החשדות 4.12.05

FuryUri

New member
בתור אדם דתי-

אני מבקש יותר לא לכתוב אם שם ה' המפורש- זה די פוגע בי... אפשר לכתוב אלוקים/ ה' איך שבא לך... אבל לא כמו שכתבת... זה די פגע בי...

wommer

New member
בתור אד לא דתי, אני חושב שאתה צודק.

ואני גם חושב שגילמור היה מסכים איתך... ראתי לפני כמה ימים תוכנית ביוגרפית על ג'ימי הנדריקס. והראו שם קטע מתוכנית טוק שאו איתו, ואמרו שמכנים אותו לאוהים, והוא אמר כזה ברצינות, בלי ציניות, בלי התטנעות שהוא לא חושב כך. וגם גילמור לא כזה "טהור" כמו שאתה חושב, לאור הגילויים האחרונים לאחר הלייב8..

Shakty

New member
ראית את התוכנית בערוץ הביוגרפיה ?

הייתה תוכנית מדהימה - והוא לא סתם הצטנע הוא אמר - אני הגיטריסט הכי טוב שיושב על הכיסא הזה - זה הכל. אחרי שהמנחה שאל אותו מה דעתו שאומרים עליו שהוא הגיטריסט הכי טוב בעולם. איזה סרט זה היה - הייתי בהיי כמה שעות אחרי זה (וזה היה בלילה מאוחר)

wommer

New member
ראיתי....

אבל הוא כזה הצטנע הוא צחק איתו כשהוא אמר את המשפט הזה...

Liorking

New member
הוא מתופף טוב...

כנראה לא שמעת את הקטעים הנכונים. בתקופת הפסיכדליה שלהם יש לו קטעי תיפוף מצוינים. בעצם אפשר להגיד שתקופת התיפוף הטוב שלו הייתה עד דארק סייד, ואחרי דארק סייד הוא כבר באמת לא משהו. קטעים מומלצים: Embryo, Time, Money, Careful With That Eugene, Set the Controls, Flaming, Pow R. Toc H, Matilda Mother.

FuryUri

New member
Time הכי טוב...

מבין כל השירים שכתבת שבאמת יש בהם תופים טובים... אין על time!!! התופים בהתחלה... לפני המילים... אהה!!!!! כל-כך תורם לאווירה... פשוט מושלם!!! בהחלט מראה שניק הוא לא סתם :>

Liorking

New member
אני דווקא מעדיף

את Embryo, Careful With That Axe Eugene. קטעים מצוינים!

הוא מתופף אדיר!!

נכון שאין לו טכניקה ויצירותיות משו אבל הוא יודע לעשות את העבודה כמו שצריך!

../images/Emo124.gif עידכון: סיד ב-Mojo ../images/Emo124.gif

מקורותיי מוסרים כי הכתבה המובטחת(?) על סיד בשנות השבעים פורסמה ב-Mojo בגליון חודש ינואר. אך, לפי אותם מקורות, מדובר רק בעמוד אחד, כאשר בעמוד ליד צירפו תמונה של הפלויד מ-1967. זה קצת מוזר, כי מארק סטורדי, העיתונאי, עבד על המאמר במשך שנים, וזה היה אמור להיות מאמר גדול יותר. יכול להיות שמקורותיי טעו, ושמדובר בשני עמודים + תמונה. או, שזה אינו המאמר לו ציפינו. או שסטורדי הצליח להכניס את הכול לעמוד אחד - אבל אני לא ממש מאמינה. הברנש ראיין את כל מי שהיה בקשר עם סיד בשנים האלו, ורק זה יכול לאכלס חצי-ספר. או, שהעורכים החליטו שסיד אינו "סחורה" - בהתאם למדיניות ה"ירידה אל העם" שהנהיג העורך החדש - וקיצצו בבשר החי. משונה. נחכה ונראה.

הממ....

לא בטוח שזה באמת המאמר המיוחל. בשער גליון ינואר של המגזין רק מצויין שאחד המאמרים הוא "פינק פלויד - רוחו של סיד עדיין לא מרפה מאיתנו". אני רק מקווה ש-Mojo לא זנחו את המאמר של סטורדי והחליפו אותו באחר(???). ותזכורת למי ששכחו: לפני עשור, ב-1996, פורסם מאמר גדול על סיד ב-Mojo, שגרם לסקנדל-זוטא, בגלל הטענות שהועלו שם על מצבו הבריאותי הירוד, לכאורה. משפחת בארט (ודייויד גילמור) התעצבנו עד מאוד. המשפחה נאלצה לפרסם הכחשה פומבית בעתונות, וגילמור עמד מאחורי כתיבת הביוגרפיה של דייויד וויליס, Madcap, אשר נועדה להזים אגדות אורבניות שונות, כולל הנ"ל. מן הסתם mojo מאוד זהירים בכל מה שהם מפרסמים/יפרסמו על סיד, מחשש לתביעות.

למעלה