החשדות 31.5.05

../images/Emo124.gif החשדות 31.5.05 ../images/Emo124.gif

פינק פלויד לא יופיעו ב-live 8 כפי שדיווחנו כאן, ובניגוד להודעות בתקשורת הישראלית, פינק פלויד לא יתאחדו ואף בכלל לא יופיעו במופע ה-live 8 שמארגן בוב גלדוף בכמה אתרים בעולם. לרשימת המופיעים הסופית + פרטים על הארוע, ראו בוואלה. ניק מייסון בטלוויזיה ניק מייסון התראיין לערוץ ARTE, והראיון עמו ישודר בערוץ מחרתיים בשעות הלילה המאוחרות. הערוץ נקלט גם במחוזותינו. אני מניחה שניק דיבר באנגלית, אבל לא ברור אם יהיה דיבוב לדבריו לצרפתית או גרמנית, או שמא יהיו כיתוביות. התכנית תשודר בשידור חוזר יומיים לאחר מכן, בשעות אחה"צ. מייסון גם עומד להתחרות בתחרות מכוניות מרוץ עתיקות בלה מאנס, ב-18 ליוני. לאלו שלא יודעים, איסוף מכוניות מרוץ עתיקות ונהיגה בהם בתחרויות כאלו, זה העיסוק העיקרי של מייסון בחיים, מזה שנים רבות. רימאסטר לפס קול הסרט Tonight Let's All Make Love in London רימאסטר לנ"ל, עם קטעים של הפלויד, עומד לצאת ב-20 לחודש. הסרט היה סרט-סטונדטים של הבמאי פיטר ווייטהד, אשר תעד למעשה את "לונדון ההוללת" של אמצע שנות השישים: המועדונים, הסלבריטאים, אמני הרוק וכוכבי הקולנוע. הפלויד הופיעו בסרט וגם תרמו לו פס קול. הקטעים הנכללים ברימאסטר: 1. interstellar overdrive (בגרסה מלאה של 17 דקות). 2. Nick's Boogie (קטע אינסטרומנטלי, 12 דקות) 3. הקליפ המלא של Interstellar שבו ניתן לצפות במחשב 4. קליפים עם קטעים מתוך הסרט, ובהם ראיונות עם הסלבריטאים: מיק ג'אגר, מייקל קיין ועוד (אלו היו שנות הזוהר שלהם). אלבום המחווה ל"החומה" ביל שרווד, שהיה קשור ללהקת YES, גרר כמה חברים שלו להקלטת גרסת כיסוי לאלבום "החומה". ההקלטות בעיצומן (והן נמשכות כבר זמן רב). ברשימה הארוכה של נגנים ניתן למצוא גם את: חברי YES לדורותיהם רובי קריגר מהדורז כלמיני אנשים מדיפ פרפל, ASIA, סנטנה, מונטרוז, טוטו, שיקגו, הבן של זאפה, קית אמרסון, ועוד פרוגיסטים נוספים. הערות, הגיגים, קובלנות, מחמאות, ושאר ירקות - לשרשר לכאן.

אני לא מאמינה...

השמועות ממשיכות. הודעות פרועות עפות מכאן ולשם, לפיהן בנוסף לרשימת המופיעים הרשמית (אותה ניתן לראות דרך הלינק ב-BBC; מדובר בעשרות אמנים ב-5 מוקדים שונים באירופה, בריטניה וארה"ב), נטען כי יש אמנים נוספים שהסכימו עקרונית להופיע, אבל לא ברור עוד איפה (מתוך 5 המוקדים). בין הנ"ל, מצטטים גם הסטונס, אשר, סנופ דוג, דסטיני'ז צ'יילד - והפלויד "המאוחדים". טוב, הלילה עוד ארוך, ונראה שתכניותיי ללכת לישון מוקדם אחרי יום עבודה מתיש, שוב נמוגו.

אכן כך נראה

מצד שני, שמועות (שטרם אימתתי) אומרות שגלדוף הופיע הבוקר בתכנית הבוקר של ה-BBC בטלוויזיה ("ריצ'רד וג'ודי") ושם אמר שהוא עדיין מנסה לשכנע את הפלויד להופיע.

