החשדות 16.6.05

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

את עושה עבודת קודש,ויש לומר ביעילות מרובה והשקעה רבה

../images/Emo140.gif תודה

אגב, כשכתבתי שתשרשרו "הגיגים" וכו' הכוונה היתה לתוכן החשדות, לא לעצם הכנתם. אני רק מקווה שזה ברור...

"...הגיגים, *מחמאות* וכד`..."

אפשר גם..... ולעניין אחר, רוג`ר ווטרס הוא המנהיג של הלהקה עכשיו? או שההחלטות תהיינה דמוקרטיות? איזה ווטרס אתם חושבים שנקבל בגלגול הזה?

../images/Emo124.gif חשדות 18.6.05 ../images/Emo124.gif

עדכונים לעניין הכרטיסים להייד פארק כאמור, המארגנים הסכימו לשים מסכי ענק בפארק, מחוץ לאזור המתוחם, וכך יתאפשר למאות אלפים שלא זכו בכרטיסים, לראות את הארוע בזמן אמת (וגם לשמוע אותו, מן הסתם). Brain Damage מדווחים כי להשערתם, המוני אוהדים של הפלויד, מכל העולם, יגיעו ללונדון לארוע, אף כי אין בידם כרטיסים. ג'ון קארין וטים רנוויק ינגנו עם הפלויד הקלידן ג'ון קארין והגיטריסט טים רנוויק אישרו כי הם ינגנו עם הפלויד בהופעה ב-Live 8. השניים ניגנו עם הפלויד בעבר. סיד בארט ואיחוד הפלויד הסולחה בין גילמור לווטרס גורמת להתרגשות רבה בקרב אוהדים ולסיקור נרחב בעתונות הבריטית – והעולמית. אך אין שמחה בלי עצב: מעיני התקשורת לא נעלמה העובדה שאחד מהפלוידים לא יהיה באיחוד ההיסטורי. אתמול הבאנו כאן ציטוט מדבריה של אחותו של סיד, רוזמארי ברין, שהופיע ב "דיילי מייל". כעת מסתבר, שה"מייל" לקח את הציטוט מכתבה שהופיעה בעתון מקומי בקיימברידג', ה-Cambridge Evening News. להלן תרגום חופשי של החלקים הרלבנטיים מהכתבה: "הכוכב שבחר לא לזרוח" פינק פלויד אמנם מתאחדים להופעה הגדולה של העשור, אבל נראה שלאחד ממקימי הלהקה זה בכלל לא משנה. הגאון התועה סיד בארט, המתגורר לבדו בקיימברידג', אדיש לכך שאחד מהברוגזים הגדולים בהסטוריה של הרוק יסתיים עבור ה-Live 8 בחודש הבא. האיש אשר כתב רבים משיריה המוקדמים של הלהקה מתרחק מאוהדים, פותח את דלתו לעיתים רחוקות בלבד, ולא דיבר עם חבריו-לשעבר ללהקה – רוג'ר ווטרס, ניק מייסון וריק רייט, או מחליפו, דייב גילמור – מזה כמעט שלושה עשורים. לדברי אחותו, רוזמארי ברין – אחד האנשים היחידים שבארט עדיין מתראה אתם – החדשות לפיהן להקתו משכבר מתאחדת, הותירו אותו אדיש. "ראיתי אותו הבוקר וסיפרתי לו את החדשות, אבל הוא לא הגיב", אמרה גב' ברין, המתגוררת כמה מיילים מאחיה בן ה-59. "[הפלויד] זה החיים האחרים בשבילו, עולם אחר בעידן אחר. הוא אינו סיד עוד, הוא רוג'ר." הוסיפה גב' ברין, בהתייחסה לשמו האמיתי של בארט. בארט, אשר הקים את הלהקה, נתן לה את שמה והפך אותה ללהקה המובילה בתנועת הרוק הפסיכדלי, חי לבדו בבית דו-קומתי. אחד משכניו/שכנותיו אמר/ה: "הוא אף פעם לא אומר שלום לאף אחד. אני רואה אותו אולי פעם בחודש, כשהוא הולך לחנויות לקנות עתון או סיגריות או מה שזה לא יהיה, אבל מעולם לא דיברתי אתו. אף אחד ברחוב הזה מעולם לא היה אצלו בבית. הגיעו לכאן אנשים מכל העולם לראות אותו. הם יושבים על המדרכה מחוץ לביתו, אבל הוא מעולם לא פתח את הדלת. אני יודע/ת שהוא בפנים, אבל הוא אף פעם לא מדבר עם מישהו. אני לא חושב/ת שהוא יהיה מעוניין לחזור לפינק פלויד; הם ייצטרכו לנגן בקונצרט בלעדיו." ..... בארט הפנה עורף לכוכבות וחי, כנראה בשלווה, מהתמלוגים שעדיין מגיעים אליו עבור השירים שכתב באנונימיות כמעט מוחלטת. גב' ברין אמרה: "אין שום קשר [בינו לבין חברי הלהקה] והוא אינו רוצה שהם יתקשרו עמו. הוא בסדר, הוא בסדר גמור. הוא עושה תיקונים בבית, הוא מאזין למוסיקה ויוצא החוצה". גב' ברין הוסיפה שאחיה כנראה לא יצפה ב-Live 8, כאשר להקתו משכבר תנגן לצד סר פול מקרטני, U2 ומדונה. ----------------------------------------- ב-Brain Damage מדווחים, כי הכתבה צוטטה בכמה עתונים, וכי באחד מהם צירפו אפילו תמונה של ביתו של סיד – דבר שמן הסתם יכעיס מאוד את משפחתו, ואת הפלוידים. גילמור פה, גילמור שם דייב גילמור וזוגתו, פולי סאמסון, ניצפו בטקס הענקת פרסי Mojo בלונדון, לפני שלושה ימים. עיתון המוסיקה מעניק מדי שנה 10 פרסים על מפעל חיים לאמנים בריטיים ובינ"ל. גילמור העניק פרס בשם המגזין לרוברט וואייט, ידידו הוותיק. באתר של סוכנות הצילום Getty ניתן לצפות בתמונות של המוזמנים, כולל של דייב ופולי. גילמור נראה טוב בהרבה מחלק נכבד מהאמנים, שהגיל (ולפעמים, הסמים) לא עשו עמם טוב. בתוך כך, פרסם אתמול ה"גארדיאן" כתבת-פרופיל מאוד אוהדת של גילמור (מאת מארק הוניגסבאום), המתמקדת בפעילותו החברתית של גילמור (כולל פרשת וענונו), הריב עם ווטרס, ויחסיו עם סיד. ראו כאן.

