החשדות 19.10.05

../images/Emo124.gif החשדות 19.10.05 ../images/Emo124.gif

כל מיני רכילויות זולות, שמועות פרועות וסיפורים ביזאריים עמנו היום... רוג'ר מתארח בתכניתו של אליס קופר אליס קופר - כן, אליס קופר - מגיש, מסתבר, תוכנית רדיו יומית, המשודרת בסינדיקציה בעשרות תחנות רדיו בארה"ב, בעיקר במערב התיכון. התכנית נקראת Nights with Alice Cooper. מחר, יום רביעי ה-19 לחודש, עומד אליס לארח בתוכניתו את רוג'ר ווטרס, לראיון. במסגרת הראיון (שכבר הוקלט, כנראה) ידבר ווטרס כמובן על האופרה, על האיחוד ב-live 8, על ה"קשר" בין DSOTM לבין הסרט "הקוסם מארץ עוץ", וכן "ימסור מידע בלעדי באשר למצבו של סיד בארט" - הממממ. אני לא יודעת אם זה נשמע טוב או רע. אגב, עד כמה שזה נשמע מוזר, פינק פלויד ואליס קופר נפגשו בעבר: כאשר הפלויד הגיעו לראשונה לארה"ב, לסיבוב ההופעות הכושל בסתו 1967, הם היו אורחיהם של אליס קופר ולהקתו, שניגנו באותם ימים באחד המועדונים בלוס אנג'לס. שנים אחר כך, סיפר הגיטריסט של קופר כי סיד בארט לא הוציא מילה במשך כל ארוחת הערב המשותפת לשתי הלהקות. בכל אופן, לאור הקשר הזה, ברור מדוע קופר ירצה לדעת מה שלומו של סיד. התכנית כולה אורכת כ-5 שעות. אין לי מושג כמה ארוך הראיון עם ווטרס, אבל לאור העובדה שמדובר במפגש ענקים יחודי
יתכן שהראיון יתארך מעבר למה שווטרס בד"כ נותן לעיתונאים 'מקצועיים', וגם אופיו של הראיון בטוח יהיה שונה מראיונות רגילים, הן בגלל אופיו של קופר, והן בגלל שהתחנות בהן תכניתו משודרת פונות למגזר מאוד מסויים, ברובו לא הקבוצה הדמוגרפית שבד"כ מאזינה לפינק פלויד, ובוודאי לא לאופרות!!
. בכל מקרה, יהיה משעשע לראות (לשמוע) את השניים האלו משוחחים. לנוחיותכם, אספתי כאן כמה לינקים לתחנות המשדרות את התכנית, גם דרך הרשת. בקשתי היחידה היא שמישהם יתרגמו את השעות לעברית, בהתחשב בשעה המקומית שם והפרשי השעות, בהם אני תמיד מתבלבלת. כזכור, בארה"ב כמה אזורי זמן שונים, ואצלנו יש כבר שעון חורף. תחנת WCSX מדטרויט, מישיגן, תשדר את התכנית בשידור ישיר ביום רביעי ב-10 בלילה לפי שעונם. http://www.wcsx.com/schedule/ 103.5 מדנבר, קולורדו, תשדר את התכנית החל מ-7 בערב ועד חצות. http://www.thefox.com/main.html WKLH ממילווקי, וויסקונסין, משדרים שלוש שעות, מ-9 עד חצות. http://www.wklh.com/Cooper1.asp הצ'אט עם ווטרס לאלו מכם שלא השתתפו אתמול בלילה בצ'אט עם ווטרס - לא הפסדתם כלום. השיחה היתה קצרה מאוד, ורוג'ר נשאל מספר שאלות מצומצם - כולן שאלות softball, היינו כאלו שלא מאתגרות את הנשאל, והתשובות עליהן ברורות. ווטרס אמר שהוא מעוניין לצאת לסיבוב הופעות עולמי, אולי ב-2007. כשנשאל מה היו רגעי השיא בחייו, אמר שלאחרונה זה היה Live 8, וחזר ואמר כמה הוא נהנה להיות שוב עם הלהקה. תחנת הכח בבטרסי כפי שהיה צפוי, הרשות המקומית החליטה על מתן אישור לחברה מסויימת להרוס את הארובות הגדולות של תחנת הכח. לכאורה, על החברה לבנותן מחדש, אך פעילי שימור המתחם בטוחים שזה הצעד הראשון להרס המבנה כולו. לכן, אלו מכם שמעוניינים לראות את המבנה בתלת מימד - כדאי שתעשו את זה בעתיד הקרוב מאוד, לפני שיהרסו את הארובות. ולפינתנו רכילות זולה האם ווטרס התחתן? התמונה המצורפת היא של ווטרס וזוגתו, לורי דרנינג, אשר הגיעו לפרמיירה של הסרט "ליזבטאון" לפני כמה ימים. בסוכנות הצילומים "גטי" מתוארת דרנינג כ"אשתו" של ווטרס, וכאן התחילו הספקולציות: האם ווטרס התחתן בחשאי עם דרנינג - עמה התארס לפני מספר חודשים? או שמא גטי פשוט טעו. תמונות נוספות אצרף בהמשך השרשור, כי כאן ניתן להעלות רק תמונה אחת.

