשאירו. הציור יהיה בין הפריטים שיימכרו במכירה הפומבית ב-29 לחודש זה. כן יימכרו ספרים מהספריה הפרטית שלו, בנוסף על הפריטים שציינתי בראש השרשור.

The Walrus

New member
פשוט טיפשים

למה להוציא את dark globe מהדי וי די? הוא ביצוע הרבה יותר מוצלח ומרגש מarnold layne...

foofam

New member
לצחוק או לבכות?

הבחור מופיע בקלן קצת יותר משבועיים אחרי שאני אהיה שם (אולי...) ובארל'ס קורט 3 שבועות אחרי שאני אהיה בלונדון (שוב, אולי). אם לא היה יוצא לי כבר להיות בנווה שלום, לא יודע מה הייתי עושה...

CHooPY17

New member
WOOHOO!

ווטרס בא לגלזגו. סופסוף הזדמנות לראות אותו בלי לטוס לארץ או ללונדון, כמו שהיה לי עם גילמור
. ציף, את יודעת אולי איפה הוא יופיע? אני מנחש שזה יהיה או בהאמפדן או ב-SECC. תודה

../images/Emo124.gif עוד עדכונים ../images/Emo124.gif

ההופעה בגלזגו לא מופיעה כרגע בלו"ז; כנראה שלא סיכמו אותה לגמרי, ולכן הורידו אותה. שלוש הופעות חדשות נוספו לטור: 13 באפריל - פראג, צ'כיה 14 באפריל - בודפשט, הונגריה 14 במאי - דאבלין, אירלנד גילמור היה אתמול בטקס השנתי של ה-Uk Music Hall of Fame. כזכור, הפלויד זכו להכלל ב-Hall of Fame הזה בשנה שעברה. השנה, גילמור היה זה שקרא את הנימוקים להכללתו של בריאן ווילסון, מהביץ' בויז, בהיכל. ווילסון ביצע בארוע את Good Vibrations של להקתו. ג'ורג' מרטין, המפיק של הביטלס, נכלל גם הוא ב"היכל", וכן לד זפלין. תמונות וקליפים יהיו, מן הסתם, כבר בשעות הקרובות, ונעלה אותם מחר.

למעלה