החשדות 31.5.05

melancholy man

New member
ויש גם איחוד של דוראן דוראן

אז בטוח יהיה ייצוג לרוק השורשי והאיכותי, מי צריך את הסטונס ופ"פ שיש את הספייס גילרס ודוראל דוראן (אגב, מה עם וואהם ומורדן טוקניג???). מצד שני חשוב לא להטעות את הציבור ובנות הספייס עדיין לא הודיעו רישמית על איחוד, צריך לחכות להודעה רישמית של דיוויד בקהאם אני מניח

למעקב אחר איחוד הספייס גירלז

אני ממליצה על האתר הרשמי של ה-live 8, הנמצא כאן: www.live8live.com/

../images/Emo26.gif הציטוט מדברי גלדוף ../images/Emo36.gif

כפי שהועבר בטלטקסט הבריטי: "חלק ממה שקראתם בעיתונים הוא מדוייק", גלדוף מחייך. "במשך שלושת או ארבעת השבועות הקרובים אנו מקווים שכמה מהמוסיקאים יוכלו לפתור את המחלוקות ביניהם כך שיוכלו להיות מעורבים [באירוע]." בנישואים, יש רק עוד אדם אחד עמו אפשר לריב, ובלהקה יש חמישה כאלו - אם אתם יכולים לתאר לעצמכם איך זה. אבל אנחנו בדיבורים עם כולם." ובתרגום לתורכית: "כולם תינוקות!"
והמקור: “Some of what you have read in the papers is accurate,” he smiles. “Over the next few three or four weeks we’re hoping that some musicians can resolve their differences to be involved. “There’s only one person to row with in a marriage, and there’s five if you’re in a band, you can imagine what it’s like. But we are talking to everyone.”

הוא צריך לבחור..

בין מוקדמות המונדיאל לבין האיחוד. עם יכולת כזו, שילבש חוטיני ויופיע

Neta Meta

New member
ברור

ברור שהספייס גירלז מתאחדות! אחרת בשביל מה נותר לחיות?

sharonikov

New member
Oh ציף ציף tell me more...

חוסר הוודאות הזו!!! הזמן הדוחק!!! האם לקנות כרטיס טיסה? ובכלל האם נכונות השמועות שבהייד פארק יש מאה וחמישים אלף מקומות שכולם יוגרלו דרך שליחת sms? ציף ציף, מכיוון שכואבת לי כבר הבטן אני אלך עם התחושות שלך, מה עושים???.

נשארים סקפטיים ומכינים את הוידאו?

אם לקרוא בין השורות של הציטוט מדברי גלדוף, יתכן שלא נדע בוודאות אם הם מופיעים או לא עד יום הארוע עצמו - אם הם יעמדו בתינוקיותם ולא יסכימו על כך קודם. לא הייתי קונה כרטיס טיסה, רק בשל הסיכוי (הקלוש) שהם כן יופיעו. אלא אם אנשים מעוניינים להיות שם בלי קשר לפלויד. מה גם שאנחנו לא יודעים איפה הם יופיעו, אם הם יסכימו. מי אמר שזה יהיה דווקא בלונדון? לגבי הכרטיסים - מה שכתבתי לקוח מהאתר של ה-BBC, כך שזה לא שמועות. אבל זה מתייחס רק להופעות באנגליה. יש עוד 4 מוקדים - רומא, ברלין, פילדלפיה ופריז (למרגלות מגדל האייפל). אני לא יודעת איך נעשית חלוקת הכרטיסים שם, אם כי גם שם זה יהיה בחינם. הכי טוב לעקוב אחרי אתר הבית של הארוע, שם יועלו כל החדשות. ללא קשר לזה, כולנו נראה את הארוע בשידור חי ממילא, כי ה-BBC מוכר את זכויות השידור לכל ערוץ שירצה בכך. לפחות BBC PRIME, אני מניחה, ישדר את זה, אם לא גם ערוץ ישראלי כלשהו, שלא לדבר על ערוצים ממדינות אחרות הנקלטות כאן.