גם פולי ודייב "הגדול" יוצאים לבלות

דייב ופולי נראו לפני מספר ימים בטקס חלוקת פרסי ה"בוקר" - פרס ספרות אנגלי יוקרתי.

תחנת הכוח בבטרסי

מחלון בבית המלון בו שהיתי בביקורי האחרון בלונדון. בכל הביקור שלי בעיר חיפשתי את התחנה ואז לפתע ביום האחרון גיליתי שהיא הייתה מול העיניים שלי כל ארוחת בוקר.

עוד שמועה ששכחתי

שמועה שמקורה כנראה בניק מייסון אומרת שלא בטוח שכל ארבעת הפלוידים יהיו נוכחים בטקס ה-UK Hall of Fame בחודש הבא. כזכור, הטקס נותן כבוד לאמנים בריטיים המוכנסים ל"היכל התהילה" של הרוק הבריטי. זהו פרוייקט חדש, שהחל רק בשנה שעברה. פינק פלויד היא אחת מהלהקות שזוכות לכבוד, השנה. על פי הדיווח, לרוג'ר ווטרס תהיה כנראה בעיה להגיע לטקס, מאחר והוא נערך ב-16 לחודש - יום לפני הפרמיירה של האופרה שלו ברומא. מייסון עצמו אמר לפני כשבוע כי בכוונתו להיות נוכח בפרמיירה, כך שלא ברור אם גם הוא יהיה בטקס בלונדון. כל הנושא לוט כרגע בערפל.

Glcok

New member
סטייה קלה מן הנושא:

בתמונה הראשונה של רוג'י-רוג' ולורי, בפוסטר מאחוריהם בצד ימין... תגידו שזו לא מיקי חיימוביץ'..

חרטושה

New member
לפי דעתי

יש 7 שעות הפרש בנינו לבין דנבר ויש 6 שעות הפרש בנינו לבין דטרויט. מה שאומר ששעה 7 בערב בדנבר זה 2 בלילה אצלנו, ו 10 בלילה בדטרויט זה 4 אחה"צ אצלנו. נראה לי. אני מקווה.

ברוב גיקיותי, ביררתי את העניין

והמקורות - היינו אתר "השעון העולמי" - אומר שיש 8 שעות הפרש כרגע בינינו לבין דנבר, 6 מדטרויט ו-7 ממילווקי. היינו, השידור מדנבר יתחיל ב-3 בבוקר לפי שעונינו השידור מדטרויט ב-4 בבוקר ממילווקי ב-4 גם כן.

vegetable man

New member
כמעט

ההפרש בינינו לחוף המזרחי הוא כרגע 6 שעות (היות והם עדיין לא הזיזו לשעון חורף). לכן דטרויט - 6 שעות אחורה. דנבר - 8 שעות אחורה (שעון ההרים, המערב התיכון), מילווקי - 7 שעות אחורה. זאת כמובן, בהנחה, שלא יזוזו לשעון חורף עד התוכנית

חרטושה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא, לא לא רגע, יש 4.2 שעות הפרש בנינו לבין דנבר, 2.6 בין מילווקי לשיקגו ו- 5.8 בין מולדובה לקפריסין. בשעה 3 יוצאת רכבת מבירות, מתי היא מתגיע לקזחסטן?

vegetable man

New member
אז ככה

נסמן ב-X את המרחק בין ביירות לקזחסטן. היות והמרחק בין מולדובה לטימבוקטו הוא 6.3 שעות, ובשניהם עדיין שעון קיץ...כל שנותר הוא... אוףףף די...יש לי מספיק מתמטיקה עוד כמה ימים כשחוזרים ללימודים. לא צריך כבר מעכשיו חחחח

