החשדות 23.5.05

Runner30

New member
אפשר פרטים?

בקשר להכחשת השמועות? או מקור הידיעה? תודה.

ההכחשה היא מטעם הנהלת הפלויד

והופיעה באתר A Fleeting Glimpse, לאחר פניה של בעלי האתר אליהם. AFG הוא האתר שניהל את ההתרמה למען נפגעי הצונאמי לפני כמה חודשים. יש להם קשרים טובים הן עם הנהלת הפלויד והן עם מנהלו של ווטרס. הנה לשון הידיעה בדיוק: We have been advised directly by Pink Floyd's Management that there is NO TRUTH in the rumour that Pink Floyd are re-forming with Roger .Waters to play at Live Aid 2. Nor Glastonbury.

MoTzArT g

New member
...

שמעתי שווטרס מגיע לישראל ועושה את THE WALL עם אביב גפן... כניראה עוד שמועות תפוקות!
אוף חבל!

אלו לא שמועות, גם נכתב על

כך באתר הרשמי של אביב גפן. אבל בגלל עניינים של זכויות יוצרים אפשר יהייה להציג את המחזמר בארץ רק בעוד שנה.

MoTzArT g

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

יששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אההה ד"א אני אבי(חדש כאן) מה קורה אנשים?!

שלום אבי ../images/Emo24.gif

ברוך בואך לפורומנו. לצערי גם השמועות על העלאת "החומה" בארץ הן שמועות בלבד, פרי דמיונם של בני משפחת גפן. אם משהו מזה יתממש מתישהו, כבר נדע מזה.

אוף, איזה בעסה...

כבר תיכננתי שזאת תהיה הטיסה לפני הגיוס שלי... דפקו לי ת'תוכניות... יש למישהו רעיון אחר..?

בלונדון יש עוד דברים... ../images/Emo8.gif

היא עדיין אחד ממרכזי המוסיקה החשובים בעולם. מדוע שלא תעזר ב- http://www.bbc.co.uk/music/whatson/ וואלה, אם היה לי כסף, גם אני הייתי נוסעת.

s h i n e o n

New member
../images/Emo41.gif מה לגבי הידיעה בידיעות היום ../images/Emo41.gif

בעיתון של הבוקר? גם זו שמועה? או שהם לא מעודכנים ( או שכאן לא מעודכנים??) תודה...

יש שרשור על הידיעה הזו בדיוק למטה

אנא קרא את העמוד הראשון של הפורום במלואו. כמו כן, אודה לך אם בעתיד תשרשר הודעות למקומן הראוי. תודה.

למעלה