החשדות 16.8.05

wommer

New member
אבל גם ככה הם היו צריכים קלידים

נוספים(למרות שלא היו שירים שהיו צריכים "תמיכה" חזקה [כמו בsoycd])

One Echoe

New member
כל שיר אפשר לנגן עם

2 קלידים וכל שיר אפשר לנגן עם 1... זה בחירה שלהם... אבל יש שירים שממש צריך 2. בחומה בעיקר..ובדארק סייד.

Pros and Cons of Hitchhiking

בשעה טובה, לאחר 4 נסיונות נפל ואינספור שעות מורטות עצבים, שנפרשו על פני כמה שבועות, הצלחתי להעלות טיוטה של ניתוח האלבום שעומר בן ארצי ואני מנסים לעשות מזה זמן מה. לצערי, גם בטיוטה יש באגים רבים, ואת התמונות לא הצלחתי עוד להעלות, אבל זה לפחות יתן לכם רושם כללי במה מדובר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=648&a=59281&c=4206&sc=0&ssc=0 אתם מוזמנים להצטרף ולהביע דעתכם על השיר האחרון ברשימה, 5:01am The Pros and Cons of Hitchhiking אותו העלה עומר לניתוח. אנא שרשרו ניתוחיכם לכאן.

../images/Emo106.gif ליגת הפורום - גמר ../images/Emo106.gif

להזכירכם, ההצבעה לגמר הליגה מסתיימת היום ב-8 בערב. אנא תנו כבוד למשתתפים, והצביעו.

5:01

טוב נו, אז אני אכתוב... 5 בבוקר ודקה, נורא מוקדם בבוקר..מעין שיא של האלבום- שיר הנושא שנותן ממקרים שונים שפגש הבחור בדרכים כשתפס טרמפים: בחורה מאנסינו שלקחה אותו לסטוץ זריז בזמן שבעלה נמצא במשחק גולף , בחור קליפורני על הארלי דייוידסון וכו'. ואלו היתרונות (הבחורות/ים) והחסרונות (התוצאות..) שבלחיות ככה על הדרכים ולאסוף טרמפיסטים או לתפוס כנוסעים. שאלה פתוחה שלא ברורה לי: מה הקטע עם יוקו אונו? "did u understand the music, yoko, or was it all a vain?" האם הבנת את המוזיקה או שהיית קנאית/שחצנית מדי? וגם- יוקו כאילו אומרת: "למה להקדים את העצבות בחיים, כולנו צריכים למות בסוף" - כאילו מראה אותה כדמות נהנתנית שאומרת- אכול ושתה כי מחר נמות כולנו- ולוקחת אותו טרמפ. יש לזה משמעות מיוחדת??

עומר, פתח שרשור חדש

עם הניתוח שנתת כאן, ואני אגיב אליו - וגם אחרים (!!!) אני מקווה, ישתתפו.

עוד עידכונון

הסרט הדוקומנטרי שביים ג'ון אדג'ינטון על סיד בארט והפלויד ניתן לרכישה בחנויות בארץ. ראיתי הבוקר בעצמי.

flowerboy69

New member
יש כמה גרסאות

האחרונה עם ציור של סיד ואותה לא ראיתי בארץ.פה ראיתי נדמה לי שני גרסאות

זו עם הציור על העטיפה היא הגרסה

האמריקאית. בגרסה הבריטית, שמשווקת גם בארץ, יש תמונה של סיד בשחור/לבן על העטיפה.

למעלה