החשדות 24.10.05

vegetable man

New member
רעיון נהדר

אני יכול לכתוב על הרבה להקות (או זמרים, או הרכבים). השאלה מה מעניין? על מה רוצים לדעת? רעיונות? בקשות ספציפיות?

אני מציעה

שתכתוב על מי שמעניינים אותך. התקווה היא שההתלהבות שלך מאמנים מסויימים, תדביק אחרים. קח בחשבון שרובם לא יהיו מוכרים - או לא מוכרים דיים - למרבית הגולשים, ולכן אין רלבנטיות רבה ל"בקשות".

vegetable man

New member
המממ

מתגבש אצלי רעיון לכתוב יותר על אמנים שעושים מוסיקה אלקטרונית. אני חושב שיש קשר ישיר לפינק פלויד, לא פחות מהרכבי רוק שפעלו באותו זמן / בימנו. זה יהיה מעניין. נראה לי שיש פה מספיק מי שיכתוב על רוקנרול מהסיקסטיז והסבנטיז, אז במקום שאעשה גם את זה אני אנסה להתמקד בצד שיש בו מידע מועט יחסית פה

wish i was here

New member
אני מוכן להתאמץ ולכתוב

על להקה מצויינת שהיא בין האהובות עליי ששווה במיוחד לאוהבי פלויד להכיר-איירון מיידן

itaikuskus

New member
אל תיכנס למקומות שלא תדע איך

לצאת מהם. השואה מטופשת, סיד וישס היה ליצן טיפש.

vegetable man

New member
וואו

הדברים של מייסון באמת מעניינים. טוב...הוא תמיד היה חביב כזה. אם הדברים היו תלויים בו באמת הכל היה פשוט יותר. נקודת המפתח היא כרגע דייויד גילמור, והיא אולי המכשול היחיד לאיחוד לדעתי. מנטלית, קשה לשכנעו. מבחינת לוח-זמנים, גם בעייתי. מבחינת יחסו לרוג'ר ווטרס - הכי בעייתי. נראה לי שבניגוד לרוג'ר - קשה לו לשים בצד את המחלוקות - או שלפחות הוא לא מוכן לדבר בתקשורת על הכל כמו רוג'ר כאילו כלום לא היה, כי רוג'ר אמר דברים פוגעים מאוד וזה מובן. קונצרט כזה כמו שמייסון תיאר, האם כוונתו לקיימו בבריטניה? או במזה"ת? אם במזה"ת, המדינות היחידות שעולות על דעתי הן מצרים (שוב, הפירמידות הארורות), אנחנו או איזה נסיכות במפרץ...למרות שלא ברור לי כמה קהל מוסלמי אוהב את הפלויד או כמה מדינה מוסלמית היתה רוצה דבר כזה בגבולותיה. אבל לכל זה באמת עוד חזון למועד.

thezanani

New member
mason-8

נראה לך שנהג המונית/כוכב הפורנו/עפיפון הזה יוכל להרים משהו בסגנון של גובה הפיצויים הגרוזיני מהחולדות של בומטאון? נראה לי שלא ישארו לו גבות עד שהוא התקשר לקיס. בכל מקרה זה יסתכם במופע גרנדיוזי ברהט בהשתתפות רוברט וויט,שוטי הנבואה ואמנים מקומיים(מוסכניקים). אבל עוד עוז לישראל!מייסון עמנו!

vegetable man

New member
הוא לא ממש עמנו

השמחה מעט מוקדמת - הכוונה בעיקר לעירק, בין היתר כי בריטניה וארה"ב שלחה לשם חיילים, והנושא נעשה בינלאומי. השימוש בצירוף מילים "שלום במזה"ת" הוא סתם התחנחנות לדעתי, לאף אחד אין ממש אינטרסים ישירים למה שקורה פה... ושמחתי לגלות על העיסוקים החדשים של מייסון ושל גלדוף. תוכל לפרט?

אני חושב שדווקא כן איכפת ללהקה,

כי אם לא היה איכפת להם הם גם לא היו מופיעים ב-Live 8. זה מאוד הגיוני שהם רוצים בקידום השלום באיזורנו ואני מעודד הופעה שלהם למטרה זו.

Adidason326655

New member
לקחת את זה ברצינות ?

ציףציף, את באמת חושבת שיש סיכוי להופעה למען השלום במזה"ת?

"סיכוי" זו מילה גדולה, שכוללת הרבה

גורמים. מבחינת רצון של הלהקה - נראה לי שזה בדיוק מסוג הארועים שהם מחפשים ע"מ לנגן ביחד, לפחות מייסון ו-ווטרס, שמדברים בפומבי - והרבה - על רצונם להופיע עם הלהקה בהמשך. מבחינת אפשרות טכנית להופיע באזור, נראה לי שהמקומות האפשריים היחידים הם או בארץ או בביירות, שם ווטרס הופיע לפני מספר שנים. וגם זה בסימן שאלה, כי הלוגיסטיקה של הבאת הופעה בסדר גודל של הפלויד לאזור היא מסובכת. לא בטוח שיש מפיק - אפילו בארץ - שמסוגל להתמודד עם הלוגיסטיקה הזו. מופע באירופה, כנגד השהייה של כוחות המערב בעירק, נראית לי יותר הגיונית.

microbe15

New member
טראקליסט 88FM ליום שלישי

סוכות, יום שלישי, 25.10.2005 07-08 - גידי גוב - תקליט ראשון 08-09 - CALEXICO – THE FEAST OF WIRE 09-10 - NEIL YOUNG- HARVEST 10-11 - אילן וירצברג - בציר טוב 11-12 - TALK TALK - THE COLOUR OF SPRING 12-13 - FUGEES – THE SCORE 13-14 - CHET BAKER – LET'S GET LOST 14-15 - יוני רכטר ויהודית רביץ – באופן קבוע וחד-פעמי 15-16 - VAN MORRISON- ASTRAL WEEKS 16-17 - PINK PLOYD – MEDDLE 17-18 - אחרית הימים 18-19 - RED HOT CHILLI PEPPERS - BLOOD, SUGAR, SEX, MAGIC 19-20 - STIVIE WONDER – KEY OF LIFE 20-21 - JIMI HENDRIX – R U EXPIRIENCE 21-22 - MILES DAVIES – KIND OF BLUE 22-23 - ששת 23-24 - AJA- STEELY DAN 24-01 - GIL SCOTT HERON – PIECES OF A MAN לקוח מהאתר של 88FM. אגב, ב-88 לא מסתפקים רק בהשמעת האלבום, אלא גם יובאו סיפוריהם של האלבומים, דרך הפקתם, ביקורות ועוד. חוץ מ-meddle, לאילו עוד אלבומים מהרשימה כדאי להקשיב?

אלבומים שכדאי להקשיב להם

האמת שכל הרשימה הזאת נשמעת מצוינת, האלבומים שאני מכיר והם באמת מצוינים: אילן וירצברג "בציר טוב" Red Hot Chilli Peppers Jimi Hendrix Miles Davis

תזכורת: התוכנית על ג'ון פיל מתחילה

בעוד דקותיים. הלינק הישיר: http://www.bbc.co.uk/radio/aod/6music.shtml הם עומדים להשמיע את התוכנית הראשונה שפיל שידר ברדיו 1, באוקטובר 1967.

למעלה