החשדות 26.5

../images/Emo124.gif החשדות 26.5 ../images/Emo124.gif

ל"ג בעומר שמח לכולם!
נכון לעכשיו, לפלויד אין תכניות להופיע ב-Live 8 ביולי תקציר הפרקים הקודמים: בשבוע שעבר נפוצו שמועות בלונדון שהפלויד מתאחדים להופעה במסגרת ארוע Live 8 בתחילת יולי. הארוע נערך במתכונת Live Aid מלפני 20 שנה, אשר קיבץ עשרות אמנים, בריטיים ואמריקאיים, למופע צדקה למען הרעבים באפריקה. המופע השנה (2005) נועד גם כן למען מסכנים ועניים בעולם. אמנים רבים כבר התחייבו להופיע בארוע: פול מקרטני, U2, אואזיס ועוד ועוד. השמועות שנפוצו בשבוע שעבר דברו על כך, שבוב גלדוף - אשר היה מאחורי ארוע Live Aid המקורי, וגם שיחק בתפקיד פינק בסרט "החומה" - נמצא במגעים עם הלהקה ע"מ לשכנעם להופיע. בין לבין, הידיעה הזו הגיעה למחוזותינו בימים האחרונים, כאשר התקשורת המקומית הופכת את ה"מגעים" לעניין גמור, ומודיעה על כך שהפלויד מתאחדים להופעה. דע עקא, שהנהלת הלהקה הודיעה כבר לפני מספר ימים שלהד"ם: הלהקה אינה מתכוונת להופיע בארוע. לפני מספר שעות דיברתי עם קול טרנר, מנהל אתר A Fleeting Glimpse, הנמצא בקשר עם הנהלת הלהקה. הוא אישר שאין שינוי במצב הנוהג, היינו אין כוונות להופעה, לאיחוד, או לאיזושהי השתתפות של הפלויד בארוע. קול פסימי, ואומר שלדעתו אין סיכוי שיהיה משהו. אני קצת יותר אופטימית: ללהקה יש "חלון" של כשבוע לשנות את דעתה ולהסכים. לאחר מכן, כבר לא יהיה להם זמן לחזרות. כ"כ להערכתי, אכן מתקיימים מגעים אתם. אם אלו ממשיכים או שנפסקו, אני לא יודעת. אחד ממפיקי הארוע אמר היום לתקשורת שהם "מנסים להשיג כל מי שאי פעם הרים גיטרה או שר לתוך מיקרופון" להשתתף. בכל מקרה, עד שלא נשמע דבר חדש, התשובה של הלהקה היא שלילית. האופרה Ca Ira של ווטרס תצא ב-27 בספטמבר חברת סוני הודיעה על כוונתה להוציא את האופרה שחיבר רוג'ר ווטרס, Ca Ira, ביום שלישי ה-27 בספטמבר. המהדורה הראשונה של האופרה תכלול דיסק כפול (SACD) עם חוברת צבעונית בת 60 עמודים, שתכלול את המילים שחיבר ווטרס, על סמך הליברטו של אטיין רודה-ז'יל (ז"ל), איורים שהכינה נאדין רודה-ז'יל, ביוגרפיות של ווטרס ושל הזמרים המשתתפים באופרה, ותאור פרטי ההפקה. בתור בונוס לאוהדים, ההדפסה תכלול גם DVD עם סרט דוקומנטרי על הפקת האופה, מתחילתה (בשנת 1989) ועד היום, ראיונות עם כל הנוגעים בדבר, וצילומים מאחורי הקלעים. הליברטו, אשר נכתב כאמור ע"י מחבר השירים אטיין רודה ז'יל (שנפטר לפני שנה) מתאר את מאורעות המהפכה הצרפתית, דרך עיניהם של משתתפים שונים בה, החל ממארי אנטואנט, דרך מהפכנים, ועד דלת העם. העבודה על האופרה החלה זמן קצר לאחר שרודה-ז'יל כתב את הליברטו - אשר אוייר ע"י רעיתו, נאדין. אך היא הופסקה בעקבות מותה של נאדין, ועברו 7 שנים עד שווטרס ואטיין רודה-ז'יל חזרו לעבוד עליה. בשנת 1997 החל ווטרס לעבוד על גרסה אנגלית לאופרה, שחיבר בעצמו בהשראת המקור הצרפתי. בין המשתתפים: הטנור ברין טרפל, הסופראנו יין הואנג, הטנור האמריקאי פול גרובס, ישמעאל לו, ג'יימי באואר והלן רוסיל. וכן תזמורת מלאה, מקהלה וכו' וכיו"ב. ולפינתנו רכילות זולה דייויד ופולי גילמור התארחו לפני כמה ימים בחתונתם של פיל מנזנרה וחברתו קלייר סינגרס. מנזנרה היה חבר ב"רוקסי מיוזיק" והוא ידיד וותיק של גילמור, אשר התארח באלבומיו. אורחים נוספים: רוברט ואלפרדה וואייט. פרטים ותמונה כאן. ולסיום, עבור חובבי הז'אנר, אני מביאה לכם תמונה של שרה גילמור, בתו בת ה-22 של אביה, ההולכת בדרכיו ומדגמנת בגדים כלשהם.