itaikuskus

New member
ממש עצוב

כל הסיפור עם בארט. ממש עצוב ונוגע ללב. מאוד מאוד מאוד מעניין מה עובר לאיש הזה בראש.

brotos

New member
אני מניח שזה פשוט לא מעניין אותו.

כלומר, הבנאדם חי על ספירה אחרת כבר שלושים וחמש שנה [ויש שיאמרו יותר], ועניינים כמו איחוד-פירוק-ריבים-סולחות לא נראה לי מש מעניינים אותו. הרי יש לו את הציורים שלו וגינה ואת אחותו. וקיימברידג'. סיפור עצוב אינדיד, לא היה יכול להיות אחרת.

brotos

New member
שאלות.

ווארס וגילמור לא דיברו כבר 20 שנה, לא? איך בדיוק הם אמורים לתקשר? האם הם נפגשו כבר? האם הם יופיעו בלי לדבר? אם הבנתי נכון, הפלויד יופיעו רק באנגליה, ולא בכל הסיבוב של ה'חי-8' [עברית, רבותי]. אני צודק? טועה?

ניצן, קרא את העדכונים

וה"חשדות" מהיומיים האחרונים. אין "סיבוב" של Live 8. כל ההופעות יתקיימו במהלך יום אחד, ה-2.7. ווטרס וגילמור מדברים זה עם זה. הם שוחחו בטלפון, לפחות. הם גם צריכים לעשות חזרות, מה שדורש תקשורת, מטבע הדברים.

למעלה