החשדות 6.7.05

האם רגב איננו סוציולוג?

כמדומני שלא עשה קריירה מכתיבה על רוק. אבל אולי אני טועה.

melancholy man

New member
עד כמה שאני יודע

הוא כתב ספר אחד ויחיד על רוק (זה One Echoe הזכיר), אני לא זוכר שראיתי עוד משהו שלו בנושא.

כן, בגלל זה שאלתי

זה היה הדוקטורט שלו בסוצילוגיה, כמדומני. או עבודת המאסטר?

One Echoe

New member
כן, מאחורה,

בכריכה, הוא מגדיר כל מיני סגנונות. אתה יכול להיכנס לאתר של ברייטמן ולראות את ההגדרה בהתחלה, שלקוחה מהספר שלו.

מורנא007

New member
../images/Emo52.gif

לא ראיתי את השירשור הנכון. לגבי שתי הלהקות מארס וולטה ורדיוהד, שמעתי כמה קטעים שלהם. לדעתי הם לא רוק מתקדם, למרות שלפעמים ניתן לחשוב שהם כן. מארס וולטה שוזרת פולק ספרדי ביצירות שלה, ולדעתי הם מהוים הרכב מעניין וחדש/צעיר (הם הוציאו רק שני אלבומים).

מורנא007

New member
לגבי דרים תיאטר וכו'

נקרא ונראה אם הם יוזכרו באחד המאמרים או שלא. בכל מקרה, ברור לי כחובב ז'אנר איזותרי כפרוג שכאשר לא יוצאים לכיוון פופי, ג'אזי או רוק מיינסטרימי, ההתיחסות בעיתונאות הרוק זניחה.

חרטושה

New member
המופע עזר לשפר

באופן משמעותי את נתוני המכירות של אומנים נוספים שהופיעו ולאחרים הוא לא הזיק בכלל. (למשל, יוריתמיקס עם תוספת של 500% במכירות, דיידו עם 412% ועוד). מה שמוכיח שאומן קודם כל מקדם את עצמו, אחרי זה את ענייני השעה, בהתסייגות לגבי הלהקות והאמנים הוותיקים יותר שנמכרים כקלאסיקה במשך כל השנה באחוז מסוים, נמוך, אבל קיים.

זה נכון - במידה

אפקט זהה היה למופע Live Aid לפני 20 שנה, כך שעליה במכירות האמנים היתה צפויה. אבל - היו כמה חריגים: קולדפליי - לא נרשמה עליה משמעותית במכירותיהם בעקבות ההשתתפות ב-Live 8 , מהסיבה הפשוטה שהאלבום שלהם הוא ממילא האלבום הנמכר ביותר באנגליה וארה"ב בשבועות האחרונים. פיט דוהרטי - ההרכב הקודם שלו, הליברטינז, סבל ירידה של 35% במכירות בעקבות הופעתו הגרועה ב-live 8 (שאותה ייחס, אגב, לכך שביתו בת ה-16 של גלדוף התחילה אתו, דקות ספורות לפני שעלה לבמה). מה שאומר שעדיין, לא כל הופעה בארוע כזה בהכרח תביא לעליה במכירות אלבומים.

gilriv

New member
יהיה שידור חוזר של ה- LIVE 8

ביום שני הקרוב בשעה 21.40 ערוך ומתורגם הם הקטעים הטובים בערוץ10
ישראל10 --------------------------------------------------------------

Post War Dream

New member
--*נצל"ש*-- מאוד חשוב!!!

ציף מכל הפורומים שאני חבר בהם (ויש הרבה) את "ה" מנהלת! תמשיכי ככה! הפורום הזה באמת מפותח..

למעלה