Runner30

New member
אשרי המאמין.

אני ממשיך לקוות, זה גם מוסיף להרגשה כללית ומצב רוח לפני המבחנים. http://www.rogerwatersonline.com/roger_waters_news/18th05200502.htm דרך אגב, אני חדש כאן, וחייב להגיד שיש לכם אחלה פורום והרבה חומר מעניין.

תודה על המחמאות, וברוך הבא

אגב, הלינק שנתת הוא לכתבה שהחלה את כל שגעון השמועות הזה, לפני שבוע.

הם כן יופיעו!

אם תסתכלו בעיתון של יום חמישי בעמוד האחרון רשום שפינק פלויד מתכוונים להופיע בלונדון!! אז נותר לנו רק להתחיל לחסוך!

אנא קרא/י את השרשור הזה, ושרשורים

קודמים בנדון. "כתוב בעתון"... לצערי זה לא נכון. כרגע נראה שהם לא יופיעו. אבל... תמיד ניתן לקוות שהם ישנו את דעתם.

Elinor BC

New member
אהה באמת ציף.. בגלל הידיעה

המטופשת הזאת בעיתון, בהנחה שהמקורות של מאוד אמינים ובאמת אין איחוד לבנתיים.. אז אנשים מאמינים לזה מן הסתם.. אנשים שלא יודעים גם.. וכל אחד כזה פונה ואומר לי, "יואו איזה כיף פ"פ חוזרים".. (אפילו המורה לגיטרה שלי) וחבל שמפיצים ככה סתם שמועות לא נכונות, ואנשים מתבססים עליהם סתם.. זה באמת חבל

buffa

New member
2/6, לונדון, בריטניה.

מעריב וידיעות מסרו שהצהרה מטעם פ"פ מאשרת שהם אכן יופיעו בלייב איד.

האמנם?

כי המקורות שלי מסרו הצהרות מפי הנהלת הפלויד המכחישים השתתפות. ואלו מקורות שדברו אישית עם מנהלי הלהקה.

melancholy man

New member
אני מניח

שיתכן שיש דברים מאחורי הקלעים, שאולי הלהקה לא רוצה להוציא החוצה מפחד שהדברים יהרסו (ביננו להביא את גילמור ווטארס לאותו החדר יותר קשה מלהביא את השיח פאדללה לרקוד הוקי פוקי עם אריק שרון) ויתכן כמובן שלא, מה שבטוח ברגע שתיהיה הודעה, היא תיהיה כה רישמית שאיש לא יוכל לטעות בה, כל עוד לא הייתה הודעה כזו, הכל בעיני שמועות.

buffa

New member
הכל יכול להיות.

השעאר האחרוי של מעריב נשמע מאוד מבטיח, למרות הכל.

buffa

New member
אני מפסיקה את ההקלדה העיוורת לאלתר.

*השער *האחורי

לצערי, מעריב וידיעות אינם מקורות

מהימנים. הפרסומים בתקשורת הישראלית כבר נדונו בפורום אתמול במהלך היום. הנהלת הלהקה הודיעה אתמול שאין אמת בשמועות. עד שתהיה הודעה אחרת, זהו המצב.

הקובץ המצורף נמחק

לאור הנחיות "תפוז" לפיהן אין להעלות קטעי עתונים סרוקים, בשל ענייני זכויות יוצרים.

deePink

New member
חג שמח לכווולם../images/Emo117.gif

אההה להפגש יש לו זמן ולעשות הופעה של שעה, שעתיים אין לו? רשע...

Elinor BC

New member
אווו ..תודה ציף../images/Emo13.gif ל"ג בעומר שמח לכ

לכולםםםםםםםםםםם ואממ שרה נראית ממש יפה מהתמונה.. מעניין..

avki

New member
אם למישהו היו איזה שהם ספקות...

אז אני מניח שאחרי שהוא ראה את התמונה הזאת אין שום ספקות שרוג'ר ווטרס הוא אחד היוצרים הכי טובים בדורנו
.

ההתאחדות????

האם הפינק פלויד מתאחדים או לא????? ובמידה וכן למישהו יש מושג איך אני משיגה כרטיסים להופעה?

למעלה