התקשורת הבריטית והעולמית מדווחת

שגלדוף עדיין במו"מ עם הפלויד. כך ב"דיילי מירור" (כמדומני, או שמא זה ה"טלגרף") חדשות "יאהו", סוכנות החדשות "רויטרס", וגם פוקס ניוז, שטוענים שהפלויד יחד עם ווטרס יופיעו בלונדון. לעומת זאת, "רדיו 2" של ה-BBC אמר שלא יהיה איחוד. מצד שלישי, תחנות רדיו אחרות בבריטניה, אומרות שכן. לא יודעת איך להתייחס לשמועות האלו. נחכה ונראה. בינתיים התשובה עדיין שלילית.

FadiFloyd

New member
חבל מאוד שהם לא יופיעו!!!!

שברו לי את הנשמה.. בשל השמועות חייתי באשליות שאראה מופע לפלוידים!!!! אני עצמי שנולדתי ארבע שנים אחרי התפרקותם, אני מעריץ גדול לפלוידים, תמיד התפללתי שיתאחדו לקראת מופע אחרון... בבקשה תודיעו לנו אם הפלוידים יתאחדו!!!!!!

avki

New member
בהנחה שאיך שהוא הם כן יתאחדו

(ואני יודע שזה שואף לאפס, אבל תנו לניצוץ להאיר, איך אומרים), עם הרבה כסף, יש איזה שהוא סיכוי בעולם להשיג כרטיסים?

כמה נקודות..

ראשית, כל הארוע יועבר בשידור ישיר בטלוויזיה. אין ספק שנוכל לראות את זה בארץ. שנית, אם הפלויד יופיעו, קודם כל צריך לדעת איפה הם יופיעו, כי יש 5 מוקדים: בלונדון, פילדלפיה, פריז, ברלין ורומא. שלישית, הכרטיסים: להופעה בהייד פרק הכרטיסים יהיו חינם, ויחולקו בהגרלה ב-SMS. המספר של ה-SMS יוודע רק ב-6 ליוני, בערוצי הרדיו והטלוויזיה של ה-BBC. מספר הכרטיסים הוא 150,000 (או 75,000 זוגות, אם תרצו), והם יחולקו במשך שבוע בהגרלה. לגבי ההופעות במקומות האחרים: אין לי מושג לגבי הכרטיסים שם. כשיהיו פרטים, אעלה אותם.

שנטיל מטבע?

נקרא בקפה?
נתייעץ בלוח אויג'ה? נפתח בקלפים? נצלצל לגילמור ו/או ווטרס באמצע הלילה ונתקיל אותם?

האזרחק

New member
פורסם שחלק מהכרטיסים יוגרלו

הכרטיסים המוגרלים נועדו להבטיח כניסה - השאר יכנסו חינם על בסיס מקום פנוי. זה מה שנאמר בהתחלה בכל אופן...

האזרחק

New member
עוד דיווחים שהם כן מופיעים

http://www.eonline.com/News/Items/0,1,16658,00.html?tnews ופה http://www.nationalledger.com/scribe/archives/2005/05/liveaid_the_seq.shtml

כן, אבל אלו אתרים אמריקאיים

שמצטטים מקורות בריטיים. כרגע המקור הכי אמין זה סוכנות החדשות "רויטרס". לדבריהם, המגעים עם הפלויד נמשכים ו"אולי" הם יתאחדו להופעה. הנה הלינק: http://www.reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=8651508 די, אני הולכת לישון. תעירו אותי אם הגהינום יקפא, במקרה, באמצע הלילה.

Crazy Diamond85

New member
מה? אין איחוד??

הייתי בטוח שהספייס גירלז יתאחדו!!! איזה זין!!! התבאסתי תחת...

מי אמר שהן לא מתאחדות?

עד כמה שהבנתי, גלדוף הזכיר את זה כאפשרות סבירה, במסיבת העתונאים אתמול.

למעלה