wommer

New member
ציף, את יודעת איזה ערוצים בוודאות

מתכוונים לשדר את זה?(ישראלי או לא) ו
קטנטן: משהו מתכוון ללכת להופעה של הסקורפיונס בארץ?

buffa

New member
עכשיו הכל ברור

הם יימשכו אותנו עד יום המופע עצמו ואז יצנחו על הבמה ויזרקו חזירים על הקהל. בעיקרון אירוע בכזה סדר גודל, ועוד עם להקה שלא ניגנה יחד למעלה מעשור, מצריכים חזרות רבות, לא? כוסאמק איתם. זה לא לקחת משכנתא, זה בסה"כ לעשות לנו קצת נעים על הנשמה.

צודקת לגבי החזרות

ולכן הערכתי שהם חייבים להחליט עד סוף השבוע הזה. הם צריכים לפחות 3 שבועות (אינטנסטיביים) לחזרות, עבור הופעה של 30 דקות, נניח. וזה בהנחה שכל הציוד לחזרות ולהופעה נמצא כבר בהישג יד.

|רנמקול| הכחשות נוספות? ../images/Emo124.gif

Brain Damage דברו היום עם מישהו בהנהלת הפלויד, שחזר ואמר שאין תכניות ללהקה להופיע בארוע Live 8 ואין דיונים על כך. מאידך, לשון ההודעה של BD היא דו משמעית. הכותרת שהם נתנו היא "אין אישור רשמי להופעת הפלויד ב-live 8", מה שכבר ידענו ממילא. כמו כן, BD טוענים שהלהקה לא תופיע כי גם הנהלת הפלויד וגם "מארק פנוויק, המנהל של ווטרס, וגם משרד ההפקה של הארוע עצמו, לא התייחסו רשמית להופעה של הפלויד". וגם את זה כבר ידענו. זה שאין אישור רשמי לא אומר שלא יהיה כזה בעתיד. השורה התחתונה: הנהלת הפלויד עדיין מכחישה שהלהקה בדיונים על הופעה בארוע. הלינק לידיעה ב-Brain Damage: http://www.brain-damage.co.uk/news/0506011.html

בינתיים, באתרי אוהדים ובפורומים

הולכת וגדלה ההתרעמות על הלהקה. הרוב מאמינים שמתקיים משא ומתן עם הלהקה ושההכחשות של הנהלת הפלויד הן טקטיקה של יחסי ציבור. רבים מניחים שווטרס הוא זה שמעכב/מסרב להשתתף, וכועסים שהוא מעדיף שיקולי אגו על פני תרומה לקהילה. אם הפלויד לא יופיעו, בהרכב כלשהו, זה יחזור אליהם כבומרנג מצד אוהדיהם השרופים - בדיוק כפי שגלדוף רצה.

soboliko

New member
כואב הלב..

אחרי שעות של חיפושים, בירורים ושאלות האמת המרה מכה.. הדבר היחיד שאפשר לשאול: למה היו כ"כ הרבה פירסומים בתקשורת הישראלית?!

כי זו הלהקה הזרה הכי פופולרית בארץ

והרבה אנשים רוצים שהיא תתאחד ותופיע. כי העיתונאים לא מבינים אנגלית ולא הבינו את ההבדל בין דיווח על "מגעים" לבין "חוזה סגור". כי לעיתונאים הנ"ל לא אכפת אם הם מוציאים ידיעות אמת או שמועות, כל עוד זה מוכר עותקים (בין אם גליונות עיתונים , או כניסות לאתרי אינטרנט).

One Echoe

New member
שאלה קצת קשורה וקצת לא...

מה זה נותן לוואלה למשל אם נכנסים לאתר שלהם הרבה? איך הם מקבלים על זה כסף? זה משהו שאני לא מצליח להבין... פרסומות?

למעלה