הראיון

היה קצר, כ-10 דקות. ווטרס היה הרבה יותר פתוח ונינוח מראיונות אחרים. מסתבר שהוא וקופר חברים וותיקים, ומשחקים גולף ביחד לעיתים. ווטרס לא אמר הרבה דברים חדשים. הוא חזר על סיפור האופרה, ואמר שהם כרגע במו"מ להופיע עם האופרה בארה"ב באביב הבא, באותה מתכונת כמו ברומא, היינו עם תזמורת ומקהלה. הוא שלל לחלוטין את האגדה על הקשר בין "הקוסם מארץ עוץ" לבין DSOTM, ואמר שזה "שטויות מוחלטות" ושהמוח האנושי מסוגל ליצור קשר בין כל דימוי ויזואלי שהוא לקטע מוסיקלי כלשהו. ווטרס חזר ואמר שהיה נהדר ב-Live 8. "האווירה שם היתה מרגשת". הוא סיפר שקופי ענאן וביל גייטס הסתובבו שם גם כן באותו יום, וכמובן גלדוף, שהתנהג כרגיל. היו לו גם מילים טובות להגיד על האיחוד של Cream. לדבריו, הוא התרשם מאוד מהנגינה של ג'ינג'ר בייקר, למרבית ההפתעה כי הוא "לא חסיד גדול של סולואי תופים". קופר ציין שג'ק ברוס החזיק את ההופעה על כתפיו, ושזה היה מדהים. ווטרס סיפר גם שהוא פגש לפני כמה ימים את בוב אזרין. לדבריו, השניים השלימו, אחרי ההשמצות ההדדיות ביניהם ב-20 השנים האחרונות. כמחצית השיחה בין קופר לווטרס היתה על סיד. קופר הודה שתקופת בארט היא האהובה עליו בתולדות הפלויד, וציין שלסיד היתה השפעה גדולה עליו ועל להקתו. ווטרס חזר על דבריו הרגילים, לפיהם סיד חי לבדו ואיכשהו מסתדר. לדבריו, סיד אינו מאושר, בגלל שיש לו סכיזופרניה. ווטרס בדעה שהסמים שסיד לקח החמירו את מצבו, אבל הוא אינו יודע אם המחלה היתה פורצת אלמלא הסמים, או שהיתה פורצת ממילא. לדעתו, זה היה קורה בכל מקרה. הוא גם הוסיף ואמר שההתדרדרות של סיד היתה מהירה מאוד, והחלה בערך כשהקליטו את See Emily Play. קופר הזכיר שהוא ולהקתו ראו את הפלויד עם סיד מנגנים במועדון ה"צ'יטה" בלוס אנג'לס ומצבו היה כבר גרוע (סוף אוקטובר 1967). ווטרס השיב, שבשלב הזה סיד כבר היה "גמור". להפתעתי, ווטרס חזר כאן על סיפור ההופעה הראשונה של הפלויד בארה"ב, באולם הווינטרלנד. הפלויד עלו לבמה אחרי ה-Holding Company, להקתה של ג'ניס ג'ופלין, וריצ'י הייבנס. מיד עם עלייתם לבמה, סיד פתח את מיתרי הגיטרה עד שנפלו, אחד אחר השני, מהגיטרה - ובכך הסתכמה הופעתו שם. (להפתעתי, משום שהפלוידים נמנעים, בעשרים וכמה השנים האחרונות, מלהכנס לתאורים כאלו של ההתנהגות הביזארית של סיד). ווטרס גם ציין בגאווה שהאלבומים של הפלויד עמדו במבחן הזמן, ויש כיום דור חדש שגדל על ברכיהם, ושזה מסב לו הנאה רבה.

חרטושה

New member
אני בהלם שלא הייתי ערה

בשעות האלו. אולי בגלל שאני חולה קצת עדיין. נשמע ראיון מרתק ומאד חבל לי שהפסדתי אותו, תודה על הדיווח

יש לי הרגשה רעה

בקשר לווטרס, נדמה לי שהוא רואה את הסוף שלו קרב לכן הוא מתפייס עם כל העולם ואחותו, אזרין בגד בו אפשר להגיד וווטרס מחל לו על זה, מלאך עם לב טהור, ככה הוא רוצה שיזכרו אותו כנראה. בקשר לסיד יבוא יום והאיש ידבר על הכל! מילה של קרייזי. ולציף המון תודה על ההשקעה

יש לי הרגשה רעה

בקשר לווטרס, נדמה לי שהוא רואה את הסוף שלו קרב לכן הוא מתפייס עם כל העולם ואחותו, אזרין בגד בו אפשר להגיד וווטרס מחל לו על זה, מלאך עם לב טהור, ככה הוא רוצה שיזכרו אותו כנראה. בקשר לסיד יבוא יום והאיש ידבר על הכל! מילה של קרייזי. ולציף המון תודה על ההשקעה

למעלה