החשדות 26.5

נכון לעכשיו - הפלויד לא יופיעו

ב-live 8. אם הם ישנו את דעתם, תופיע על כך הודעה כאן, ברגע שאדע. עקב/י אחר ה"חשדות" בפורום.

sodomy

New member
הופעה...?!

טוב תקשיבו הייתה כתבה בידיעות אחרונות על הופעה חד פעמית בלונדון בשני ליולי אם מישהו יוכל לעזור איפה ואיך אני בודקת על כרטיסים תודה:)

שלום sodomy

וברוך בואך לפרומנו. אנא קראי את הכתוב בשרשור זה (ה"חשדות"). נכון לעכשיו, הפלויד מכחישים שהם יופיעו ב-Live 8 או שהם מתאחדים או כל דבר אחר. אם יהיו שינויים במצב, תועלה הודעה כאן בפורום.

שלום, יש לי שאלה..

לפני יומיים או יום פירסמו "ידיעות אחרונות" משהו על איחוד הלהקה והופעתם בלונדון ב-2 ביולי... הייתי רוצה לקבל פרטים על מופע זה: מחיר, מיקום, תאריכים מיודקים... וכמובן- האם השמועה נכונה
תודה.

דוד יגל

New member
כנראה שכן

סתם, פשוט כולם שואלים את את זה פתאום וזה מתחיל לעצבן. כנסי להודעה "חשדות" שם כתוב הכל

נכנסתי אני לא מבינה במיוחד...

אז הם מופיעים או לא כי אני רוצה לדעת אם להזמין כרטיסים ומאיפה וכמה זה עולה?

שלום ש"ב

כרגע אין לפלויד תכניות להופיע בארוע live 8. ממילא עדיין לא נמכרים כרטיסים לארוע, שרק היום הודיעו על קיומו באופן רשמי. אם יהיה שינוי, והפלויד יחליטו להופיע, נודיע על כך כאן בפורום, מיד עם מתן הודעה רשמית על כך.

מה קורה עם ההופעה???

אני מחפשת כבר הרבה זמן דברים שקשורים להופעה לפי מה שהבנתי כם פינק פלויד בסוף מופיעים!!
אבל מה עם כרטיסים באיזה שעה זה?? אם מישהו יודע בקשה לשלוח הודעה!!

שלום רציתי וברוך בואך לפורומנו

אנא קראי את שרשור ה"חשדות" האחרון, שנמצא קצת למטה מכאן (עוד מעט אשרשר את הודעתך אליו). הוא מתאר את השתלשלות העניינים בימים האחרונים. נכון לעכשיו, לפלויד אין תכניות להופיע בארוע live 8. הנהלת הלהקה הכחישה את השמועות לפיהן הם ישתתפו. אם יהיו שינויים, והלהקה תשנה את דעתה, נודיע על כך כאן מיד עם צאת ההודעה הרשמית. את מוזמנת לעקוב אחר "חשדות" הפורום בשבועות הקרובים. ושבת שלום!

Elinor BC

New member
ציף שאלה../images/Emo26.gif

כמו שאנחנו רואים כאן פורום יש לך המון סבלנות לענות כל הזמן לאנשים שניזונו משמועות לא נכונות על איחוד הלהקה.. בכל אופן, האם יש לך איז שהיא תשובה, שאם באים ואומרים לי: "שמעת שפ"פ מתאחדים?" כלומר, שישאלו אותי את זה, ואני מיד אגיד ש"זה סתם שמועות שכרגע הן לא נכונות", ומיד עונים לי, "אבל זה כתוב בידיעות אחרונות-זה לא צהובון, וכתוב גם בוואלה.." איך אפשר לשכנע אותם שכן יאמינו שאילו אכן שמועות?

תגידי שהנהלת הלהקה הכחישה

את השמועות. תציעי להם לקרוא את ההכחשות ב-brain damage וב-a fleeting glimpse (הקישורים נמצאים בקישורי הפורום). תציעי להם לחפש בעצמם ידיעות מחו"ל (באינטרנט) על השתתפות הפלויד בארוע - הם לא ימצאו כאלו. תמליצי להם לקרוא את ההודעה הרשמית של בוב גלדוף ומידג' אור משלשום, לגבי הארוע, בו הם סרבו למסור את שמות המשתתפים בכלל. (נתתי לינק בשרשור החשדות). ותפני אותם לכאן. :) אגב, ידיעות ו-וואלה הם כן מקורות "צהובים". הם tabloids, שעוסקים בעיקר ברכילות וכתבות שטחיות (אם כי חלק מהכתבות ב"וואלה" מועתקות מ"הארץ" שהוא בעלי אתר "וואלה"). כך גם "מעריב". בעתונות ה"רצינית" ("הארץ" נניח, או האינדיפנדנט, האובזרבר או הניו יורק טיימס, או סתם ה-BBC) לא הופיעו ידיעות כאלו על "איחוד". אבל, בעיקר, הצטיידי בסבלנות. סביר להניח שלא תצליחי לשכנע אנשים, שמאוד מעוניינים שהאיחוד הזה יקרה, ושמחים על ידיעות לפיהן לכאורה זה מתרחש. אני דווקא מקווה שהם צודקים, וזה ייצא אל הפועל, למרות הכל.

אני אהיה בתפוזון ב-15 הדקות הבאות

לטובת מי שרוצים להתקיל אותי בשאלות ולא העיזו לשאול במסרים, משום מה.

afon

New member
הכה את המומחה!

ציף צריך לפתוח פינה שבועית שכזו. שבה נוכל לשאול אותך שאלות הכי מוזרות בקשר לפינק פלויד (מה היה שמו של החתול הג'ינגי של גילמור בין השנים 73-76 ואיך הוא השפיע על האלבום אנימלס?)

הכוונה, כמובן, שכולם יכולים לשאול

ולענות - זה מה שניסיתי לעשות בשבוע שעבר, לפני שהתפוצצה פרשת ה-live 8.

afon

New member
כמובן...

אז אני אנסה לפתוח הודעה שכזו ואם באמת תהיה הענות נהפוך את זה לפינה שבועית או משהו שכזה.

למעלה