החשדות 23.5.05

../images/Emo124.gif החשדות 23.5.05 ../images/Emo124.gif

הנהלת הפלויד הודיעה רשמית שאין אמת בשמועות על איחוד של הפלויד או הופעה ב-Live 8 המתוכנן (או בפסטיבל גלסטונבורי, שגם לגביו היו כנראה שמועות). בסוף השבוע קראתי איפשהו איך השיג גלדוף בשנת 1985 כל כך הרבה אמנים עבור ארוע ה-Live Aid המקורי. הוא אמר לאנשיו: "פשוט תוסיפו את השם שלהם להודעות לעתונות. אם הם יסרבו, זה יגרום להם לתדמית שלילית בעיני הציבור." נראה שגם הפעם הוא השתמש בטריק הזה. האם זה יעזור?

deePink

New member
שאין אמת בשמועות על איחוד של הפלויד

כן כן הבנו את המסר.... בטח שיעזור לו מעכשיו אני לא שושמעת אף פעם פינק פלויד!

deePink

New member
כן...

גם בחדשות של ערוץ 22... ציף? אולי תרצי לספר לנו? *הלוואי*

זה מיחזור של השמועות משבוע שעבר

שבעצמן ממוחזרות כבר כמה ימים בתקשורת העולמית. המידע כאן בפורום הוא הכי מעודכן, נכון לרגע זה. היינו: אין איחוד, אין הופעות, אין הקלטות. הנהלת הפלויד הכחישה את השמועות. כל שינוי שיהיה, אם יהיה, אתם תדעו על כך מיידית - אני מבטיחה.

wish i was here

New member
חחח...תחמן הגדולף הזה

נקווה שאם הוא יעשה את אותו דבר הפעם הוא לא ישכח את גילמור וחבורתו...ואולי גם את ווטרס? ואולי ישרבט אותם ביחד..? pink floyd lives on!!!!!! (אני והחלומות בהקיץ שלי...אבל בכל זאת אני מקווה שאחד מהפלוידים יגיע..)

אין לך איזה יומולדת היום? ../images/Emo65.gif

מזל טוב, ומקווה שהיום עבר ללא בחינות מיותרות וכאלה.

wish i was here

New member
חחחח תודה רבה!

סליחה שעניתי רק עכשיו,לא,לא הייתה לי בגרות באנגלית,אני רק בכתה ט',אני עושה את האנגלית רק שנה הבאה :)

wish i was here

New member
עזבי אותך ציף

לא השתנה כלום,פשוט אני ועוד כמה חברה מבית-ספר שלי עושים אתה בגרות באנגלית שנה הבאה פשוט...כי אנחנו יכולים! הייתי כבר עושה אותה השנה,אבך משרד החינוך חושב שאני כן יכול ללמוד עד 4,אבל לא יכול לעשות בגרות באנגלית 5 יח"ל השנה למרות שאני כבר מקבל דברים יותר קשים ממנה :| . את יחידות 6 ו7 בכל מקרה, אני עושה ביא'

וואלה, כף לך!

מה זה יחידות 6 ו-7? זה לא היה בזמני. היו רק 5 יחידות. גם אני יכולתי לעשות את הבגרות באנגלית קודם, טכנית, כי למדתי עם קבוצת דוברי האנגלית. אבל זו לא היתה אופציה, ונאלצנו לעשות את הבגרות עם כולם, בסוף י"ב. מילא, כך יהיה לך יותר זמן לבגרויות האחרות...

The Albatross

New member
אלה לא יחידות,

אלה modules. הבגרות באנגלית, על פי תוכנית הלימודים החדשה, חולקה לשלוש שאלונים. תלמידי 3 יח"ל עושים את מודולים A, B, C. תלמידי 4 עושים את C, D, E ו5 יח"ל עושים את E, F, G. ציון הבגרות מורכב מממוצע פשוט של שלושת השאלונים שכל תלמיד עושה.

Elinor BC

New member
אמממ לא מדויק.. כנסי ציף../images/Emo26.gif

כמו שאלברטוס אמר, זה מחולק ל 3 יח|ל עושים שאלונים A B C 4 יח"ל עושים שאלונים C D E ו5 יח"ל עושים שאלונים E F G עכשיו בנוסף לזאת.. מי שעושה 5 יח"לל.. יש לו אופציה לעשות ביא-יב עוד שתי יח"ל (כלומר, 6 ו 7) שהן נקראות: "יחידות תרגום" את פשוט מתרגמת טקסטים מעברית לאנגלית, ומאנגלית לעברית ולומדת כל מני ביטוים של השפה, ובקיצור זה מעשיר מאוד את האוצר מילים והדיבור.. זה משו ממש שווה
אני עושה את זה שנה הבאה..

האזרחק

New member
זה מה שאני עשיתי

2 יחידות תרגום... אבל זה היה לפני ה-מ-ו-ן שנים, כשזה רק התחיל...

למעלה